ADR Basis + Tank

Over deze cursus

  • 3 dagen cursus
  • CBR theorie-examens
  • 14 uur theorie code 95

Prijs € 695,-

Genoemde prijs is inclusief koffie, thee en lunch maar exclusief BTW en CCV registratiekosten indien van toepassing á € 26,95 per cursusdag. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW.


Indien u bent aangesloten bij het SOOB subsidiefonds kunt u € 220,- subsidie krijgen op deze cursus. Bent u aangesloten bij een ander subsidiefonds en benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier.


Direct inschrijven

De cursus ADR Basis + Tank duurt 3 dagen en wordt afgesloten met een officieel theorie-examen op locatie bij het CBR. Het certificaat Basis + Tank is verplicht voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen in containers en tankauto’s  vervoeren.

Het ADR certificaat kan meetellen voor 14 uur theorie code 95 en heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Voor de vervaldatum van het certificaat moet de chauffeur een herhalingscursus gevolgd hebben. Verlengen kan 1 jaar voorafgaand aan de einddatum zonder dat u tijd inlevert.

Inhoud cursus 

De cursisten krijgen o.a. de volgende onderdelen: Eerste Hulp, persoonlijke beschermingsmiddelen, wetgeving over gevaarlijke stoffen, eigenschappen van gevaarlijke stoffen, eisen aan het vervoer van gevaarlijke stoffen etc.

Na aanmelding ontvangt u de definitieve tijden en locaties voor uw examen. Deze kunnen dus afwijken van de examendata die u hierboven treft. Staat uw gewenste datum er niet bij? Of wilt u liever een cursus incompany bij u op locatie? Bel dan 076 501 55 35 of stuur een e-mail naar info@verkeersschoolblom.nl

Actuele cursusdata

Download hier het overzicht van onze ADR cursussen in PDF.

Inschrijven

Wij helpen u graag op weg!

Planning & informatie ADR
miranda@verkeersschoolblom.nl
076 501 55 35

Opleidingadviseur (zakelijk) 
jessica@verkeersschoolblom.nl | 0643023348
johan@verkeersschoolblom.nl | 0626382132