Staffelprijzen

 • 8 - 12  personen v.a. € 490,-
 • 13 - 16 personen v.a. € 570,-
 • 17 - 20 personen v.a. € 650,-
 • 21 - 25 personen v.a. €730,-

Genoemde prijzen zijn voor een 2 uur durende cursus & exclusief 21% BTW .

Download hier onze informatiebrochure Slipcontrol

Inschrijven

Een familieweekend, een vrijgezellenfeest of een teamuitje met collega’s? Kies voor de slipcursussen van Blom Slipcontrol! Je trakteert de deelnemers op een onvergetelijke activiteit waar ze ook nog iets aan hebben: ze doen ervaring op met rijden onder speciale verkeersomstandigheden!

Maak er een uitje van!

Wij stellen graag op basis van jou wensen een arrangement samen. Zo hebben wij diverse partners die graag voor jullie een overheerlijke lunch, high tea, BBQ of diner klaar maken. Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen allemaal georganiseerd worden op onze locatie of in het restaurant van onze partner. Natuurlijk kijken we ook graag met je mee naar eventuele aanvullende activiteiten die wij of een van onze partners kunnen verzorgen.

Meer dan een anti-slipcursus!

Ook kunnen we samen kijken naar de inhoud van de cursus, afhankelijk van jullie doel en de doelgroep maken wij een programma op maat. Zou je graag ook wat teambuildingactiviteiten willen toevoegen? Of wil je de deelnemers laten ervaren hoe het is om in een vrachtauto te rijden? Het kan allemaal! Onze meest gekozen aanvullende activiteiten zijn:

 • Actualisering kennis (theorie):
  Verkeersregels veranderen regelmatig, zuinig rijden wordt steeds belangrijker en wat dacht u van wat te doen bij pech? Allerlei onderdelen die we aan bod kunnen laten komen tijdens de actualiseringssessie. Deze sessie is af te stemmen op jouw wensen.
 • Blind vertrouwen 
  Hierbij gaat men in teams van 2 een parcours afleggen. Dit keer nog ietsjes moeilijker want de bestuurder is geblinddoekt en de bijrijder is diegene die moet zorgen dat het parcours afgelegd wordt. Onwijs leuke activiteit voor de teambuilding en communicatie.
 • Even geen BOB
  Hierbij gaat men in teams van 2 een parcours afleggen maar niet zomaar, want de bestuurder draagt een alcoholbril en de bijrijder moet de bestuurder door het parcours heen loodsen zonder de pionnen te raken of stokken te laten vallen.De alcoholbril stimuleert het effect van ‘dronken’ achter het stuur. Deze activiteit laat zien dat het effect van alcohol groter is dan verwacht. Ook mogelijk met drugs- of vermoeidheidsbril. 
 • Behendigheidscircuit

En zullen we eens praten?

Bovengenoemde is slechts een greep uit onze arrangementen: samen met jou stellen wij graag een arrangement op maat samen. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen wij een programma maken voor een hele dag, halve dag of een paar uur. De arrangementen kunnen overdag, in de avonduren en in de weekenden worden gehouden. Iedereen die in het bezit is van een rijbewijs kan deelnemen. Hebben de deelnemers geen rijbewijs, dan kan er een alternatieve training worden aangeboden. Neem contact met ons op en onze medewerkers vertellen je meer over de mogelijkheden! Arrangementen zijn samen te stellen vanaf 8 personen, hiervoor hebben wij speciale groepsprijzen.