Klassikale examentraining theorie

Over de cursus:

  • 2 cursusavonden
  • Theorieboek
  • Online examentraining
  • CBR theorie examen
  • Cursus in Breda of Etten-Leur

Prijs €144,50


Op deze pagina kan jij jezelf of jouw zoon/dochter meteen inschrijven voor onze klassikale cursus. Zodra je bent ingeschreven nemen wij contact met je op om het theorie-examen te plannen.


Direct aanmelden voor de complete bromfietsopleiding theorie en praktijk? Klik hieronder op Inschrijven!

Inschrijven

Direct inschrijven

Onze klassikale examenvoorbereiding wordt het meest gekozen. Om het optimale uit deze avonden te halen bereid je je hierop al goed voor door het theorieboek ruim van tevoren op één van onze kantoren op te halen en te bestuderen. Tijdens deze trainingsavonden worden voorbeeld examens geoefend en besproken en natuurlijk heb je ook de ruimte om vragen te stellen over onderwerpen die voor jou tijdens het leren thuis niet duidelijk zijn geworden.

De combinatie van thuis leren in je theorieboek, online examentrainingen oefenen en 2 klassikale avonden is de ideale voorbereiding voor je theorie-examen! Wij geven deze avonden in Breda & Etten-Leur, onderstaand tref je hiervoor de eerstkomende mogelijkheid aan.

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer deze dan direct.

Dit theorie-examen wordt afgenomen bij het CBR. In overleg vragen wij dit examen voor je aan. Voordat wij dat kunnen doen moet jij ons wel machtigen. Doe dit tijdig om vertraging te voorkomen.

Bellen
E-mail