Praktijkopleiding bus los (zonder theorie)

Over de praktijk

  • Advies vrijblijvende proefles
  • Minimaal 24 uur rijles
  • Met of zonder vakbekwaamheid
  • Eenmalige examengarantie

Prijs v.a. € 2.695,-

Genoemde prijs is voor het pakket van 24 lessen zonder vakbekwaamheid, exclusief medische keuring & BTW.  Particulieren zijn vrijgesteld van BTW! 


Inschrijven

De opleiding voor het busrijbewijs bestaat uit theorie- en praktijklessen met een examen. In totaal maximaal 6 onderdelen, alle 6 deze onderdelen dienen behaald te worden voor het rijbewijs met vakbekwaamheid (code95).

Praktijkpakket
Wij bieden een standaardpakket aan van 24 uur. De hoogste kans van slagen heeft u als u kiest voor een proefles voorafgaand aan de opleiding. U ontvangt dan van ons een advies om uw kans van slagen te vergroten.

Praktische toets en toets besloten terrein
Beide bestaan uit een dagdeel les met aansluitend examen. Deze twee onderdelen zijn ten behoeve van de vakbekwaamheid code 95.

Praktijklessen + examen
Zodra u gekozen heeft welk pakket het beste bij u of uw medewerker past zullen wij deze in overleg met u inplannen. Wij lessen meestal in blokken van minimaal 4 uur maar ook hele dagen van 8 uur  lessen is mogelijk. Aansluitend aan de laatste les plannen wij het examen in. Dit examen vindt plaats vanaf onze locatie in Etten-Leur.

Medische keuring
Voor het groot rijbewijs D is ook een geldige medische keuring verplicht. U dient als eerste een gezondheidsverklaring in te dienen via mijn.cbr.nl. U ontvangt dan bericht van het CBR met daarop een ZD-code met deze code kunt u naar de keuringsarts gaan. Wij kunnen een afspraak met de keuringsarts uiteraard voor u regelen. I.v.m. de lange reactietermijn van het CBR op de medische keuring adviseren wij hiermee tijdig aan de slag te gaan om verdere vertraging voor de vervolgopleiding te voorkomen.