Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen

Reviews

1238 klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Service:
9.1
Deskundigheid:
9.3
Prijs / kwaliteit:
8.7
Aantal reviews:
1238
Gemiddeld:
8.6


Schrijf zelf een review
Heeft u een opleiding bij ons gevolgd dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring want wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Alle Reviews
Sander uit Breda 15-10-2019 Matig. Rijbewijs behaald, rijinstructeur zeer onbeschoft. Zou Blom niet aanraden.
Gemiddeld 5
Service: 5 | Deskundigheid: 6 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: nee
Ozgur uit De Meern 12-10-2019 Leuke rijlessen gehad met Bart Mees, erg vriendelijke en goede rijlessen gehad van een goed ervaren instructeur.
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Gokhan uit Dordrecht 12-10-2019 Maandag 7-10-19 begonnen met de opleiding en vrijdag 12-10-19 afgerond en geslaagd voor het C-rijbewijs. Kennisgemaakt tijdens de transportbeurs. Bekwame, aardige, betrokken en meedenkende medewerkers. Lunch in de middag is goed geregeld. Hele fijne en leerzame lessen gevolgd bij Andy Kuiper als instructeur. Een rustige, disciplinaire persoon die de puntjes op de i zet en de voorkeur heeft om liever teveel uitgelegd te hebben dan te weinig. Zeker een aanrader als je binnen een vrij korte tijd wel een gedegen opleiding wilt volgen met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ga verder met de CE bij deze opleider.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Britt uit Teteringen 09-10-2019 Superervaring bij Chi Kit ! Ik kwam van een andere rijschool af en ben erg blij dat ik bij Chi Kit terecht kwam, heel veel geleerd en altijd leuk en gezellig in de auto!
Gemiddeld 10
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ilse van Deursen uit Breda 08-10-2019 Erg leuke rijlessen gehad met chi kit. Door zijn goede begeleiding mijn theorie en praktijk in een keer gehaald!
Gemiddeld 10
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Enrico uit Rotterdam 05-10-2019 Om te beginnen verliep het eerste contact via zowel de telefoon als de mail goed. De dames van de administratie zijn professioneel en handelen alles dan ook goed en vlot af. Michel is een competente instructeur. Ook zorgt hij voor een goede sfeer. Tijdens de lessen heb ik mij nooit als slechts een nummertje gevoeld en was er gedurende de rijlessen ruimte voor leuke en persoonlijke gesprekken met elkaar. Ook is Michel erg duidelijk in het aankaarten van verbeterpunten. Wat dat betreft een perfecte balans tussen een comfortabele sfeer en eerlijke adviezen (indien nodig soms wat strenger, maar dat was juist goed om mij een spiegel voor te houden!). Door dit professionele team ben ik in 12 weken tijd in 1x geslaagd en kan ik verkeersschool Blom dan ook absoluut aanraden!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Dragana uit Breda 30-09-2019 Bij Blom (Etten-Leur) heb ik mijn A rijbewijs gehaald. Ik heb voornamelijk les gehad van Marco en Bert en heb dit als zeer prettig ervaren, maar de andere instructeurs zijn ook heel goed wat ik ervan kan inschatten met mijn korte ervaring met Bas en Ad (en de ervaringen van medecursisten). Ze bereiden je heel goed voor op examens (zijn ook strenger dan de examinatoren zelf) waardoor ik alles in 1x heb gehaald. Daarnaast heb ik ook veel (prettig) contact gehad met de planning (Karoline), die ondanks alle wijzigingen van mijn kant elke keer met mij meedacht en alles toch binnen een kort tijdsbestek in wist te plannen. Zeker een aanrader, bedankt!!
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Roos uit Rijsbergen 27-09-2019 Mijn rijlessen werden aangepast aan mijn niveau, genoeg tijd voor vragen, en het behandelen van lastige punten. Veel herhaling maar ook veel zelfstandig rijden met achter feedback, super goed begeleid.
Gemiddeld 10
Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Steven uit Bogers 18-09-2019 Geslaagd voor rijbewijs B bij Peter Emans. Een fijne en rustige instructeur. Gezellige maar vooral lessen gehad. Een goede keuze!
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Brett uit Rijsbergen 18-09-2019 Ik heb gelest bij blom bij chi kit wong echt een geweldigen ervaring zekker een aanrader en helemaal in 1x geslaagd
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Darik uit Etten leur 16-09-2019 De lessen waren altijd heel relaxed , Chi kit was duidelijk en hij beantwoorden al mijn vragen. Met help van Blom ben ik in een keer geslaagt voor mijn theorie en praktijk examen. Bedankt :D
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Sheikh A uit Rotterdam 09-09-2019 Veel geleerd tijdens de rijlessen(C) En gelachen met Gerard toffe kerel Blom zou meer van deze mensen moeten hebben Gerard neemt de tijd en geduld om het jou zo goed mogelijk uit te leggen en te leren Dankjewel voor alles Gerard 👍👍 Groetjes Sheikh😸
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Dave uit Roosendaal 08-09-2019 Mijn ervaring met de les is goed echter zou de website wel een update kunnen gebruiken in zijn overzichtelijkheid (soms moest ik iets teveel pagina's openen om al mijn info te verzamelen).
Gemiddeld 7
Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Sam uit Bavel 08-09-2019 Ik vind dat ze je goed opleiden en je geen eten mee hoeft te nemen is allemaal goed geregeld
Gemiddeld 8
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Cornelis uit Roosendaal 08-09-2019 Goede organisatie! Mooie entreehal en materiaal, beide locaties zijn top en fijn om les te krijgen. Didactiek theorie is in orde echter veel vanaf powerpoint afgelezen. Theorielessen zijn soms van mindere kwaliteit/slecht door het grote verschil tussen instructeurs. Praktijk rijlessen in mijn geval waren echte heel erg goed met dank aan Remco Triebel. Wat een vakman!
Gemiddeld 8
Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Tasmin uit Tilburg 07-09-2019 Goede praktijkopleiding en begeleiding.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Moahamed abdikar uit capelle aan den ijssel 07-09-2019 heb veel van jullie geleerd allen ik vind dat voorang ietsje beter kan
Gemiddeld 10
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ruben uit Rucphen 04-09-2019 Mijn ervaring bij Blom waren alleen maar goede ervaringen. Er werd goed uitgelegd, de tijd genomen die je nodig hebt en altijd gezellig maar ook serieus
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Meggy uit Etten-Leur 02-09-2019 .
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Dennis v Gorkum uit Breda 31-08-2019 Prima rijschool met goede communicatie via de telefoon en mail. Blom houdt rekening met jouw persoonlijke wensen. Leuke, ervaren en betrokken rijinstructeurs die goede kennis hebben van het verkeer en dit kan vertalen naar goede feedback. Tip: De rijinstructeurs kunnen in het begin meer initiatief nemen om nieuwe klanten beter op te vangen.
Gemiddeld 8
Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Melissen uit Roosendaal 30-08-2019 Goed
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Steven uit Prinsenbeek 30-08-2019 Lessen met Bas als rijinstructeur was in een woord geweldig. Bas was niet alleen mijn rijinstructeur, maar inmiddels ook een goede vriend van mij geworden. Ik zou dan ook iedereen aanrijden om bij Blom zijn of haar motorrijbewijs te halen, want lessen voelt niet echt als lessen maar lekker een stukje motorrijden met ervaren instructeurs die je de juiste tips en tricks geven.
Gemiddeld 10
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Joris uit Berkel-Enschot 30-08-2019 Eigenlijk heb ik de hele dag niks goed gedaan en dat heb ik vanaf de aanvang van de lessen te horen gekregen. Heb mezelf afgesloten voor de les instructeur. God wat hoorde die man zichzelf graag aanwijzingen geven. Kan het hem niet kwalijk nemen: 40 jaar defensie en 30 jaar rij-instructeur vormt een mens. Ondanks de lessen toch geslaagd dankzij een rustige examinator die oog had voor mijn rij-talent. Eind goed, al goed.
Gemiddeld 1
Service: 8 | Deskundigheid: 6 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: nee
Arnout uit Eindhoven 28-08-2019 Alle rust om iets uit te leggen en goede opbouw in de lessen
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Aline uit Gorinchem 27-08-2019 Tijdens de slipcursus met ons bedrijf hebben we veel geleerd. Het werd op een prettige manier overgebracht, passend bij ieder persoonlijk.
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Michel uit Etten leur 26-08-2019 zeer leerzaam en vriendelijk bedrijf,met vriendelijke instructeurs. ook een goede bedrijfskantine.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Henk Peijs uit Tilburg 26-08-2019 Gewoon uitstekend goed, nooit met een bus gereden en als je daar les hebt gehad dan kan je uitstekend overweg met de bus. Goede instructeurs.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Diny Korte uit Dordrecht 26-08-2019 Heb leuke en leerzame cursussen gehad (bus en code 95) Veel geleerd en duidelijke uitleg.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Marcel uit Teteringen 26-08-2019 Steeds goed georganiseerd en hoge mate van flexibiliteit. Wilfred instructeur CE. Steeds positief en opbouwend, kritisch als het nodig is.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Jan Houweling uit Oud-Alblas 26-08-2019 veel geleerd en goed verzorgd door instructeur en blom
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Cristian uit Klundert 26-08-2019 Alles was goed geregeld.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
marijnissen uit chaam 26-08-2019 helaas pas de 3 keer geslaagd maar altijd goed begeleid en ook heel duidelijk contact met jullie bedrijf gehad
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Dennis uit Hoek van Holland 26-08-2019 Het complete busrijbewijs gevolgd en gehaald via Blom. verdeeld over twee volledige weken alle aspecten m.b.t. het rijbewijs behandeld door de instructeur, Sjef van der Ven. daarnaast heb ik de klassikale theorieopleiding als zeer kundig en prettig ervaren. instructeur loopt over van ervaring en heeft mij alle aspecten inclusief de tips en trucs meegegeven die bij het vak van buschauffeur horen. sinds het halen van het rijbewijs rijdt ik af en toe eens bus voor HTM in Den Haag en komen alle zaken die ik van Sjef heb geleerd. ook alle voorzieningen die getroffen zijn vanuit Blom zijn van top klasse, het verblijf, de lunches en ondersteuning zijn top geregeld. Bedankt Blom en haar medewerkers!!!
Gemiddeld 8
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
ger benard uit Breda 25-08-2019 Mijn instructeur, Sjef van de Ven, is en kei in zijn vak. Rustig en deskundig legde hij uit wat er van een touringcar-chauffeur verlangt wordt. Hij heeft er voor een belangrijk deel aan bijgedragen dat ik in één keer geslaagd ben ! Kortom; ik ben blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen...
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
andre uit rijen 25-08-2019 Goede ervaren instrukteurs en leuk in omgang...alleen vind ik wel als je een precentje geeft voor het behalen van het rijbewijs kan je dat beter per post versturen omdat de meeste geen tijd hebben om even langs te rijden zoals ik. Bij beide keren had ik geen tijd om het precentje op te halen omdat ik moest gaan werken...maarja als dat het enige is...haha
Gemiddeld 8
Service: 7 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Wouter uit Breda 25-08-2019 Van alle motorinstructeurs instructie gehad en allen zijn goed bevallen. Goede tips tijdens de lessen AVB en ADV gekregen. Lessen van 2 uur zijn prima qua duur.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Luc uit Hoogerheide 25-08-2019 Goede opleiding met goede instructeurs
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Bert uit Vlaardingen 25-08-2019 Goed
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Abe uit Steenbergen 25-08-2019 nvt
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Jasper uit Berkel 24-08-2019 Goed
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Cock uit Halsteren 24-08-2019 Goede lesgeving en gezellig
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Wim van Dongen uit loon op zand 24-08-2019 Achteraf gezien was het beter geweest dat er d.m.v. een proefles(sen) getest was hoeveel lessen ik ongeveer nodig zou hebben voor de praktijk en toets besloten terrein. Wellicht een idee om dit in de aanbieding voor het spoed traject standaard op te nemen. Nu achteraf extra lessen moeten inkopen die ik niet meer kon declareren. Eric is een goede, geduldige instructeur
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Milou uit Hoeven 24-08-2019 Fijne lessen gehad op een goed eigen terrein met bruikbare feedback. Bij Marco was het altijd veel rijden en minder mauwen! Dat vond ik erg prettig.
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Maikel uit Teteringen 24-08-2019 Geweldige instructeur met feeling en ervaring
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
P.A.M. Lauwen uit Sprundel 24-08-2019 Zoals hierboven al vermeld; Fijne samenwerking, ervaren instructeurs, altijd op tijd, betrouwbaar.
Gemiddeld 8
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Loes Savelkouls- uit Oudenbosch 24-08-2019 Jammer als je met een groep van meer als 100 personen deel neemt, je allemaal verschillende cursussen krijgt. We hadden liever gezien dat iedereen de zelfde belevenis had mogen krijgen, n.l. slippen, en geen spelletjes met een blinddoek
Gemiddeld 6
Service: 10 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Sabine uit Collignon 24-08-2019 Ik heb een fijne instructeur gehad en voelde me zeker goed op mijn gemak. Zijn uitleg was helder en ontspannen. Hij nam de tijd voor vragen. Dat zorgde ervoor dat ik in een keer mijn E achter B heb behaald. De lunch tussen de middag was ook fijn. Even ontspannen. Het enige minpuntje was dat je jij aankomst niet zo duidelijk kon zien, waar je kan parkeren en waar je heen moet.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Leroy uit Gerad 24-08-2019 Super hoe we met `zijn tweeën les kregen van Eric en Chantal. Fantastisch!!!!
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Casper uit Breda 24-08-2019 In zeer kort tijdsbestek moest ik nog mijn BE rijbewijs halen. Hier werdt zeer goed rekening mee gehouden en alle mogelijkheden werden uitgelegd en bekeken. Communicatie was erg helder!
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Eline uit Breda 24-08-2019 Ik heb goede rijlessen gehad. De communicatie was top en mijn instructeur dacht echt met me mee en zorgde ervoor dat ik binnen 3.5 maand mijn rijbewijs haalde.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg