Compactopleiding CE 24 uur

Over dit pakket

  • 24 uur rijles
  • praktijkexamen
  • eenmalige examengarantie
  • koffie/thee en lunch

prijs € 3.170,-

Genoemde prijs is exclusief medische keuring & BTW. CBR examengeld en particulieren zijn vrijgesteld van BTW! 


SOOB subsidie

Doorstroom (75%) € 1.481,94 subsidie
Zij-instroom (60%) € 1.185,55 subsidie


Direct inschrijven

Tegenwoordig is het hebben van een CE rijbewijs bijna een must voor beroepschauffeurs! Bijna alle transportbedrijven rijden immers met combinatievoertuigen.

  • Advies: Proefles van 2 uur
  • 24 uur les (20 uur / 28 uur óf pakket op maat ook mogelijk)
  • Lessen op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur of op zaterdagen
  • Lessen en examen vanaf onze locatie in Etten-Leur of Tilburg
  • Praktijkexamen (+- 80 minuten)  zo snel mogelijk na laatste lessen

Wij plannen de opleiding altijd in overleg met u en/of uw werkgever.

Het CE rijbewijs is geldig voor elke categorie aanhanger; trekker-oplegger, voorwagen met middenasaanhangwagen of schamelwagen. Het maakt dus niet uit met welk voertuig u examen doet. Natuurlijk kunt u uw voorkeur altijd bij ons aangeven. Wij hebben een uitgebreid wagenpark en zullen hier  rekening mee houden!

De opleiding

Voor het rijbewijs CE is geen theorie nodig. Wel moet de kandidaat in het bezit zijn van een geldig C rijbewijs. Indien de kandidaat na de C direct door wil naar CE moet het C rijbewijs wel eerst aangevraagd worden bij de gemeente. Deze moet namelijk meegenomen worden naar de praktijkopleiding CE.

Medische keuring
Voor het groot rijbewijs CE is ook een geldige medische keuring verplicht. U dient als eerste een gezondheidsverklaring in te dienen via mijn.cbr.nl. U ontvangt dan bericht van het CBR met daarop een ZD-code met deze code kunt u naar de keuringsarts gaan. Wij kunnen een afspraak met de keuringsarts uiteraard voor u regelen. I.v.m. de lange reactietermijn van het CBR op de medische keuring adviseren wij hiermee tijdig aan de slag te gaan om verdere vertraging voor de vervolgopleiding te voorkomen. De keuring is 3 jaar geldig, dus heeft u net het C rijbewijs behaald dan hoeft u niet opnieuw gekeurd te worden, mits u bij de gezondheidsverklaring ook CE heeft aangekruist.

Proefles / intest
Wij bieden 2 standaardpakketten aan voor het rijbewijs CE; 20, 24 of 28 uur. De hoogste kans van slagen heeft u als u kiest voor het pakket van 28 uur. Maar wilt u zeker weten welk pakket het beste bij u of u medewerker past? Dan adviseren wij u een proefles te doen.

Praktijklessen + examen
Zodra u gekozen heeft welk pakket het beste bij u of uw medewerker past zullen wij deze in overleg met u inplannen. Wij lessen meestal in blokken van minimaal 4 uur maar ook hele dagen van 8 uur  lessen is mogelijk. Aansluitend aan de laatste les plannen wij het examen in. Dit examen vindt plaats vanaf onze locatie in Etten-Leur of Tilburg.

Inschrijven

Proefles CE

Na de 2 uur durende proefles krijgt u van ons een advies welk pakket u het beste kunt kiezen om uw kans van slagen te vergroten! Wij hebben een pakket van 20 of 24 uur maar kunnen ook een pakket op maat maken, zelfs voor minder uur!

Meer informatie

Pakket 28

Wil je de hoogste kans van slagen? Kies dan voor pakket inclusief 28 uur rijles. Door eerst een proefles te volgen krijgt u van ons advies! Dit pakket bestaat uit 20 uur en praktijkexamen + eenmalige examengarantie.

Meer informatie

Medische keuring

Voordat u aan de opleiding kunt beginnen moet u of uw medewerker in het bezit zijn van een geldig C rijbewijs en een geldige medische keuring. Zonder dit kunnen wij geen examen aanvragen bij het CBR. Wij kunnen de keuring uiteraard voor u regelen.

Meer informatie
Bellen
E-mail