Anti-slipcursussen & verkeersveiligheidstrainingen

Blom Slipcontrol: het leukste én leerzaamste uitje!

Een familieweekend, een vrijgezellenfeest of een teamuitje met collega’s? Kies voor de slipcursussen van Blom Slipcontrol! Je trakteert de deelnemers op een onvergetelijke activiteit waar ze ook nog iets aan hebben: ze doen ervaring op met rijden onder speciale verkeersomstandigheden! Vanaf 6 personen kunnen wij al een volledig verzorgd arrangement voor u organiseren.

Wij stellen graag op basis van uw wensen een arrangement samen. U kiest allereerst zelf de duur van de anti-slipcursus u kunt kiezen uit 3, 4, 6 of 8 uur cursus. De meest gekozen cursussen zijn onze 4 en 8 uur  basistrainingen.

Per 1 maart 2022 bieden wij enkel nog groepstrainingen aan voor groepen vanaf 6 personen. Wil je toch een cadeaubon kopen of los aanmelden voor een cursus? Wij hebben een toffe samenwerking met Slipway, zij organiseren namelijk antislipcursussen bij ons op locatie in Etten-Leur.

Nieuwsgierig geworden? Kom alvast in de stemming!

Bekijk onze promo en maak kennis met Blom Slipcontrol.

Groepsarrangementen

Wij kijken graag met u mee naar de inhoud van de cursus of training. Afhankelijk van het doel en de doelgroep maken wij een programma op maat. Zou u graag ook wat teambuilding activiteiten willen toevoegen of wilt u de deelnemers laten ervaren hoe het is om in een vrachtauto te rijden? Het kan allemaal.

Vaste staffelprijzen voor onze 4 uur durende training.

Aantal personen Prijs met eigen voertuigen
t/m 9 personen € 1065
t/m 12 personen € 1275
t/m 15 personen € 1475
t/m 18 personen € 1675
t/m 25 personen € 2385
t/m 30 personen € 2595
t/m 45 personen € 3230

Meer of minder personen, of dagtrainingen op aanvraag. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW inclusief koffie/thee/water. Wij adviseren de cursussen ook met eigen voertuig te doen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 076 501 55 35 of stuur een mail naar info@slipcontrol.nl met de volgende gegevens: aantal deelnemers, gewenste cursusdatum, gewenste cursusduur. Wij zullen u dan een mooi voorstel doen!

Meest gekozen aanvullende activiteiten:

  • Actualisering kennis (theorie):
    Verkeersregels veranderen regelmatig, zuinig rijden wordt steeds belangrijker en wat dacht u van wat te doen bij pech? Allerlei onderdelen die we aan bod kunnen laten komen tijdens de actualiseringssessie. Deze sessie is af te stemmen op jouw wensen.
  • Blind vertrouwen 
    Hierbij gaat men in teams van 2 een parcours afleggen. Dit keer nog ietsjes moeilijker want de bestuurder is geblinddoekt en de bijrijder is diegene die moet zorgen dat het parcours afgelegd wordt. Onwijs leuke activiteit voor de teambuilding en communicatie.
  • Even geen BOB
    Hierbij gaat men in teams van 2 een parcours afleggen maar niet zomaar, want de bestuurder draagt een alcoholbril en de bijrijder moet de bestuurder door het parcours heen loodsen zonder de pionnen te raken of stokken te laten vallen.De alcoholbril stimuleert het effect van ‘dronken’ achter het stuur. Deze activiteit laat zien dat het effect van alcohol groter is dan verwacht. Ook mogelijk met drugs- of vermoeidheidsbril.
  • Behendigheidscircuit
Bellen
E-mail