ADR Basis verlenging

Over deze cursus

  • Herhalingscursus
  • 2 dagen cursus
  • CBR theorie-examen
  • 14 uur theorie code 95

Prijs € 485,-

Genoemde prijs is inclusief koffie, thee en lunch maar exclusief BTW en CCV registratiekosten indien van toepassing á € 26,95 per cursusdag. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW.


Indien u bent aangesloten bij het SOOB subsidiefonds kunt u € 200,- subsidie krijgen op deze cursus. Bent u aangesloten bij een ander subsidiefonds en benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier.


Direct inschrijven

De cursus ADR Basis verlenging is dezelfde cursus als de ADR basis. De cursus duurt 2 dagen en wordt afgesloten met een officieel theorie-examen op locatie van het CBR.  Chauffeurs die gevaarlijke stoffen (stukgoed) vervoeren zijn verplicht in het bezit te zijn van een geldig ADR certificaat.

Het ADR certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.  Voor de vervaldatum van het certificaat moet de chauffeur een herhalingscursus gevolgd hebben. Verlengen kan 1 jaar voorafgaand aan de einddatum zonder dat u tijd inlevert. Deze cursus kan meetellen voor 14 uur theorie nascholing code 95.

Inhoud cursus

De cursus inhoud bestaat o.a. uit: Eerste Hulp, persoonlijke beschermingsmiddelen, wetgeving over gevaarlijke stoffen, eigenschappen van gevaarlijke stoffen, eisen aan het vervoer van gevaarlijke stoffen etc.

Na aanmelding ontvangt u de definitieve tijden en locaties voor uw examen. Deze kunnen dus afwijken van de examendata die u hierboven treft. Staat uw gewenste datum er niet bij? Of wilt u liever een cursus incompany bij u op locatie? Bel dan 076 501 55 35 of stuur een e-mail naar info@verkeersschoolblom.nl

Actuele cursusdata

Download hier het overzicht van onze ADR cursussen in PDF.

Inschrijven

Wij helpen u graag op weg!

Planning & informatie ADR
miranda@verkeersschoolblom.nl
076 501 55 35

Opleidingadviseur (zakelijk) 
jessica@verkeersschoolblom.nl | 0643023348
johan@verkeersschoolblom.nl | 0626382132