Praktijk rijbewijs C1

Over de praktijk

  • Advies vrijblijvende proefles
  • Pakket van 10 uur + examen
  • Met of zonder vakbekwaamheid

Prijs v.a. € 1.340,-

Genoemde prijs is voor het pakket van 10 lessen zonder vakbekwaamheid, exclusief medische keuring & BTW.  Particulieren zijn vrijgesteld van BTW! 


Inschrijven

De opleiding voor het vrachtautorijbewijs C1 bestaat uit theorie- en praktijklessen met een examen. In totaal maximaal 6 onderdelen, alle 6 deze onderdelen dienen behaald te worden voor het rijbewijs C1 met vakbekwaamheid (code95).

Praktijkpakket
Wij bieden pakketten aan voor het rijbewijs C1 bestaande uit 10/12 of 16 uur les. De hoogste kans van slagen heeft u als u kiest om voorafgaand aan de opleiding een proefles te doen.

Praktische toets en toets besloten terrein
Beide bestaan uit een dagdeel les met aansluitend examen. Deze twee onderdelen zijn ten behoeve van de vakbekwaamheid code 95.

Praktijklessen + examen
Zodra u gekozen heeft welk pakket het beste bij u of uw medewerker past zullen wij deze in overleg met u inplannen. Wij lessen meestal in blokken van minimaal 4 uur maar ook hele dagen van 8 uur  lessen is mogelijk. Aansluitend aan de laatste les plannen wij het examen in. Dit examen vindt plaats vanaf onze locatie in Etten-Leur.

Medische keuring
Voor het rijbewijs C1 is ook een geldige medische keuring verplicht. U dient als eerste een gezondheidsverklaring in te dienen via mijn.cbr.nl. U ontvangt dan bericht van het CBR met daarop een ZD-code met deze code kunt u naar de keuringsarts gaan. Wij kunnen een afspraak met de keuringsarts uiteraard voor u regelen. I.v.m. de lange reactietermijn van het CBR op de medische keuring adviseren wij hiermee tijdig aan de slag te gaan om verdere vertraging voor de vervolgopleiding te voorkomen.

Proefles C1

Na de 2 uur durende proefles/ intest krijgt u van ons een advies hoeveel uur wij u adviseren om uw kans van slagen te vergroten! Wij hebben pakketten van 10/12 en 16 uur maar kunnen ook een pakket op maat maken!

Medische keuring

Voordat wij het praktijkexamen aan kunnen vragen moet u of uw medewerker in het bezit zijn van de de theorie en een geldige medische keuring. Zonder dit kunnen wij geen examen aanvragen bij het CBR. Wij kunnen deze keuring uiteraard voor u regelen.