Compactopleiding C1E 16 uur

Over dit pakket

  • 16 uur rijles
  • praktijkexamen
  • koffie/thee en lunch

prijs € 2.095,-

Genoemde prijs is exclusief medische keuring & BTW. CBR examengeld en particulieren zijn vrijgesteld van BTW! 


Inschrijven

Nieuw bij Blom! Vanaf januari 2022 bieden wij ook het C1E rijbewijs aan.

Met een kleine vrachtauto / camper van maximaal 7.500 kg mag je een aanhanger van maximaal 750 kg achter het voertuig hangen. Indien de TTM (toegestane maximum massa) van de aanhanger meer dan 750 kg is dien je het C1E rijbewijs te behalen.

Indien je in het bezit bent van het CE rijbewijs heeft u automatisch ook het C1E rijbewijs.

De opleiding:

  • Advies: Proefles van 2 uur
  • 16 uur les (10, 12 uur óf pakket op maat ook mogelijk)
  • Lessen op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur of op zaterdagen
  • Lessen en examen vanaf onze locatie in Etten-Leur of Tilburg
  • Praktijkexamen (+- 80 minuten)  zo snel mogelijk na laatste lessen

De opleiding

De C1E opleiding bestaat alleen uit praktijk, theorie is niet nodig! Wel moet de kandidaat in het bezit zijn van een geldig C1 rijbewijs. Indien de kandidaat na de C1 direct door wil naar C1E moet het C1 rijbewijs wel eerst aangevraagd worden bij de gemeente. Deze moet namelijk meegenomen worden naar de praktijkopleiding C1E.

Medische keuring
Voor het groot rijbewijs C1E is ook een geldige medische keuring verplicht. U dient als eerste een gezondheidsverklaring in te dienen via mijn.cbr.nl. U ontvangt dan bericht van het CBR met daarop een ZD-code met deze code kunt u naar de keuringsarts gaan. Wij kunnen een afspraak met de keuringsarts uiteraard voor u regelen. I.v.m. de lange reactietermijn van het CBR op de medische keuring adviseren wij hiermee tijdig aan de slag te gaan om verdere vertraging voor de vervolgopleiding te voorkomen. De keuring is 3 jaar geldig, dus heeft u net het C1 rijbewijs behaald dan hoeft u niet opnieuw gekeurd te worden, mits u bij de gezondheidsverklaring ook C1E heeft aangekruist.

Proefles / intest
Wij bieden 3 pakketten aan voor het rijbewijs C1E; 10, 12 of of 16 uur. De hoogste kans van slagen heeft u als u kiest voor het pakket van 16 uur. Maar wilt u zeker weten welk pakket het beste bij u of u medewerker past? Dan adviseren wij u een proefles te doen.

Praktijklessen + examen
Zodra u gekozen heeft welk pakket het beste bij u of uw medewerker past zullen wij deze in overleg met u inplannen. Wij lessen meestal in blokken van minimaal 4 uur maar ook hele dagen van 8 uur  lessen is mogelijk. Aansluitend aan de laatste les plannen wij het examen in. Dit examen vindt plaats vanaf onze locatie in Etten-Leur of Tilburg.