Rijbewijs B automaat!

Het is bij ons ook mogelijk te rijlessen in een automaat. Geen andere prijzen, geen andere voorwaarden, gewoon dezelfde opleiding maar dan in een automaat!

Het voordeel van de rijopleiding in de automaat is dat  je minder bezig hoeft te zijn met de bediening van de auto waardoor je meer tijd en rust hebt voor de rest.

Weet je al dat je sowieso altijd automaat gaat rijden en nooit geen schakel? Dan kun je natuurlijk ook gewoon hiervoor kiezen.

Een nadeel is wel dat als je eenmaal een automaatrijbewijs hebt je alleen maar met een automaat mag rijden. Je krijgt daarvoor een aantekening op jouw rijbewijs. Met een schakelrijbewijs mag jij wel gewoon in een automaat en/of schakelauto rijden.

Er worden elk jaar meer auto’s verkocht met automatische schakelbak, dus ook steeds meer mensen kiezen voor het rijbewijs B automaat.

Kom je kennismaken?

Wij nodigen je graag uit voor jouw 1e rijles in de autmaat! Ideaal om kennis te maken met jouw toekomstige instructeur. Omdat wij dit jaar 55 jaar bestaan is deze les gratis en duurt 60 minuten. Staat jouw gewenste datum/tijdstip of regio er niet bij? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Bel 076 501 55 35

Opleiding & pakketten

Startpakket + theorie


Een compleet pakket met klassikale theoriecursus, 20 rijlessen en praktijkexamen. Jouw voordeel loopt op tot € 55,-

€ 1704,-

Lees meer

Startpakket praktijk


Startpakket met 20 rijlessen van 60 minuten en het praktijkexamen. Dit pakket is naar wens uit te breiden bijv. extra lessen!

€ 1515,-

Lees meer

Klassikale spoedcursus


Grootste kans van slagen met onze klassikale spoedcursus. Extra korting in combinatie met ons actiepakket.

vanaf € 154,50

Lees meer

Online theorie


Zelfstudie inclusief online oefenexamens. Leer waar en wanneer het jou uitkomt. Inclusief lesmateriaal en het officiële CBR theorie-examen

€ 94,50

Lees meer

Bellen
E-mail