Brommobielrijbewijs

Om met een brommobiel te gaan rijden moet je een AM rijbewijs halen. Dit rijbewijs bestaat uit twee delen namelijk theorie en praktijk. Voordat je aan de praktijk kunt beginnen moet je in het bezit zijn van de theorie.

De theorie voor de scooter/bromfiets is gelijk aan die van de brommobiel. Alleen in de praktijk zit wel een verschil. Als je met een brommobiel wilt gaan rijden kun je dat op 2 manieren doen namelijk het rijbewijs AM2 of rijbewijs AM4 halen.

Rijbewijs AM2 of rijbewijs AM4

Rijbewijs AM2 halen

Je kunt ervoor kiezen de bromfiets/scooter dagopleiding (AM2) te volgen. Hiervoor bieden wij een dagopleiding aan bestaande uit 4 uur rijles en aansluitend examen. Als je hiervoor geslaagd bent krijg je het gewone AM rijbewijs en mag je zowel bromfiets/ scooter als brommobiel rijden.

Lees hier meer over de dagopleiding bromfiets AM2.

Lees hier meer over de dagopleiding bromfiets AM2.

Rijbewijs AM4 halen

Je kunt er ook voor kiezen de praktijkopleiding brommobiel (AM4) te volgen.  Deze opleiding bestaat uit 6 uur les met aansluitend het examen. Als je voor de brommobiel opleiding kiest moet je wel rekening houden dat je met dit rijbewijs niet op de bromfiets/scooter mag rijden. Deze opleiding volg je met je eigen brommobiel, op onze praktijklocatie in Etten-Leur. Hier vindt ook het examen plaats waarbij je voertuigbeheersing tijdens de verschillende oefeningen wordt getoetst.

De kosten van deze praktijkdag (6 uur les met examen) bedragen: € 540,-

Prijs is inclusief koffie/thee, administratiekosten en examenbegeleiding.

Bellen
E-mail