Proefles tractor

Over de proefles

  • 2 uur les
  • Tractor combinatie
  • uitgebreid vrijblijvend opleidingsadvies

Prijs € 180,-

Genoemde prijs is exclusief BTW. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW!


Zodra wij de aanmelding voor de proefles hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact op om deze in te plannen wanneer het jou of uw medewerker schikt!

Inschrijven

Twijfelt jij welk pakket het beste bij jou of uw medewerker past? Wij adviseren altijd een proefles af te nemen. Op de basis van de 2 uur durende proefles krijgt onze instructeur een duidelijk beeld van de kennis, houding en gedrag van de leerling. Op basis daarvan volgt een uitgebreid advies.

Geen rijbewijs wel de ervaring? Ook dat kan natuurlijk! Regelmatig krijgen wij de vraag of het mogelijk is om ook eens een les in onze tractor te rijden! Onze 2 uur durende proefles is hier uitermate geschikt voor! De proefles is ook te bestellen als cadeaubon; leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Ons opleidingsadvies
Ons advies is uiteraard vrijblijvend. U kunt er voor kiezen toch meer of minder uren dan geadviseerd af te nemen, maar wij adviseren dit niet zomaar. Wij streven wij er altijd naar om onze leerlingen zo snel en voordelig mogelijk op te leiden. Indien jij of uw medewerker zakt zal hier wel enige verwerkingstijd tussen zitten. De herlessen en examen zitten niet inbegrepen in onze pakketten.