Praktijk rijbewijs C

Over de praktijk

  • Advies vrijblijvende proefles
  • Pakket van 16, 20, 24 of 28 uur + examen
  • Met of zonder vakbekwaamheid
  • Eenmalige examengarantie

Prijs v.a. € 2.180,-

Genoemde prijs is voor het pakket van 16 lessen zonder vakbekwaamheid, exclusief medische keuring & BTW.  Particulieren zijn vrijgesteld van BTW! Inschrijven

De opleiding voor het vrachtautorijbewijs C bestaat uit theorie- en praktijklessen met een examen. In totaal maximaal 6 onderdelen, alle 6 deze onderdelen dienen behaald te worden voor het rijbewijs C met vakbekwaamheid (code95).

Praktijkpakket
Wij bieden 3 pakketten aan voor het rijbewijs C; 16, 20, 24 of 28 uur. De hoogste kans van slagen heeft u als u kiest voor het pakket van 28 uur. Maar wilt u zeker weten welk pakket het beste bij u of u medewerker past? Dan adviseren wij u een proefles te doen.

Praktische toets en toets besloten terrein
De praktische toets bestaat uit 1 dag les met examen. Hiervoor dient wel een voorstudie middels E-learning gedaan te worden. De toets besloten terrein is een dagdeel (4 uur) cursus met examen.

Praktijklessen + examen
Zodra u gekozen heeft welk pakket het beste bij u of uw medewerker past zullen wij deze in overleg met u inplannen. Wij lessen meestal in blokken van minimaal 4 uur maar ook hele dagen van 8 uur  lessen is mogelijk. Aansluitend aan de laatste les plannen wij het examen in. Dit examen vindt plaats vanaf onze locatie in Etten-Leur of Tilburg.

Medische keuring
Voor het groot rijbewijs C is ook een geldige medische keuring verplicht. U dient als eerste een gezondheidsverklaring in te dienen via mijn.cbr.nl. U ontvangt dan bericht van het CBR met daarop een ZD-code met deze code kunt u naar de keuringsarts gaan. Wij kunnen een afspraak met de keuringsarts uiteraard voor u regelen. I.v.m. de lange reactietermijn van het CBR op de medische keuring adviseren wij hiermee tijdig aan de slag te gaan om verdere vertraging voor de vervolgopleiding te voorkomen.

Inschrijven

Proefles C

Na de 2 uur durende proefles/ intest krijgt u van ons een advies welk pakket u het beste kunt kiezen om uw kans van slagen te vergroten! Wij hebben een praktijkpakket van 16, 20, 24 of 28 uur maar kunnen ook een pakket op maat maken, zelfs voor minder uur!

Meer informatie

Medische keuring

Voordat wij het praktijkexamen aan kunnen vragen moet u of uw medewerker in het bezit zijn van een geldig B rijbewijs en een geldige medische keuring. Zonder dit kunnen wij geen examen aanvragen bij het CBR. Wij kunnen deze keuring uiteraard voor u regelen.

Meer informatie

SOOB subsidie

Ook op onze compactopleiding C is het mogelijk SOOB subsidie te ontvangen. De hoogte van deze subsidie hangt af of de kandidaat een doorstroom of zij-instroommedewerker is. Doorstroom is 50% en zij-instroom is 65% vergoeding van maximale subsidiabele kosten.

Meer informatie