Certificaat zonder einddatum met code 95

Over deze cursus

  • 1 dag cursus
  • Examen in België
  • Certificaat onbeperkt geldig
  • Telt mee voor 7 uur theorie code 95
  • Slagingspercentage 100%

Cursusprijs € 325,-


Genoemde prijs is inclusief koffie, thee en lunch maar exclusief BTW en CCV registratiekosten indien van toepassing á € 26,95 per cursusdag. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW.


Liever een cursus op locatie of wenst u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op 076 501 55 35 of via mail margriet@verkeersschoolblom.nl

 

Inschrijven

Het is mogelijk het certificaat Getuigschrift Veetransport te behalen zonder einddatum inclusief 7 uur theorie code 95. U volgt via ons de cursus. Die is een hele dag met zo snel mogelijk aansluitend aan de cursus het examen in België.  Hoeft deze cursus niet mee te tellen voor de nascholing code 95? Dan kunt u ook kiezen voor onze halve dag cursus met aansluitend examen. Zodra u bent aangemeld krijgt u een samenvatting toegestuurd ter voorbereiding.

Het examen

Het examen wordt afgenomen bij het examencentrum in België. Het examen is niet heel moeilijk. Bij dit examen kunt u zelf kiezen voor welke diercategorieën u het Getuigschrift wilt behalen en dus examen wilt doen. Dit wordt tijdens de cursus nog uitgebreid toegelicht. Het in België behaalde certificaat heeft geen einddatum geldig in heel de EU.

Ons slagingspercentage voor dit examen is bijna 100%! 

Wij geven deze cursus meestal op onze hoofdlocatie in Etten-Leur maar ook bij onze partners in heel Nederland (o.a. in Neerkant, Lichtenvoorde, Ermelo) voor groepen vanaf 8 personen komen wij ook bij u op locatie en kunnen wij de cursus aanpassen naar uw wensen bijvoorbeeld specifiek gericht op het vervoer van paarden.

Actuele cursusdata

Inschrijven

Vervoeren van paarden

Vervoert u hobbymatig paarden? Dan hoeft u geen getuigschrift te hebben. Echter is dit een grijsgebied. Lees zeker verder om te kijken wat voor u van toepassing is.

Meer informatie!

Nascholing code 95

Indien u beroepsmatig Vee vervoert in de vrachtauto heeft u naast het getuigschrift Veetransport ook de nascholing code 95 nodig.

Meer informatie!

Veevoer voor derden

Vervoert u Vee voor derden? Dan moet u voldoen aan verplichting voor de NIWO vergunning, namelijk het behalen van ondernemersdiploma goederenvervoer.

Meer informatie!