Vergroot uw kans van slagen!

Over de proefles

  • 2 uur les
  • C voertuig
  • uitgebreid vrijblijvend opleidingsadvies

Prijs € 165,-

Genoemde prijs is exclusief BTW. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW!


Direct inschrijven

U wilt toch ook gaan voor de hoogste kans van slagen? Maar twijfelt u welk pakket het beste bij u of uw medewerker past? Dan adviseren wij u een proefles, ook wel intest genoemd, af te nemen. Op de basis van deze 2 uur durende les krijgt onze instructeur een duidelijk beeld van de kennis, houding en gedrag van de leerling. Op basis daarvan volgt een uitgebreid advies.

Geen rijbewijs wel de ervaring? Ook dat kan natuurlijk! Regelmatig krijgen wij de vraag of het mogelijk is om ook eens een les in een vrachtauto te rijden puur voor de ervaring! Onze 2 uur durende proefles is hier uitermate geschikt voor! De proefles is ook te bestellen als cadeaubon; leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Ons opleidingsadvies
Dit advies is vrijblijvend. U kunt er voor kiezen toch meer of minder uren dan geadviseerd af te nemen. Echter streven wij er altijd naar om onze leerlingen zo snel en voordelig mogelijk op te leiden. Indien u of uw medewerker zakt zal hier wel enige verwerkingstijd tussen zitten. De herlessen zitten niet inbegrepen.

Actuele cursusdata

Met of zonder vakbekwaamheid?

Weet u niet zeker of u het vrachtautorijbewijs met vakbekwaamheid (code 95) moet behalen of dat u wellicht onder een van de vrijstellingen valt? In de meeste gevallen is de code 95 vakbekwaamheid wél van toepassing.

Meer informatie!

Pakket 24

Dit is ons meest gekozen pakket omdat de kans van slagen met dit pakket het hoogste is! Dit pakket bestaat uit 24 uur en dat is wat een gemiddelde kandidaat nodig heeft om het examen met goed resultaat af te leggen!

Meer informatie

Medische keuring

Voordat u aan de opleiding kunt beginnen moet u of uw medewerker in het bezit zijn van een geldig C rijbewijs en een geldige medische keuring. Zonder dit kunnen wij geen examen aanvragen bij het CBR. Wij kunnen de keuring uiteraard voor u regelen.

Meer informatie
Bellen
E-mail