Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen

Reviews

1292 klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Service:
9
Deskundigheid:
9.2
Prijs / kwaliteit:
8.5
Aantal reviews:
1292
Gemiddeld:
8.6


Schrijf zelf een review
Heeft u een opleiding bij ons gevolgd dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring want wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Alle Reviews
Van de wijngaart uit Breda 07-12-2019 Heb 3 dagen curcus adr gevolgd lesstof is langdradig .wordt weinig over gesproken hoe het bij het CBR werkt ,tijdens training ook geen praktijk gehad ,wat naar het schijnt wel moet , heel weinig oefen examens gedaan , met andere woorden 3 keer gezakt . Naar een andere rijschool gegaan in Leusden wordt geoefend met CBR examen .praktijk training erbij , aansluitend examen en geslaagd , zou bij blom toch ook zo moeten kunnen gaan denk
Gemiddeld 5
Service: 7 | Deskundigheid: 6 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
R uit Etten-Leur 06-12-2019 Snel en goed kunnen slagen met Gaston als rijinstructeur. Vlekkeloze communicatie, flexibele lestijden en voldoende uitleg.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Rob uit Roosendaal 04-12-2019 Ik heb bij Blom mijn C gedaan en in 1 keer geslaagd voor theorie, code 95 en praktijk dankzij Nico (theorie), Thea (code 95) en Gerard (praktijk). Aansluitend E gedaan met Bart Mees, wat een kennis heeft die man en wat kaan hij deze kennis goed overbrengen, met als gevolg dat ik 3 dec jl ben geslaagd. Hulde en dank ook voor de medewerkers van de administratie en planning. Een echte aanrader!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Robin uit Etten-Leur 04-12-2019 Goede begeleiding door mijn instructeur die passie het voor zijn werk. Enorm veel geleerd waardoor ik vertrouwd de weg op kan
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
John uit Rotterdam 27-11-2019 Dankzij de goede en zeer ervaren instructeurs die met passie voor het vak mij hebben geleerd dat vrachtwagenchauffeur niet zomaar een een baan is waar je dat roze papiertje voor nodig hebt. Ook het inzicht, kennis van de regels en de verantwoordelijkheid die erbij komt kijken wordt er door hun uitdrukkelijk in meegenomen. In het bijzonder wil ik bedanken voor mijn C rijbewijs Gerard Adriaensen en natuurlijk voor mijn E Bart Mees. Heren bedankt.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Mike uit Breda 22-11-2019 Top instructeurs (Marco en Bas) Fijne mannen met duidelijke uitleg direct op de man af. Goed voorbeeld doet volgen ;-)
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Wessel uit Breda 15-11-2019 Ik heb de lessen bij chi ket met veel plezier gedaan. Professioneel manier van uitleggen . Hele goede lessen gehad.
Gemiddeld 9
Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Lars uit Breda 11-11-2019 Soms maak ik een fout maar dan wordt deze goed uitgelegd door Chi Kit Wong. Er wordt ook goed naar je geluisterd mbt praten in de auto of wat je extra in de rijles wilt doen.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Sven uit Etten-Leur 09-11-2019 De theorie opleiding is goed alleen jammer dat deze alleen in Breda gegeven word. Net in drukke spits naar Breda is niet handig. Praktijk bij Theo is super!!! Leuke manier van lesgeven, duidelijke uitleg en in 1x geslaagd!! Bedankt
Gemiddeld 8
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ed Conrqdi uit Teteringen 08-11-2019 Adr gedaan was prima
Gemiddeld 8
Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
A uit Prinsenbeek 06-11-2019 Motor cursus gedaan bij Marco , was echt super !! Na 3 dagen rijden in 1 x geslaagd . Gr André.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Dylan uit Terheijden 05-11-2019 Uitstekende begeleiding door de instructeurs die met passie en ervaring hun kennis delen
Gemiddeld 8
Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gijs Kloppenburg uit Etten-Leur 05-11-2019 Na een korte aanvraag periode van de 1-dags opleiding voor aanhanger kon ik enige tijd later de spoedcursus al volgen. Prettige instructeur met constructief commentaar en daardoor in één keer geslaagd.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
T.W.C Rijvers uit Sprundel 05-11-2019 ik heb met een goed gevoel mijn vrachtwagenrijbewijs gehaald
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 3 | Aanbeveling: ja
Ruben Verbiest uit Rucphen 04-11-2019 Goed gestructureerd, stappen sluiten goed op elkaar aan. Goede les met ruim aandacht voor instructie, aanwijzingen, uitleg en oefening.
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Niels uit Made 04-11-2019 Voor Code 95 heb ik een chauffeursdag gevolgd. Wat was dit een langdradige dag zeg en ik heb de uren weg zitten kijken. Hier valt mijn inziens veel meer uit te halen dan nu gebeurd.
Gemiddeld 6
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: nee
mathijs uit zundert 04-11-2019 goede verzorgde dag
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Fleur uit Rijen 04-11-2019 De lessen met Chi Kit waren gezellig en leerzaam! Hij heeft me vooral geholpen met gemotiveerd te blijven en niet op te geven, Chi Kit bedankt!
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Dennis Roijers uit Rijnsburg 04-11-2019 Ik heb de periode bij BLOM als zeer prettig ervaren. De medewerkers zijn aardig, ik heb leuk contact met hen gehad. Daarbij zijn ze meedenkend in de planning. De instructie van de theorie werd door Nico gegeven- het was veel stof, maar Nico wist ons er doorheen te slaan. Ik heb les gekregen op de vrachtwagen van Ad- ook deze lessen zijn me erg goed bevallen!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
van der Graaff uit Oud-Beijerland 04-11-2019 leuke intensieve opleiding, goede instructeur
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Patrick uit Sint Willebrord 04-11-2019 Trainer wist iedereen goed bij de les te houden. De lesdag was goed verzorgt. Kon in de kantine goed eten.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: nee
Sander uit Nieuw lekkerland 03-11-2019 Ik heb me c en ce bij blom behaald, Ben zeer tevreden met de begeleiding tijdens het lessen! En zeer positief over deze rijschool!
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Sarina uit Roosendaal 03-11-2019 Zeer deskundig, professioneel, vriendelijk en meedenkend.
Gemiddeld 8
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Bart uit Prinsenbeek 03-11-2019 Goede communicatie, goede lessen, in 1x geslaagd! Echt top dus!!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Michel van gils uit Fijnaart 03-11-2019 Had heel lang moette wachten op het cbr voor mijn gezondheids verklaring. En toen ik die eenmaal had kon ik heel snel lessen en examen ingepland krijgen!
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Astrid Bouwens uit Standdaarbuiten 03-11-2019 Wat mij als eerste opviel is de administratieve communicatie met Blom. Ik hoefde hooguit maar een paar dagen te wachten voordat ik reactie kreeg. Dat was ik bij mijn voorgaande rijschool anders gewend. Daar duurde het vaak weken en moest ik er zelf nog eens achter aan!!! Dus niet alleen aan de instructeur mijn complimenten voor de lessen die als ik zeer prettig heb ervaren, maar ook aan de medewerkers van de planning e.d. Mocht ik ooit weer lessen nemen die nodig zijn voor het rijbewijs, of nascholing, hoef ik niet meer na te denken waar ik deze ga volgen :-)
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Mitch uit Oomen 03-11-2019 Aardige instructeurs, willen je alles leren en geven goede tips. De planning kan verbeterd worden, de lijst met de geplande lessen zou ook duidelijker kunnen.
Gemiddeld 6
Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Thomas uit Bergen op Zoom 03-11-2019 Altijd snelle reactie. Goed alternatief voor " spoed" cursus
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ankie franken uit Rijsbergen 03-11-2019 Zowel de rij instructeurs als het (mail) contact met de mensen van de planning.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Cassandrah Mulde uit Sprundel 02-11-2019 Ik heb in 2016 mijn auto rijbewijs gehaald en in 2019 mijn vrachtwagen rijbewijs. Beide super goede begeleiding gehad en ook bij allebei in 1x geslaagd.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Robert uit Beek en donk 02-11-2019 Goed
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Ewald uit Hoeven 02-11-2019 Fijne instructeur, legde alles goed uit
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
John uit Spijkenisse 02-11-2019 Door een goede begeleiding en zeer ervaren instructeurs theorie vrachtwagen en code 95 in 1 keer behaald. Rijbewijs C bij de tweede x geslaagd. Hopelijk voor het E rijbewijs de tweede x ook slagen. Aan de instructeurs ligt het niet.
Gemiddeld 8
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Bert uit Roosendaal 02-11-2019 2 dagen les gehad van Ad van Gils voor herhaling ADR pittige lesstof maar goede uitleg bij examen dan ook geslaagd
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Aad den Oude uit St willebrord 02-11-2019 Herhaling ADR basis en tank. De les duidelijk veel herhalen en keurig opgebouwd. Alles lekker de tijd voor genomen en inter actief
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Nicky uit Poortvliet 02-11-2019 Vond het zelf echt van meerwaarde dat je op het terrein zelf je bijzondere verrichtingen kan doen. Veel verschillende instructeurs waardoor je je kan kijken wie het beste bij je leerstijl past. Duidelijk lesprogramma en je voortgang kun je zien in een online app. Voor mij was er bij de intakes voor beide examens voor de motor een juist aantal lessen voorgesteld waardoor ik niet oneindig bezig was maar precies op het juiste moment examen kon doen.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Yvar Ernst uit Lage Zwaluwe 02-11-2019 Een fijne rijschool om te komen de lessen worden goed ingedeeld en je komt niks te kort!
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
L Raaijmakers uit Etten Leur 02-11-2019 Het certificaat is weer in de pocket Bedankt voor alles
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: nee
Bart uit Etten-Leur 02-11-2019 Beste instructeurs, (motorrijles) Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de leuke en leerzame tijd gedurende mijn motorrijlessen. In de zomer startte ik na een proefles, enthousiast aan de lessen. Er zit veel kennis, ervaring en de wil mensen naar een hoger niveau te tillen. Echter, dit gepaard met lol, vriendschappelijkheid, en een juiste sfeer. Ik heb van alle 5 de instructeurs les gehad, waarbij ik heb ervaren dat alle 5 op hun eigen manier, goed en gedegen instructie/les geven. Complimenten daarvoor. In het bijzonder wil ik Marco, Ad en Bas bedanken. Ik heb van jullie het vaakst les gehad.. Jullie zijn toppers en maken dat Blom zich goed vertegenwoordigd in de branche. Blom faciliteert goed in materialen, terrein, administratieve mogelijkheden, examinering en omstandigheden. Hierdoor wordt er veel van de cursist weggenomen als het gaat om "regelen". Al met al, zeer tevreden over Blom. (Wilt u deze boodschap overbrengen aan de genoemde instructeurs svp?!)
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Mehmet uit Oss 02-11-2019 Heb gelest met jos en wilfred wilfred was super jos vond ik minder
Gemiddeld 8
Service: 10 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Mark uit Standdaarbuiten 02-11-2019 Zowel auto als motor rbw bij julie gehaald. Geen spijt gehad!
Gemiddeld 8
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Luke de Ruijter uit Dongen 02-11-2019 Goede ervaring en veel gelachen tijdens mijn lessen. Alles is ook mogelijk. Wil je de tijd nemen met je lessen of wil je alles achter elkaar doen, geen probleem als er tijd en plek is kan het. Ook goede instructeurs en opleiders. Gewoon top!
Gemiddeld 10
Service: 7 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Lazar uit Oudenbosch 02-11-2019 Heel goed niks op aan te merken mijn rijbewijs is binnen
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Groothuizen uit St-Willebrord 02-11-2019 Ik kon deze opmerking nergens kwijt vandaar in dit blokje. Namelijk: tijdens de praktijk lessen is het niet bevorderlijk 2 verschillende instructeurs te krijgen, er is toch een verschil van menig. Dit kon niet anders in dit geval omdat Remco ziek werd. Maar wilde het toch benoemen. Al met al toch goeie begeleiding gehad.
Gemiddeld 7
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Yavuz uit Roosendaal 02-11-2019 -
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Hennie Lambregts uit Steenbergen 02-11-2019 Ik heb een hele goede ervaring met de motorinstructeurs, hun kennis en kunde zijn van hoog niveau en hun geduld ook. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam ook de medewerkers op kantoor. Planning van de lessen verliep top. De persoonlijke app vond ik erg prettig. Mail contact verliep goed, kreeg altijd zeer snel antwoord. Ik heb de verkeersschool als gastvrij ervaren, kon er altijd wachten als ik te vroeg was, met een kopje koffie, in een prettige bedrijfskantine.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Nicky uit Breda 02-11-2019 Doordat er veel ervaring aanwezig is en alles zowel serieus en met een lolletje word uitgelegd is het goed tot mij doorgedrongen. En heb ik met veel plezier mijn lessen voltooid.
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ties uit Nuland 02-11-2019 Wat ze zeggen is ook zo
Gemiddeld 6
Service: 5 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Jeroen uit Oud gastel 02-11-2019 Voor BE rijbewijs erg leerzame dag gehad. Met als resultaat een rijbewijs.
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Birkje uit Voorburg 02-11-2019 Goed voorbereid voor het examen.
Gemiddeld 10
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg