Pakket C klassikaal zonder vakbekwaamheid!

Theorie 

 • 3 dagen klassikale cursus
 • Onderdeel M1
 • Examens M1
 • Eenmalige examengarantie

Praktijk

 • 16, 20, 24 of 28 uur rijles
 • Praktijkexamen
 • Eenmalige examengarantie

Prijs v.a. € 3.055,-

Genoemde prijs is voor het pakket van 16 lessen, exclusief medische keuring & BTW. CBR examengeld en particulieren zijn vrijgesteld van BTW! Inschrijven

De opleiding voor het vrachtautorijbewijs C bestaat uit 1 theorieonderdeel + praktijklessen met een praktijkexamen. Al deze onderdelen dienen behaald te worden voor het rijbewijs C zonder vakbekwaamheid (code95).  Wij, Blom Verkeersschool, zijn dé spoedopleider van Nederland, waardoor u maar 10 dagen effectief bezig bent met het behalen van het rijbewijs.

 • Particulieren betalen bij ons géén BTW, dat scheelt 21%
 • Eenmalige examengarantie op alle 6 de examens
 • Uitgebreid en modern wagenpark
 • Altijd een pakket dat past
 • Snelste opleidingsmogelijkheid van Nederland

De opleiding

Theoriecursus
M1 (RVM1 Kennis examen met nadruk op verkeer en kennis van techniek en lading) cursusduur 3 dagen. Lesdagen van 08.00 – 16.30 uur. Het examen vindt zo snel mogelijk aansluitend aan de laatste cursusdag plaats op locatie van het CBR.

Medische keuring
Voor het groot rijbewijs C is ook een geldige medische keuring verplicht. U dient als eerste een gezondheidsverklaring in te dienen via mijn.cbr.nl. U ontvangt dan bericht van het CBR met daarop een ZD-code met deze code kunt u naar de keuringsarts gaan. Wij kunnen een afspraak met de keuringsarts uiteraard voor u regelen. I.v.m. de lange reactietermijn van het CBR op de medische keuring adviseren wij hiermee tijdig aan de slag te gaan om verdere vertraging voor de vervolgopleiding te voorkomen.

Geslaagd voor de theorie en goedgekeurd, dus een geldige medische keuring? Dan kunnen we de praktijk gaan plannen.

Proefles / intest
Wij bieden 4 pakketten aan voor het rijbewijs C; 16. 20, 24 of 28 uur. De hoogste kans van slagen heeft u als u kiest voor het pakket van 28 uur. Maar wilt u zeker weten welk pakket het beste bij u of u medewerker past? Dan adviseren wij u een proefles te doen.

Praktijklessen + examen
Zodra u gekozen heeft welk pakket het beste bij u of uw medewerker past zullen wij deze in overleg met u inplannen. Wij lessen meestal in blokken van minimaal 4 uur maar ook hele dagen van 8 uur  lessen is mogelijk. Aansluitend aan de laatste les plannen wij het examen in. Dit examen vindt plaats vanaf onze locatie in Etten-Leur of Tilburg.

Actuele cursusdata

Inschrijven

Proefles C

Na de 2 uur durende proefles/ intest krijgt u van ons een advies welk pakket u het beste kunt kiezen om uw kans van slagen te vergroten! Wij hebben een praktijkpakket van 16, 20 of 24 uur maar kunnen ook een pakket op maat maken, zelfs voor minder uur!

Meer informatie

Medische keuring

Voordat wij het praktijkexamen aan kunnen vragen moet u of uw medewerker in het bezit zijn van een geldig B rijbewijs en een geldige medische keuring. Zonder dit kunnen wij geen examen aanvragen bij het CBR. Wij kunnen deze keuring uiteraard voor u regelen.

Meer informatie

SOOB subsidie

Ook op onze compactopleiding C is het mogelijk SOOB subsidie te ontvangen. De hoogte van deze subsidie hangt af of de kandidaat een doorstroom of zij-instroommedewerker is. Doorstroom is 50% en zij-instroom is 65% vergoeding van maximale subsidiabele kosten.

Meer informatie