Certificaat 5 jaar geldig met of zonder code 95

Over deze cursus

  • 1/2 of 1 dag cursus
  • Examen bij het CCV/CCBR
  • Certificaat 5 jaar geldig
  • Met of zonder code 95

Cursusprijs € 325,-


Genoemde prijs is inclusief koffie, thee en lunch maar exclusief BTW en CCV registratiekosten indien van toepassing á € 26,95 per cursusdag. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW.


Liever een cursus op locatie of wenst u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op 076 501 55 35 of via mail margriet@verkeersschoolblom.nl

Inschrijven

Het is ook mogelijk het certificaat Getuigschrift Veetransport in Nederland te behalen. Het getuigschrift heeft dan een geldigheidstermijn van 5 jaar en dient dan weer herhaalt te worden. U volgt via ons de cursus. Die is een hele dag met aan het einde van de dag of een opvolgende dag het examen.

Het examen

Het examen wordt afgenomen bij een CCV/CBR examencentrum. Bij het Nederlandse examen kunt u niet zelf kiezen voor welke diercategorieën u het Getuigschrift wilt behalen en dus examen wilt doen. Het examen is alleen mogelijk voor grootvee.

Wij geven deze cursus meestal op onze hoofdlocatie in Etten-Leur maar ook bij onze partners in heel Nederland (o.a. in Neerkant, Lichtenvoorde, Ermelo) voor groepen vanaf 8 personen komen wij ook bij u op locatie en kunnen wij de cursus aanpassen naar uw wensen bijvoorbeeld specifiek gericht op het vervoer van paarden.

Inschrijven

Zonder einddatum

Wij bieden ook het getuigschrift zonder einddatum aan. U volgt dan een hele of halve dag cursus en doet aansluitend examen in België!

Meer informatie!

Nascholing code 95

Indien u beroepsmatig Vee vervoert in de vrachtauto heeft u naast het getuigschrift Veetransport ook de nascholing code 95 nodig.

Meer informatie!

Veevoer voor derden

Vervoert u Vee voor derden? Dan moet u voldoen aan verplichting voor de NIWO vergunning, namelijk het behalen van ondernemersdiploma goederenvervoer.

Meer informatie!