Losse theoriemodules code 95

Heeft u of uw chauffeur nog enkele uren voor de nascholing nodig? Of wilt u graag elk jaar 1 cursus volgen? Dan zijn onze losse theoriemodules ideaal! U kiest zelf de cursus die het beste schikt!

  • Keuze uit tientallen cursussen
  • Ook specialisatiecursussen
  • Elke week diverse cursussen
Inschrijven

Specialisatiecursussen

Wij hebben ook keuze uit een aantal specialisatiecursussen. Onder andere ADR gevaarlijke stoffen, het getuigschrift Veetransport, winterdiensttraining  & Geconditioneerd vervoer kunnen meetellen voor de nascholingsuren.

Bekijk ons cursusaanbod

De complete nascholing code 95 bestaat uit 35 uur nascholing. Van deze 35 uur, ook wel 5 dagen, moet minimaal 1 praktijktraining gevolgd worden, de overige 4 dagen (28 uur) mogen middels theorie gevolgd worden.

De losse theorie modules zijn ideaal wanneer u of uw chauffeur nog een aantal dagen voor de code 95 nodig heeft of liever de cursussen spreid over de gestelde 5 jaar. Moet u of uw chauffeur de volledige 35 uur behalen? En bij voorkeur zo snel mogelijk? Kies dan voor ons extra voordelige compactpakket!

Cursusaanbod

Voor de theorie hebben wij keuze uit een tiental cursussen. Op de pagina van ons cursusaanbod kunt u terug vinden wat de inhoud van onze cursussen is.

Klik hier om naar ons cursusaanbod te gaan

Direct reserveren

Op de pagina cursusdata treft u onze geplande theoriecursussen aan. Indien gewenst kunt u uzelf hier direct aanmelden.

Klik hier om direct naar onze actuele cursusdata te gaan

Vakbekwaamheid of nascholing

Er zit een verschil in vakbekwaamheid en nascholing. De vakbekwaamheid is de basis van de code 95. Als u deze heeft gehaald moet u deze bijhouden door de 35 uur nascholing.

Meer informatie!

Wet- en regelgeving

Code 95 komt voort uit de Europese Wetgeving en is verplicht volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid. In deze richtlijn staat wat u moet doen om beroepschauffeur te worden én te blijven. Sinds 2021 zijn er een aantal wijzigingen.

Wet- en regelgeving

Hippische locaties

Speciaal voor onze hippische relaties organiseren wij regelmatig code 95 cursussen op locatie o.a. bij de KWPN in Ermelo, Paardensportcentrum in Lichtenvoorde & Equestrian Centre de Peelbergen.

Hippische locaties
Bellen
E-mail