ADR Basis

Over deze cursus

  • 2 dagen cursus
  • CBR theorie-examen
  • 14 uur theorie code 95

Cursusprijs € 565,-

Genoemde prijs is inclusief koffie, thee en lunch maar exclusief BTW en CCV registratiekosten indien van toepassing á € 26,95 per cursusdag. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW.


Indien u bent aangesloten bij het SOOB subsidiefonds kunt u € 200,- subsidie krijgen op deze cursus. Bent u aangesloten bij een ander subsidiefonds en benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier.


Direct inschrijven

De opleiding ADR Basis duurt 2 dagen en wordt afgesloten met een officieel theorie-examen op locatie van het CBR. Het basiscertificaat is verplicht voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen (stukgoed) vervoeren.

Het ADR certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Deze cursus kan meetellen voor 14 uur theorie nascholing code 95.Voor de vervaldatum van het certificaat moet de chauffeur een herhalingscursus gevolgd hebben. Verlengen kan 1 jaar voorafgaand aan de einddatum zonder dat u tijd inlevert.

Inhoud cursus

De cursus inhoud bestaat o.a. uit: Eerste Hulp, persoonlijke beschermingsmiddelen, wetgeving over gevaarlijke stoffen, eigenschappen van gevaarlijke stoffen, eisen aan het vervoer van gevaarlijke stoffen etc.

Na aanmelding ontvangt u de definitieve tijden en locaties voor uw examen. Deze kunnen dus afwijken van de examendata die u hier ziet. Staat uw gewenste datum er niet bij? Of wilt u liever een cursus incompany bij u op locatie? Bel dan 076 501 55 35 of stuur een e-mail naar info@verkeersschoolblom.nl

Actuele cursusdata

Download hier het overzicht van onze ADR cursussen in PDF.

Inschrijven

Wij helpen u graag op weg!

Planning & informatie ADR
miranda@verkeersschoolblom.nl
076 501 55 35

Opleidingadviseur (zakelijk) 
iris@verkeersschoolblom.nl | 0614882999
johan@verkeersschoolblom.nl | 0626382132