Onze samenwerkingspartners

Trots zijn wij officiële partner te zijn van o.a. DAF, IVECO maar ook KWPN en NKC!

Daarnaast werken wij uiteraard samen  met verschillende transportbedrijven in heel Nederland voor o.a. opleidingen met baangarantie, UWV en werkgeversservicepunt West-Brabant voor onze bekende banenmarkten. Onze geslaagde B leerlingen krijgen envelop vol leuke vouchers van ’t Vosje, Domino’s en Lot66. Uiteraard zijn wij ook terug te vinden op diverse portals!

Heeft u ook een idee voor een toffe samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar info@verkeersschoolblom.nl

DAF driver training partner

Haal méér uit uw DAF truck met een DAF Driver Training.

Geavanceerde ontwerpen, vooruitstrevende technologieën, een hoogst betrokken internationale dealerorganisatie én een breed scala aan services allemaal super belangrijk! Maar wat dacht u van het gedrag van de chauffeur? Dit is namelijk bepalend voor uw rendement. Om het beste uit uw DAF Truck te halen, krijgt u bij de aflevering een uitgebreide afleverinstructie en voucher voor een gecertificeerd DAF training.

Iedere beroepschauffeur is verplicht om nascholing te volgen. Om ervoor te zorgen dat chauffeurs van een DAF-voertuig optimaal worden bijgeschoold, heeft DAF een landelijk netwerk opgezet van DAF Driver Training Partners, Blom Verkeersschool is een van deze partners. Onze instructeurs zijn door DAF Driver Academy, onderdeel van DAF Nederland, opgeleid om voor u de best mogelijke DAF Driver Training te verzorgen.

DAF voucher ontvangen?
Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (LF, CF of XF) ontvangt u nu een voucher voor een kosteloze DAF Driver Training (Code 95). Deze voucher kunt u inwisselen bij Blom Verkeersschool voor een rijstijltraining Het Nieuwe Rijden (HNR), geldend voor 7 uur praktijk volgens de code 95.

Meer informatie!

Iveco Driver Academy

Haal het maximale uit uw IVECO met de IVECO training.

Na deze training heeft uw chauffeur alles in huis om het maximale uit zijn IVECO te halen. Hij leert een veiliger, brandstofefficiënter en milieuvriendelijker rijgedrag aan en is in staat om optimaal gebruik te maken van alle producten en diensten van IVECO. Alle aanwezige systemen leert hij zo goed mogelijk benutten, dankzij goede gebruikers- en veiligheidsinstructies. Op een praktijkgerichte manier besteden de instructeurs aandacht aan wettelijke bepalingen, voertuigtechniek, ARBO, milieu en veiligheid. De IVECO Aflevertraining telt mee voor de verplichte nascholing in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95). De IVECO Driver Academy verbetert zijn vakbekwaamheid en draagt bij tot het behalen van de nodige uren nascholing. Ook dát is service van IVECO en de betreffende dealer!

IVECO voucher ontvangen?

De IVECO Aflevertraining is inbegrepen bij aankoop van een nieuwe IVECO S-WAY, X-WAY of Trakker. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden en prijzen voor een IVECO aflevertraining bij aanschaf van een nieuwe Eurocargo of een gebruikte IVECO. De trainingsvoucher kunt u inwisselen bij Blom Verkeersschool voor de IVECO training, welke mee kan tellen voor 7 uur praktijk code 95.

Meer informatie!

Official partner van de KWPN!

Al een aantal jaren zijn wij trotse officiële partner van de KWPN.  Zo vindt elk jaar de Blom Cup plaats tijdens de KWPN kampioenschappen en zijn wij regelmatig terug te vinden op hippische evenementen. Op de locatie van de KWPN in Ermelo geven wij ook regelmatig nascholingscursussen.

De leden van de KWPN profiteren bij ons van extra voordeel

  • Rijbewijs BE € 45,- korting
  • Rijbewijs C € 200,- korting
  • Rijbewijs C1 €100,- korting
  • Rijbewijs CE € 100,- korting
  • Code 95 compleet pakket € 50 korting

Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is de Nederlandse fokkerij-organisatie voor spring- en dressuurpaarden, tuigpaarden en Gelderse paarden. Met circa 20.000 leden en circa 11.000 veulens per jaar, is het KWPN een van de grootste sportpaardenstamboeken ter wereld.

KWPN.nl

.

Bellen
E-mail