Online theorie (zelfstudie)

Over de cursus:

  • Theorieboek
  • Online examentraining
  • CBR theorie examen

Prijs € 94,50

Theorieboek + online € 40,00
CBR examen € 54,50


Direct bestellen!

Wil jij zelf indelen wanneer je gaat leren? Je boek mee op vakantie, na het sporten nog even een hoofdstuk doornemen of op zondag lekker in je pyjama achter de computer.

Heb je voldoende zelfdiscipline en kun je makkelijk zelfstandig leren? Dan kan onze online (zelfstudie) cursus zeker iets voor jou zijn. Je ontvangt dan een boek met online code. Door het boek te lezen en de online oefeningen te doen leer je op jouw eigen tempo de stof die je moet kennen om het examen met een positief resultaat af te leggen!

Je kunt dit gewoon via onze website bestellen en ontvangt dan van ons een factuur. Na betaling kun je het boek komen ophalen op een van onze kantoren in Etten-leur of Breda of wij sturen het boek naar je op tegen een kleine meerprijs.

Zodra jij bent aangemeld nemen wij ook contact met je op om het theorie-examen in te plannen. Voordat wij dit examen voor je aan kunnen vragen moet jij ons wel machtigen. Hoe je dit kunt doen lees je hier! Wij adviseren je hier niet te lang mee te wachten om vertraging te voorkomen.

Wil je liever zelf het examen aanvragen? Dat kan ook, klik hier! Je betaalt dan aan ons alleen het boek + online code à € 40,- en het examengeld betaal je rechtstreeks aan het CBR.

Bellen
E-mail