1-daagse opleiding

Over dit pakket

  • 6 uur rijles
  • Praktijkexamen
  • Startlocatie: Etten-Leur of Tilburg
  • Opleidingsdag: ma t/m vrij
  • Examentijd: 14.00 / 14.55 uur

Prijs €660,-

Prijs € 772,19 incl. BTW

Genoemde prijs is excl. BTW en gezondheidsverkaring maar inclusief examen, koffie/thee & lunch. 


Inschrijven

De snelste opleidingsmogelijkheid

Onze 1-daagse BE opleiding is met name geschikt voor kandidaten die reeds ervaring hebben met het rijden met een aanhanger, trailer of caravan. Het BE rijbewijs bestaat enkel uit een praktijkexamen, u hoeft dus géén theorie te doen!

Over de dagopleiding:

De opleidingsdag start tussen 07.30 & 08.00 uur vanaf onze locatie in Etten-Leur of Tilburg. De startlocatie is afhankelijk van de door u gekozen examenplaats; Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of Berkel Enschot. Na een bakje koffie en korte uitleg start de praktijk. Tussen 12.00 en 12.30 uur is er tijd om te lunchen. Aansluitend aan de lunch is er nog 2 of 2,5 uur les en dan volgt het examen. De examen vinden meestal plaats om 14.00 of 14.30 uur. In totaal heeft u 6 uur rijles.

Mocht u twijfelen of de 1-daagse voldoende is kunt u ook kiezen voor een vrijblijvende proefles van 2 uur. Op basis van deze proefles krijgt u van ons een advies met welke opleiding u de hoogste kans van slagen heeft.

Voordat wij de dagopleiding met examen kunnen plannen moet u onze verkeerschool machtigen en zorgen voor een goedgekeurde gezondheidsverklaring. Zodra dit gedaan is kunnen wij pas het examen aanvragen. Wij adviseren u indien u wilt starten dit tijdig te doen om vertraging te voorkomen.

1,5 dagopleiding

Heb je nog géén ervaring met het rijden met een BE combinatie? Kies dan voor onze 1,5 daagse!

Meer informatie

Proefles

Verhoog u kans van slagen! Op basis van de 2 uur proefles krijgt u van ons een uitgebreid vrijblijvend advies!

Direct aanmelden

Mijn.cbr.nl

Regel tijdig de machtiging en de gezondheidsverklaring en voorkom vertraging!

Meer informatie