1,5 daagse opleiding

Over deze opleiding

  • 10 uur rijles
  • Praktijkexamen
  • Startlocatie: Etten-Leur of Tilburg
  • Opleidingsdag: ma t/m vrij
  • Examentijd: 14.00 / 14.55 uur

Prijs € 975,-

Prijs € 1.151.09 incl. BTW

Genoemde prijs is excl. BTW en gezondheidsverkaring maar inclusief koffie/thee & lunch. 


Inschrijven

Snel & voordelig!

Onze 1,5 daagse BE opleiding is geschikt voor iedereen met of zonder ervaring met het rijden met een aanhanger, trailer of caravan. Het BE rijbewijs bestaat enkel uit een praktijkexamen, u hoeft dus géén theorie-examen te doen!

Over de opleiding:

De 1e opleidingsdag start rond 08.00 of 13.00 uur vanaf onze locatie in Etten-Leur of Tilburg. De startlocatie is afhankelijk van de door u gekozen examenplaats; Breda, Roosendaal of Berkel-Enschot. Na een bakje koffie en theoretische uitleg start de praktijk. De 1e dag bestaat meestal uit 4 uur rijles. Het kan ook wel eens voorkomen dat de 1e lesdag uit 6 uur rijles bestaat.

De 2e opleidingsdag is de dag van het examen. Deze dag start in de ochtend rond 08.00 uur. Deze dag bestaat uit 6 uur rijles en aansluitend het examen. Het kan wel eens voorkomen dat deze lesdag uit 4 uur les bestaat (dan is de 1e lesdag 6 uur).  Tussen 12.00 en 12.30 uur is er tijd om te lunchen. Aansluitend aan de lunch is er nog 2 of 2,5 uur les en dan volgt het examen. Het examen vindt meestal plaats om 14.00 of 14.30 uur.

Mocht u twijfelen of u voor de 1 of 1.5-daagse wilt gaan, kunt u kiezen voor een vrijblijvende proefles van 2 uur. Op basis van deze proefles krijgt u van ons een advies met welke opleiding u de hoogste kans van slagen heeft.

Voordat wij de opleiding met examen kunnen plannen moet u onze verkeerschool machtigen en zorgen voor een goedgekeurde gezondheidsverklaring. Zodra dit gedaan is kunnen wij pas het examen aanvragen. Wij adviseren u indien u wilt starten dit tijdig te doen om vertraging te voorkomen.

1-daagse opleiding

Heb je al ervaring met het rijden met een BE combinatie? Dan kan het nóg sneller! Kies voor onze 1 daagse!

Meer informatie

Proefles

Verhoog u kans van slagen! Op basis van de 2 uur proefles krijgt u van ons een uitgebreid vrijblijvend advies!

Direct inschrijven!

Mijn.cbr.nl

Regel tijdig de machtiging en de gezondheidsverklaring en voorkom vertraging!

Meer informatie