Pakket C1 klassikaal zonder vakbekwaamheid!

Theorie

  • 4,5 dag klassikale cursus
  • Onderdelen RV1 & V2C
  • Examens RV1 & V2C

Praktijk

  • 10 uur rijles
  • Praktijkexamen

Prijs v.a. € 2.205,-

Genoemde prijs is voor het pakket van 10 lessen, exclusief medische keuring & BTW. CBR examengeld en particulieren zijn vrijgesteld van BTW! 


Inschrijven

De opleiding voor het vrachtautorijbewijs C1 bestaat uit 2 theorieonderdelen en praktijklessen met een praktijkexamen. Al deze onderdelen dienen behaald te worden voor het rijbewijs C1 zonder vakbekwaamheid (code95).  Wij, Blom Verkeersschool, zijn dé spoedopleider van Nederland, waardoor u maar 10 dagen effectief bezig bent met het behalen van het rijbewijs.

Actuele cursusdata

De opleiding

Theoriecursus
RV1 Verkeer & Techniek 3 dagen & V2C Administratie kennis goederenvervoer 1,5 dag. Lesdagen van 08.00 – 16.30 uur. Zo snel mogelijk aansluitend aan de laatste cursusdag volgen de examens op locatie van het CBR. Een examen duurt gemiddeld 75 minuten.

Medische keuring
Voor het rijbewijs C1 is ook een geldige medische keuring verplicht. U dient als eerste een gezondheidsverklaring in te dienen via mijn.cbr.nl. U ontvangt dan bericht van het CBR met daarop een ZD-code met deze code kunt u naar de keuringsarts gaan. Wij kunnen een afspraak met de keuringsarts uiteraard voor u regelen. I.v.m. de lange reactietermijn van het CBR op de medische keuring adviseren wij hiermee tijdig aan de slag te gaan om verdere vertraging voor de vervolgopleiding te voorkomen.

Geslaagd voor de theorie en goedgekeurd, dus een geldige medische keuring? Dan kunnen we de praktijk gaan plannen.

Proefles / intest
Wij bieden een standaardpakket aan voor het rijbewijs C1 van 10 uur. De hoogste kans van slagen heeft u als u voorafgaand een proefles doet. U krijgt van van ons een advies welk pakket het beste bij u of u medewerker past.

Praktijklessen + examen
Zodra u gekozen heeft welk pakket het beste bij u of uw medewerker past zullen wij deze in overleg met u inplannen. Wij lessen meestal in blokken van minimaal 4 uur maar ook hele dagen van 8 uur lessen is mogelijk. Aansluitend aan de laatste les plannen wij het examen in. Dit examen vindt plaats vanaf onze locatie in Etten-Leur.

Proefles C1

Na de 2 uur durende proefles/ intest krijgt u van ons een advies hoeveel uur wij u adviseren om uw kans van slagen te vergroten! Wij hebben een praktijkpakket van standaard 10 uur maar kunnen ook een pakket op maat maken, zelfs voor minder uur!

Medische keuring

Voordat wij het praktijkexamen aan kunnen vragen moet u of uw medewerker in het bezit zijn van de de theorie en een geldige medische keuring. Zonder dit kunnen wij geen examen aanvragen bij het CBR. Wij kunnen deze keuring uiteraard voor u regelen.