Vergroot uw kans van slagen!

Over de proefles

  • 2 uur les
  • CE combinatie
  • uitgebreid vrijblijvend opleidingsadvies

Prijs € 182,-

Genoemde prijs is exclusief BTW. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW!


Direct inschrijven

Twijfelt u welk pakket het beste bij u of uw medewerker past? Dan adviseren wij u altijd een proefles af te nemen. Op de basis van de 2 uur durende proefles krijgt onze instructeur een duidelijk beeld van de kennis, houding en gedrag van de leerling. Op basis daarvan volgt een uitgebreid advies.

Geen rijbewijs wel de ervaring? Ook dat kan natuurlijk! Regelmatig krijgen wij de vraag of het mogelijk is om ook eens een les in een CE voertuig te rijden! Onze 2 uur durende proefles is hier uitermate geschikt voor! Let wel u moet in het bezit zijn van een geldig C rijbewijs voor deze les. De proefles is ook te bestellen als cadeaubon; leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Ons opleidingsadvies
Dit advies is vrijblijvend. U kunt er voor kiezen toch meer of minder uren dan geadviseerd af te nemen. Echter streven wij er altijd naar om onze leerlingen zo snel en voordelig mogelijk op te leiden. Indien u of uw medewerker zakt zal hier wel enige verwerkingstijd tussen zitten. De herlessen zitten niet inbegrepen.

Actuele cursusdata

Pakket 28

Wil je de hoogste kans van slagen? Kies dan voor pakket inclusief 28 uur rijles. Door eerst een proefles te volgen krijgt u van ons advies! Dit pakket bestaat uit 20 uur en praktijkexamen + eenmalige examengarantie.

Meer informatie

Pakket 24

Voor een relatief snelle leerling kan dit pakket ideaal zijn! Dit pakket bestaat uit 24 uur en dat is wat een snelle kandidaat nodig heeft om het examen met goed resultaat af te leggen!

Meer informatie

Medische keuring

Voordat u aan de opleiding kunt beginnen moet u of uw medewerker in het bezit zijn van een geldig C rijbewijs en een geldige medische keuring. Zonder dit kunnen wij geen examen aanvragen bij het CBR. Wij kunnen de keuring uiteraard voor u regelen.

Meer informatie
Bellen
E-mail