Rijbewijs opleidingen

Dus jij wilt jouw rijbewijs gaan halen? Dit doe je natuurlijk het liefste bij een betrouwbare goede rijschool, dan ben jij op de juiste weg! Wij, Blom Verkeersschool, hebben al meer dan 50 jaar ervaring & met ons vaste team aan ervaren docenten en rijinstructeurs geven wij jou de opleiding die je verdient. Want je rijbewijs halen is 1, maar je wilt toch ook gewoon écht veilig en verantwoord kunnen rijden?

AM

Bromfiets

Niet meer op de fiets, maar op de scooter naar school of werk? Ideaal toch! Haal nu snel & voordelig jouw rijbewijs met speciale theoriecursus en 1-daagse praktijkopleiding.

Lees meer

A

Motor

Is het halen van het motorrijbewijs voor jou ook een bucketlist dingetje? Wij begrijpen je helemaal! Je bent van harte welkom op ons speciale lesterrein.

Lees meer

B

Auto (schakel of automaat)

Naast je studie of werk ook nog eens je rijbewijs halen? Wij bieden je alle flexibiliteit om toch snel, voordelig & cum laude te slagen (voor je rijbewijs)!

Lees meer

BE

Aanhangwagen met auto

En dan kom je tot de conclusie dat te totale massa van de auto+aanhanger boven de 3500 kg komt.. Gelukkig kun je in 1 dag jouw BE rijbewijs halen bij ons!

Lees meer

C

Vrachtauto

Wil je vrachtwagenchauffeur worden? Dan is het wel zo fijn als je een opleider hebt je die van begin tot eind op weg helpt. Altijd eerlijk & uitgebreid opleidingsadvies.

Lees meer

C1

Camper / Kleine vrachtauto

Het C1 rijbewijs wordt ook wel camperrijbewijs genoemd. Ideaal wanneer u met een camper of kleine vrachtauto wilt gaan rijden die zwaarder is dan 3.500 kg maar niet meer dan 7.500 kg weegt.

Lees meer

CE

Trekker oplegger / aanhanger

Is het tijd voor een stapje groter? In 3 dagen het CE rijbewijs op zak! Geen theorie, alleen praktijk.

Lees meer

D

Bus

Aan de slag als bus- of touringcarchauffeur? Na het volgen van onze compactopleiding bent u ready to go!

Lees meer

T

Tractor

Als je met de tractor op de openbare weg wilt rijden moet je het Tractorrijbewijs halen! Wij hebben complete voordelige pakketten.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Nieuwe les-vrachtauto

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst; de Volvo FH!

Lees meer

Bellen
E-mail