A(D)HD, Autisme & Faalangst

Met Autisme, AD(H)D, Rijangst of Faalangst kun je misschien best wel eens tegen op kijken om het rijbewijs te gaan behalen. Maar dat is écht niet nodig! Met de juiste begeleiding komt het helemaal goed, wij helpen je graag op weg!

Sinds 1 april 2021 is een rijtest voor examenkandidaten ADHD of ADD niet meer nodig. Ook voor kandidaten met autismespectrum (ASS) komt dit jaar nog de verplichte rijtest te vervallen. De rijtest wordt alleen afgenomen indien de verplichte medische keuring bij een psychiater hier aanleiding toe geeft. Meer informatie klik hier!

Graag stellen wij je voor aan Aimé:
Aimé is sinds 1 april 2019 werkzaam bij Blom Verkeersschool, hiervoor heeft hij al zo’n 8 jaar als instructeur gewerkt bij andere rijscholen. Door zijn jarenlange ervaring en zijn opleiding tot erkend rij-instructeur Autisme & AD(H)D bij Spectrum Brabant is hij dé ideale instructeur wanneer je net dat extra zetje kunt gebruiken.

Aimé past zijn manier van lesgeven aan op jou, zodat jij met plezier gaat rijlessen. Eerst nodigen wij je uit voor een gratis proefles (60 minuten). Zo kun je op een ongedwongen manier kennismaken met hem en onze verkeersschool. Voelt het goed? Fijn! Dan gaan we beginnen aan de opleiding; lekker op jouw eigen tempo, stap voor stap! Er is al een praktijk startpakket voor €1.515,- (20 lessen van 60 minuten + praktijkexamen).

Ook voor de theorie hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo kun je aansluiten op onze klassikale spoedcursus (3 avonden of 2 halve dagen) en kun je kiezen voor zelfstudie, lekker thuis leren in jouw eigen omgeving! Op aanvraag kunnen we ook een individuele theorietraining aanbieden.

Aimé is met name werkzaam in de regio Etten-Leur & Breda. Daarom hebben wij nog een  aantal andere instructeurs die ook gespecialiseerd en gecertificeerd zijn in faalangst, AD(H)D & Autisme. Zij zijn alleen niet aangesloten bij Spectrum Brabant maar kunnen jou net zo goed op weg helpen! Neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Klassikale theoriecursus

Grootste kans van slagen met onze klassikale theoriecursus. Extra korting in combinatie met ons actiepakket.

Klassikale theoriecursus

Actiepakket + theorie

Een compleet pakket met klassikale theoriecursus, 20 rijlessen & examen. Jouw voordeel loopt op tot € 127,50

Actiepakket + theorie

Automaat

Gaat jouw voorkeur wellicht uit naar het rijden in de automaat? Ook dat is mogelijk bij ons! Wij helpen je graag op weg!

Automaat
Bellen
E-mail