ADR Basis + Tank herhaling

Over deze cursus

  • Herhalingscursus
  • 3 dagen cursus
  • CBR theorie-examens
  • 14 uur theorie code 95

Prijs € 555,-

Genoemde prijs is inclusief koffie, thee en lunch maar exclusief BTW en CCV registratiekosten indien van toepassing á € 23,95 per cursusdag. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW.


Indien u bent aangesloten bij het SOOB subsidiefonds kunt u € 220,- subsidie krijgen op deze cursus. Bent u aangesloten bij een ander subsidiefonds en benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier.


Direct inschrijven

De cursus ADR Basis + Tank herhaling is dezelfde cursus als de basiscursus. Indien u eerder alleen ADR basis had is het dus mogelijk alsnog deze cursus te volgen om zo ook de module tank erbij te behalen.

De cursus duurt 3 dagen en wordt afgesloten met een officieel theorie-examen op locatie bij het CBR. Het certificaat Basis + Tank is verplicht voor chauffeurs die gevaarlijke stoffen in containers en tankauto’s  vervoeren.

Het ADR certificaat kan meetellen voor 14 uur theorie code 95 en heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Voor de vervaldatum van het certificaat moet de chauffeur een herhalingscursus gevolgd hebben. Verlengen kan 1 jaar voorafgaand aan de einddatum zonder dat u tijd inlevert.

Inhoud cursus 

De cursisten krijgen o.a. de volgende onderdelen: Eerste Hulp, persoonlijke beschermingsmiddelen, wetgeving over gevaarlijke stoffen, eigenschappen van gevaarlijke stoffen, eisen aan het vervoer van gevaarlijke stoffen etc.

Actuele cursusdata

Actuele cursusdata