Praktijkopleiding bus los (zonder theorie)

Over de praktijk

  • Advies vrijblijvende proefles
  • Minimaal 24 uur rijles
  • Met of zonder vakbekwaamheid
  • Eenmalige examengarantie

Prijs v.a. € 3.185,-

Genoemde prijs is voor het pakket van 24 lessen zonder vakbekwaamheid, exclusief medische keuring & BTW.  Particulieren zijn vrijgesteld van BTW! 


Inschrijven

De opleiding voor het busrijbewijs bestaat uit theorie- en praktijklessen met een examen. In totaal maximaal 6 onderdelen, alle 6 deze onderdelen dienen behaald te worden voor het rijbewijs met vakbekwaamheid (code95).

Praktijkpakket
Wij bieden standaardpakketten aan tussen de 24 en 36 uur. De hoogste kans van slagen heeft u als u kiest voor een proefles voorafgaand aan de opleiding. U ontvangt dan van ons een advies hoeveel lessen u nodig heeft om uw examen succesvol af te leggen. Deze proefles duurt 2 uur en kost € 182,-.

Praktische toets en toets besloten terrein
Praktische toets bus bestaat 3,5 uur les met aansluitend het examen. Dit examen duurt 30 minuten. De Toets besloten terrein bestaat uit 3 uur les aansluitend het examen. Ook dit examen duurt een half uur. Beide zijn ten behoeve van de vakbekwaamheid code 95.

Praktijklessen + examen
Zodra u gekozen heeft welk pakket het beste bij u of uw medewerker past zullen wij deze in overleg met u inplannen. Wij lessen meestal in blokken van minimaal 4 uur maar ook hele dagen van 8 uur  lessen is mogelijk. Aansluitend aan de laatste les plannen wij het examen in. Dit examen vindt plaats vanaf onze locatie in Etten-Leur.

Medische keuring
Voor het groot rijbewijs D is ook een geldige medische keuring verplicht. U dient als eerste een gezondheidsverklaring in te dienen via mijn.cbr.nl. U ontvangt dan bericht van het CBR met daarop een ZD-code met deze code kunt u naar de keuringsarts gaan. Wij kunnen een afspraak met de keuringsarts uiteraard voor u regelen. I.v.m. de lange reactietermijn van het CBR op de medische keuring adviseren wij hiermee tijdig aan de slag te gaan om verdere vertraging voor de vervolgopleiding te voorkomen.