Theorie tractor

Over de theorie

  • E-learning, klassikaal & individueel
  • Goed te combineren met school
  • Wij vragen het examen voor je aan
  • Extra voordelige pakketten

Prijzen

Theorie E-learning € 185,-
in combinatie met ons pakket extra voordelig
E-learning code incl. online examentrainingen & CBR theorie-examen

Theorie klassikaal € 305,-
E-learning code incl. online examentrainingen & CBR theorie-examen

Theorie individueel op aanvraag


Inschrijven

Zodra je 15,5 jaar bent mag je beginnen aan de theorie voor tractorrijbewijs. Je moet een geldig theorie-certificaat hebben voordat wij een praktijkexamen aan kunnen vragen, een proefles is eventueel eerder al mogelijk. Het is dus wel verstandig om tijdig met de theorie te beginnen om vertraging in je opleiding te voorkomen.

Wij hebben 3 opties om de theorie te leren namelijk een E-learning, klassikale of individuele cursus.

Theorie E-learning

Dit wordt het meeste gekozen. In combinatie met ons pakket is de E-learning ook extra voordelig.

Leer jij graag in jouw eigen tempo? Dan is onze E-learning wellicht iets voor jou. Je ontvangt de E-learning code om in te loggen en kunt leren waar en wanneer het jou uitkomt!

Zodra jij denkt dat je er klaar voor bent vragen wij het examen voor je aan! Wacht hier niet te lang mee, want ervaring leert dat het verstandig is om naar een datum toe te werken.

 

Theorie klassikaal

Wij bieden regelmatig (een aantal keer per jaar) een klassikale theoriecursus aan op onze locatie in Breda of Etten-Leur. Meestal in de vakantieperiodes of op zaterdagen zodat het makkelijk te combineren is met school! Het voordeel van onze klassikale cursus is dat onze deskundige docent je stap voor stap door de hele stof heen loodst. Ideaal dat je gewoon vragen kunt stellen!

Je krijgt bij de klassikale cursus ook altijd het lesmateriaal van de E-learning dus kun je thuis ook nog aan de slag voor het beste resultaat!

Bekijk onderaan deze pagina onze actuele cursusdata!

Theorieles individueel

Vind jij het toch wel fijn om wat handvaten te krijgen van onze docent maar schikt onze klassikale cursus niet of vind je groepsverband niet zo fijn? In overleg kunnen wij ook altijd een individuele cursus plannen.

Wij plannen een les van minimaal 2 uur in wanneer het jou uitkomt en natuurlijk ook hoevaak je maar wilt. Tegelijkertijd plannen we dan ook het examen want het is heel prettig hier samen met de docent naar toe te werken.

De individuele theorieles is altijd in combinatie met onze E-learning! Je moet namelijk wel zelf thuis ook nog aan de slag om uiteindelijk te slagen.

Leer jij graag in jouw eigen tempo? Dan is onze E-learning wellicht iets voor jou. Je ontvangt een boek inclusief online oefeningen en kunt leren waar en wanneer het jou uitkomt!

Wil je hier mee over weten? Neem dan telefonisch contact met ons op 076 501 55 35

Actuele cursusdata

Krijg je hieronder geen data te zien? Neem dan telefonisch contact met ons op!