Pakket D E-learning theorie + privéles met vakbekwaamheid!

Theorie

  • E-learning lesmateriaal
  • 2 dagdelen privéles
  • Onderdelen RV1, V2D & V3D
  • Examens RV1, V2D & V3D

Praktijk

  • Praktische toets
  • Toets besloten terrein
  • 24 uur rijles
  • Praktijkexamen
  • Eenmalige examengarantie

Theorie+ privéles € 1.200,-
Praktijk v.a. € 4.185,-

Genoemde prijs is voor het pakket van 24 lessen, exclusief medische keuring & BTW. CBR examengeld en particulieren zijn vrijgesteld van BTW! 


Inschrijven

De opleiding voor het busrijbewijs D bestaat uit 3 theorie- en 3 praktijkonderdelen. Alle 6 deze onderdelen dienen behaald te worden voor het rijbewijs C met vakbekwaamheid (code95).  Het behalen van de vakbekwaamheid is verplicht voor iedereen jonger dan 24 jaar & wanneer men beroepsmatig gaat rijden.

Klik hier voor meer informatie over het behalen van de vakbekwaamheid.

Wij, Blom Verkeersschool, zijn dé spoedopleider van Nederland, waardoor u maar 10 dagen effectief bezig bent met het behalen van het rijbewijs.

Theorie
Let op! Onderstaande informatie is van toepassing tot 1 juli 2023. Vanaf 1 juli geldt voor het D-rijbewijs een nieuwe theoriemethode. Meer informatie over deze nieuwe theoriemethode vindt U op onze nieuwspagina en de website van het CBR. 

De theorie bestaat uit RV1 Verkeer & Techniek, V2D Administratie kennis goederenvervoer, en V3D Case studies. Het onderdeel V3D is ten behoeve van de vakbekwaamheid. U leert deze onderdelen zelfstandig middels een lesboek in combinatie met E-learning, aanvullend bieden wij 2 dagdelen privéles zodat uw kans van slagen enorm vergroot. Zo snel mogelijk aansluitend aan de laatste les volgen de examens op locatie van het CBR. Een examen duurt gemiddeld 75 minuten.

Medische keuring
Voor het rijbewijs D is ook een geldige medische keuring verplicht. U dient als eerste een gezondheidsverklaring in te dienen via mijn.cbr.nl. U ontvangt dan bericht van het CBR met daarop een ZD-code met deze code kunt u naar de keuringsarts gaan. Wij kunnen een afspraak met de keuringsarts uiteraard voor u regelen. I.v.m. de lange reactietermijn van het CBR op de medische keuring adviseren wij hiermee tijdig aan de slag te gaan om verdere vertraging voor de vervolgopleiding te voorkomen.

Geslaagd voor de theorie en goedgekeurd, dus een geldige medische keuring? Dan kunnen we de praktijk gaan plannen.

Proefles / intest
Wij bieden standaard pakketten aan tussen de 24 en 36 uur. Dit is gebaseerd op het aantal lessen dat een gemiddelde leerling minimaal nodig heeft. Wilt u een advies op maat om uw kans van slagen nog verder te vergroten? Dan adviseren wij u een proefles te doen. Deze proefles kost € 170,- voor 2 uur.

Praktische toets en toets besloten terrein

Praktische toets bus bestaat 3,5 uur les met aansluitend het examen. Dit examen duurt 30 minuten. De Toets besloten terrein bestaat uit 3 uur les aansluitend het examen. Ook dit examen duurt een half uur.

Praktijklessen + examen
Wij lessen meestal in blokken van minimaal 4 uur maar ook hele dagen van 8 uur  lessen is mogelijk. Aansluitend aan de laatste les plannen wij het examen in. Dit examen vindt plaats vanaf onze locatie in Etten-Leur.