Top Job Event: Donderdag 12 Oktober 2023!

Vrachtwagenchauffeur of buschauffeur worden? 

Maak kennis met het vak en stap meteen in voor een proefrit!

Ben jij een aanstormend rijtalent en wil jij altijd al als chauffeur aan de slag, maar nog niet in het bezit van het C, CE of D rijbewijs? Kom langs tijdens ons TOP JOB EVENT!

Op Donderdagavond 12 Oktober organiseert BLOM Verkeersschool het volgende TOP JOB EVENT, om jou te voorzien van alle informatie over de opleiding tot chauffeur. Na een korte presentatie krijg je tijdens de speeddates de kans om kennis te maken met verschillende transport- en vervoersbedrijven. Hierna nodigen wij je graag uit om het rijden in de vrachtauto of bus zelf te ervaren; stap meteen in voor een proefrit!

Kom jij kennismaken?

Iedereen is welkom, met of zonder vrachtauto- of busrijbewijs, met of zonder code95 en met of zonder ervaring! Wel dien je minimaal in het bezit te zijn van het rijbewijs B (auto).

Het Top Job Event:

  • Donderdag 12 Oktober
  • Aanvang 18:00
  • Hoevenseweg 39D Etten-Leur
  • Korte presentatie met aansluitend kennismaking & proefrit

Contact met ons opnemen:

Heb je vooraf al vragen of wil je toch meer informatie? Stuur dan een mail naar info@verkeersschoolblom.nl of bel 076 501 55 35

Direct aanmelden

Zien wij jou 12 Oktober? Meld je aan via het formulier hieronder en kom kennis maken. Of bel naar 076 501 55 35 voor meer informatie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bellen
E-mail