Praktijktrainingen code 95

Heeft u of uw chauffeur nog praktijkuren voor de nascholing nodig? Dan helpen u graag op weg!

  • Keuze uit 5 praktijktrainingen
  • Ook behalen LZV certificaat mogelijk
  • Planning in overleg
Inschrijven

Specialisatiecursussen

Wij hebben voor de praktijktraining ook de mogelijkheid tot het volgen van een volledige LZV opleiding. Deze opleiding kan meetellen voor 14 uur praktijk code 95.

Bekijk ons cursusaanbod

De complete nascholing code 95 bestaat uit 35 uur nascholing. Van deze 35 uur, ook wel 5 dagen, moet minimaal 1 praktijktraining gevolgd worden, de overige 4 dagen (28 uur) mogen middels theorie gevolgd worden. Uiteraard mag u er ook voor kiezen om meerdere praktijkdagen te volgen.

De losse praktijkmodule is ideaal wanneer u of uw chauffeur alleen de praktijkdag voor de code 95 nog nodig heeft of liever alle cursussen spreid over de gestelde 5 jaar. Moet u of uw chauffeur de volledige 35 uur behalen? En bij voorkeur zo snel mogelijk? Kies dan voor ons extra voordelige compactpakket!

Voor de praktijk hebben wij keuze uit een aantal cursussen. Op de pagina van ons cursusaanbod kunt u terug vinden wat de inhoud van onze cursussen is.

Actuele cursusdata

De praktijktrainingen plannen wij altijd met u in overleg. Het is mogelijk om de training met E-learning te volgen (4 uur thuisstudie en 3 uur individeel rijden) of u kunt kiezen voor de reguliere praktijkdag (7 uur rijles met een andere chauffeur). Indien u kiest voor LZV wordt de gehele planning inclusief het examen uiteraard in overleg gepland.

Aanmelden kan via ons inschrijfformulier. Wij nemen dan contact met u op om de praktijktraining in te plannen.

Vakbekwaamheid of nascholing

Er zit een verschil in vakbekwaamheid en nascholing. De vakbekwaamheid is de basis van de code 95. Als u deze heeft gehaald moet u deze bijhouden door de 35 uur nascholing.

Meer informatie!

Wet- en regelgeving

Code 95 komt voort uit de Europese Wetgeving en is verplicht volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid. In deze richtlijn staat wat u moet doen om beroepschauffeur te worden én te blijven. Sinds 2021 zijn er een aantal wijzigingen.

Wet- en regelgeving

Hippische locaties

Speciaal voor onze hippische relaties organiseren wij regelmatig code 95 cursussen op locatie o.a. bij de KWPN in Ermelo, Paardensportcentrum in Lichtenvoorde & Equestrian Centre de Peelbergen.

Hippische locaties
Bellen
E-mail