Onze samenwerkingspartners

Trots zijn wij officiële partner van o.a. DAF, IVECO, VOLVO  maar ook KWPN!

Daarnaast werken wij uiteraard samen  met verschillende transportbedrijven in heel Nederland voor o.a. opleidingen met baangarantie, UWV’s, gemeenten en werkgeversservicepunt West-Brabant voor onze bekende banenmarkten.

Bekijk hieronder ook de mogelijkheden voor u als chauffeur of transportondernemer voor aflevertrainingen van een van onze partners. Deze tellen mee voor 7 uur praktijk code 95.

Heeft u ook een idee voor een toffe samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar info@verkeersschoolblom.nl

DAF driver training partner

Haal méér uit uw DAF truck met een DAF Driver Training.

Geavanceerde ontwerpen, vooruitstrevende technologieën, een hoogst betrokken internationale dealerorganisatie én een breed scala aan services allemaal super belangrijk!

Maar wat dacht u van het gedrag van de chauffeur? Dit is namelijk bepalend voor uw rendement. Om het beste uit uw DAF Truck te halen, krijgt u bij de aflevering een uitgebreide afleverinstructie en voucher voor een gecertificeerd DAF training.

Iedere beroepschauffeur is verplicht om nascholing te volgen.
Om ervoor te zorgen dat chauffeurs van een DAF-voertuig optimaal worden bijgeschoold, heeft DAF een landelijk netwerk opgezet van DAF Driver Training Partners, Blom Verkeersschool is een van deze partners.

Onze instructeurs zijn door DAF Driver Academy, onderdeel van DAF Nederland, opgeleid om voor u de best mogelijke DAF Driver Training te verzorgen.

DAF voucher ontvangen?
Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (LF, CF of XF) ontvangt u nu een voucher voor een kosteloze DAF Driver Training (Code 95).

Deze voucher kunt u inwisselen bij Blom Verkeersschool voor een rijstijltraining
(7 uur praktijkuren code95).

W02-Rijoptimalisatie
met e-learning
( 4 uur thuisstudie en 3 uur rijden) of regulier ( 7 uur rijden), geldend voor 7 uur praktijk volgens de code 95.

Dit kan met uw eigen voertuig of natuurlijk met een Blom DAF voertuig.

Meer informatie!

Iveco Driver Academy

Haal het maximale uit uw IVECO met de IVECO training.

Na deze training heeft uw chauffeur alles in huis om het maximale uit zijn IVECO te halen. Hij leert een veiliger, brandstofefficiënter en milieuvriendelijker rijgedrag aan en is in staat om optimaal gebruik te maken van alle producten en diensten van IVECO. Alle aanwezige systemen leert hij zo goed mogelijk benutten, dankzij goede gebruikers- en veiligheidsinstructies. Op een praktijkgerichte manier besteden de instructeurs aandacht aan wettelijke bepalingen, voertuigtechniek, ARBO, milieu en veiligheid. De IVECO Aflevertraining telt mee voor de verplichte nascholing in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95). De IVECO Driver Academy verbetert zijn vakbekwaamheid en draagt bij tot het behalen van de nodige uren nascholing. Ook dát is service van IVECO en de betreffende dealer!

IVECO voucher ontvangen?

De IVECO Aflevertraining is inbegrepen bij aankoop van een nieuwe IVECO S-WAY, X-WAY of Trakker. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden en prijzen voor een IVECO aflevertraining bij aanschaf van een nieuwe Eurocargo of een gebruikte IVECO. De trainingsvoucher kunt u inwisselen bij Blom Verkeersschool voor de IVECO training, welke mee kan tellen voor 7 uur praktijk code 95.

Meer informatie!

Volvo’s code 95 chauffeurstrainingen

Kleine veranderingen. Grote winst.

De rijstijl is van invloed op de truck, de prestaties en de winstgevendheid. Kleine veranderingen maken een groot verschil. Onze officieel erkende Code 95-chauffeurstrainingen helpen u om de juiste stappen te zetten. Ze leren uw chauffeur hoe zij structureel brandstof besparen, veiliger rijden en het allerbeste uit uw truck halen.

Waarom Volvo’s code 95-chauffeurstrainingen?

 • Trainingen zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ervaring
 • Direct verbetering in lager brandstofverbruik, veiliger rijgedrag en minder slijtage
 • Trainingen voldoen aan de Code 95 (EU-gecertificeerd)
 • Trainingen op uw voertuig en binnen uw omgeving om zo een werkdag van de chauffeur te simuleren waardoor een optimaal resultaat behaald kan worden
 • Instructeurs zijn ervaren Volvo Trucks-specialisten
 • Aanvullende services zoals Dynafleet zorgen voor betere resultaten
 • Trainingen worden regelmatig geüpdatet om ervoor te zorgen dat u de concurrentie voorblijft

Gratis aflevertraining
Indien u een aflevertraining heeft gekregen bij aanschaf van uw nieuwe voertuig kunt u deze inplannen bij ons. Deze training wordt dan gevolgd met eigen voertuig. Deze training bestaat uit 3 uur praktijk en 4 uur e-learning.

Meer informatie!

Official partner van de KWPN!

Al een aantal jaren zijn wij trotse officiële partner van de KWPN.  Zo vindt elk jaar de Blom Cup plaats tijdens de KWPN kampioenschappen en zijn wij regelmatig terug te vinden op hippische evenementen. Op de locatie van de KWPN in Ermelo geven wij ook regelmatig nascholingscursussen.

De leden van de KWPN profiteren bij ons van extra voordeel

 • Rijbewijs BE € 45,- korting
 • Rijbewijs C € 200,- korting
 • Rijbewijs C1 €100,- korting
 • Rijbewijs CE € 100,- korting
 • Code 95 compleet pakket € 50 korting

Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is de Nederlandse fokkerij-organisatie voor spring- en dressuurpaarden, tuigpaarden en Gelderse paarden. Met circa 20.000 leden en circa 11.000 veulens per jaar, is het KWPN een van de grootste sportpaardenstamboeken ter wereld.

KWPN.nl

.

Bellen
E-mail