Vergroot uw kans van slagen!

Over de proefles

  • 2 uur les
  • C1 voertuig
  • uitgebreid vrijblijvend opleidingsadvies

Prijs € 146,-

Genoemde prijs is exclusief BTW. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW!


Inschrijven

U wilt toch ook gaan voor de hoogste kans van slagen? Maar twijfelt u of ons standaardpakket wel aansluit? Dan adviseren wij u een proefles, ook wel intest genoemd, af te nemen. Op de basis van deze 2 uur durende les krijgt onze instructeur een duidelijk beeld van de kennis, houding en gedrag van de leerling. Op basis daarvan volgt een uitgebreid advies.

Geen rijbewijs wel de ervaring? Ook dat kan natuurlijk! Regelmatig krijgen wij de vraag of het mogelijk is om ook eens een les in een kleine vrachtauto te rijden puur voor de ervaring! Onze 2 uur durende proefles is hier uitermate geschikt voor! De proefles is ook te bestellen als cadeaubon; leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Ons opleidingsadvies
Dit advies is vrijblijvend. U kunt er voor kiezen toch meer of minder uren dan geadviseerd af te nemen. Echter streven wij er altijd naar om onze leerlingen zo snel en voordelig mogelijk op te leiden. Indien u of uw medewerker zakt zal hier wel enige verwerkingstijd tussen zitten. Herlessen en herexamen zitten niet inbegrepen.

Pakket C1

Wij bieden een compleet pakket aan met of zonder vakbekwaamheid voor zowel de theorie als de praktijk! Extra voordeel voor leden van de NKC.

Medische keuring

Voordat wij het praktijkexamen aan kunnen vragen moet u of uw medewerker in het bezit zijn van de de theorie en een geldige medische keuring. Zonder dit kunnen wij geen examen aanvragen bij het CBR. Wij kunnen deze keuring uiteraard voor u regelen.

Bellen
E-mail