Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen

Reviews

1304 klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Service:
9
Deskundigheid:
9.3
Prijs / kwaliteit:
8.5
Aantal reviews:
1304
Gemiddeld:
8.6


Schrijf zelf een review
Heeft u een opleiding bij ons gevolgd dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring want wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Alle Reviews
Pascal uit Etten-Leur 16-01-2020 Bij de lessen werd duidelijk uitgelegd hoe je een situatie moet aanpakken. Er werd genoeg tijd genomen om stap voor stap de handelingen uit te voeren en eventueel opnieuw te proberen mocht dat nodig zijn. Er was daar naast ook tijd om gezellig te praten op rustige momenten.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Robert uit Klundert 15-01-2020 Goede en fijn samenwerking
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Asad Sheikh uit Rotterdam 13-01-2020 Bart Mees bedankt voor je tijd en geduld Je bent een top instructeur 🤝
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Jort uit Gilze 10-01-2020 In het begin veel moeite gehad met verkeersinzicht. Chi Kit nam alle tijd voor me met meerdere lessen per week. Elke week volle bak geoefend met het verkeer met allerlei trucjes. Door de tips van Chi Kit haalde ik eerst mijn tractor rijbewijs bij Ad en vervolgens mijn autorijbewijs bij Chi Kit Als leering voelde ik me zeer gehoord en oefende we op dingen die ik lastig vond.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Omer Cansever uit Hilversum 06-01-2020 Mijn opleiding is van rijbewijs B naar CE heel doeltreffend begeleid. De 2 instructeurs die mij hebben leren rijden, hebben een hele goede indruk gemaakt op mij. Ik heb niet alleen leren rijden, maar ik kon mijn eigen problemen openstellen en hier werd naar geluisterd. Mijn istructeurs waren er niet alleen voor mij om mij te leren rijden, maar ze hebben mij ook een luisterend oor gegeven. Dit kom je heel weinig tegen in het leven. Cor en Bart het was mij een waar genoegen om jullie te ontmoeten, bedankt voor jullie deskundige lessen en wie weet zie ik jullie nog een keer. Mvg, Omer Cansever
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Benjamin uit Breda 24-12-2019 Chi Kit heeft mijn 3 broers in een keer laten slagen. Het is hem bij mij ook gelukt. Het heeft wat moeite gekost, maar uiteindelijk heeft hij mij er doorheen geholpen en ervoor gezorgd dat ik ben geslaagd in een keer.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Djevy Moerings uit Rijsbergen 18-12-2019 Peter is een rustige en fijne rijinstructeur. Ik heb veel van hem geleerd en kon me geen betere instructeur wensen. Heb het heel gezellig gehad maar ook zeker serieuze rijlessen gehad. Perfecte combinatie dus! Kortom mijn ervaring bij Blom en vooral bij Peter heb ik positief ervaren.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Jaap uit Rijsbergen 17-12-2019 Altijd gezellige lessen met chi kit en goeie uitleg waardoor we het in een keer hebbe kunnen halen dankzij mij chi kit had mij zus ook der rijbewijs gehaald
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Inge Mouws uit Biesveld 18 12-12-2019 Ik heb mijn rijlessen als leerzaam ervaren. Peter had geduld als het even niet lukte. Tijdens de lessen was er ook ruimte voor een grapje, wat ik leuk vond.
Gemiddeld 8
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Stephanie uit Breda 12-12-2019 Fijn rustig aan begonnen en daarna steeds zelfstandiger kunnen oefenen. Duidelijke uitleg en feedback, maar ook positief.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Benjamin uit Teteringen 12-12-2019 Heel leerzaam en heel leuke rijles. Neemt altijd de tijd voor je . Bedankt, chi kit !
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Fabienne uit Roosendaal 11-12-2019 Bij Blom motorrijlessen gevolgd bij Bas en Marco. De lessen altijd met veel plezier gevolgd, deskundige en eerlijke uitleg gehad. Streven is om boven het eindresultaat te presteren, om met de zenuwen erbij niet eronder te komen en te zakken. Erg jammer dat de lessen voorbij zijn!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Van de wijngaart uit Breda 07-12-2019 Heb 3 dagen curcus adr gevolgd lesstof is langdradig .wordt weinig over gesproken hoe het bij het CBR werkt ,tijdens training ook geen praktijk gehad ,wat naar het schijnt wel moet , heel weinig oefen examens gedaan , met andere woorden 3 keer gezakt . Naar een andere rijschool gegaan in Leusden wordt geoefend met CBR examen .praktijk training erbij , aansluitend examen en geslaagd , zou bij blom toch ook zo moeten kunnen gaan denk
Gemiddeld 5
Service: 7 | Deskundigheid: 6 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
R uit Etten-Leur 06-12-2019 Snel en goed kunnen slagen met Gaston als rijinstructeur. Vlekkeloze communicatie, flexibele lestijden en voldoende uitleg.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Rob uit Roosendaal 04-12-2019 Ik heb bij Blom mijn C gedaan en in 1 keer geslaagd voor theorie, code 95 en praktijk dankzij Nico (theorie), Thea (code 95) en Gerard (praktijk). Aansluitend E gedaan met Bart Mees, wat een kennis heeft die man en wat kaan hij deze kennis goed overbrengen, met als gevolg dat ik 3 dec jl ben geslaagd. Hulde en dank ook voor de medewerkers van de administratie en planning. Een echte aanrader!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Robin uit Etten-Leur 04-12-2019 Goede begeleiding door mijn instructeur die passie het voor zijn werk. Enorm veel geleerd waardoor ik vertrouwd de weg op kan
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
John uit Rotterdam 27-11-2019 Dankzij de goede en zeer ervaren instructeurs die met passie voor het vak mij hebben geleerd dat vrachtwagenchauffeur niet zomaar een een baan is waar je dat roze papiertje voor nodig hebt. Ook het inzicht, kennis van de regels en de verantwoordelijkheid die erbij komt kijken wordt er door hun uitdrukkelijk in meegenomen. In het bijzonder wil ik bedanken voor mijn C rijbewijs Gerard Adriaensen en natuurlijk voor mijn E Bart Mees. Heren bedankt.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Mike uit Breda 22-11-2019 Top instructeurs (Marco en Bas) Fijne mannen met duidelijke uitleg direct op de man af. Goed voorbeeld doet volgen ;-)
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Wessel uit Breda 15-11-2019 Ik heb de lessen bij chi ket met veel plezier gedaan. Professioneel manier van uitleggen . Hele goede lessen gehad.
Gemiddeld 9
Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Lars uit Breda 11-11-2019 Soms maak ik een fout maar dan wordt deze goed uitgelegd door Chi Kit Wong. Er wordt ook goed naar je geluisterd mbt praten in de auto of wat je extra in de rijles wilt doen.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Sven uit Etten-Leur 09-11-2019 De theorie opleiding is goed alleen jammer dat deze alleen in Breda gegeven word. Net in drukke spits naar Breda is niet handig. Praktijk bij Theo is super!!! Leuke manier van lesgeven, duidelijke uitleg en in 1x geslaagd!! Bedankt
Gemiddeld 8
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ed Conrqdi uit Teteringen 08-11-2019 Adr gedaan was prima
Gemiddeld 8
Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
A uit Prinsenbeek 06-11-2019 Motor cursus gedaan bij Marco , was echt super !! Na 3 dagen rijden in 1 x geslaagd . Gr André.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Dylan uit Terheijden 05-11-2019 Uitstekende begeleiding door de instructeurs die met passie en ervaring hun kennis delen
Gemiddeld 8
Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gijs Kloppenburg uit Etten-Leur 05-11-2019 Na een korte aanvraag periode van de 1-dags opleiding voor aanhanger kon ik enige tijd later de spoedcursus al volgen. Prettige instructeur met constructief commentaar en daardoor in één keer geslaagd.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
T.W.C Rijvers uit Sprundel 05-11-2019 ik heb met een goed gevoel mijn vrachtwagenrijbewijs gehaald
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 3 | Aanbeveling: ja
Ruben Verbiest uit Rucphen 04-11-2019 Goed gestructureerd, stappen sluiten goed op elkaar aan. Goede les met ruim aandacht voor instructie, aanwijzingen, uitleg en oefening.
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Niels uit Made 04-11-2019 Voor Code 95 heb ik een chauffeursdag gevolgd. Wat was dit een langdradige dag zeg en ik heb de uren weg zitten kijken. Hier valt mijn inziens veel meer uit te halen dan nu gebeurd.
Gemiddeld 6
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: nee
mathijs uit zundert 04-11-2019 goede verzorgde dag
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Fleur uit Rijen 04-11-2019 De lessen met Chi Kit waren gezellig en leerzaam! Hij heeft me vooral geholpen met gemotiveerd te blijven en niet op te geven, Chi Kit bedankt!
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Dennis Roijers uit Rijnsburg 04-11-2019 Ik heb de periode bij BLOM als zeer prettig ervaren. De medewerkers zijn aardig, ik heb leuk contact met hen gehad. Daarbij zijn ze meedenkend in de planning. De instructie van de theorie werd door Nico gegeven- het was veel stof, maar Nico wist ons er doorheen te slaan. Ik heb les gekregen op de vrachtwagen van Ad- ook deze lessen zijn me erg goed bevallen!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
van der Graaff uit Oud-Beijerland 04-11-2019 leuke intensieve opleiding, goede instructeur
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Patrick uit Sint Willebrord 04-11-2019 Trainer wist iedereen goed bij de les te houden. De lesdag was goed verzorgt. Kon in de kantine goed eten.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: nee
Sander uit Nieuw lekkerland 03-11-2019 Ik heb me c en ce bij blom behaald, Ben zeer tevreden met de begeleiding tijdens het lessen! En zeer positief over deze rijschool!
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Sarina uit Roosendaal 03-11-2019 Zeer deskundig, professioneel, vriendelijk en meedenkend.
Gemiddeld 8
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Bart uit Prinsenbeek 03-11-2019 Goede communicatie, goede lessen, in 1x geslaagd! Echt top dus!!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Michel van gils uit Fijnaart 03-11-2019 Had heel lang moette wachten op het cbr voor mijn gezondheids verklaring. En toen ik die eenmaal had kon ik heel snel lessen en examen ingepland krijgen!
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Astrid Bouwens uit Standdaarbuiten 03-11-2019 Wat mij als eerste opviel is de administratieve communicatie met Blom. Ik hoefde hooguit maar een paar dagen te wachten voordat ik reactie kreeg. Dat was ik bij mijn voorgaande rijschool anders gewend. Daar duurde het vaak weken en moest ik er zelf nog eens achter aan!!! Dus niet alleen aan de instructeur mijn complimenten voor de lessen die als ik zeer prettig heb ervaren, maar ook aan de medewerkers van de planning e.d. Mocht ik ooit weer lessen nemen die nodig zijn voor het rijbewijs, of nascholing, hoef ik niet meer na te denken waar ik deze ga volgen :-)
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Mitch uit Oomen 03-11-2019 Aardige instructeurs, willen je alles leren en geven goede tips. De planning kan verbeterd worden, de lijst met de geplande lessen zou ook duidelijker kunnen.
Gemiddeld 6
Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Thomas uit Bergen op Zoom 03-11-2019 Altijd snelle reactie. Goed alternatief voor " spoed" cursus
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ankie franken uit Rijsbergen 03-11-2019 Zowel de rij instructeurs als het (mail) contact met de mensen van de planning.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Cassandrah Mulde uit Sprundel 02-11-2019 Ik heb in 2016 mijn auto rijbewijs gehaald en in 2019 mijn vrachtwagen rijbewijs. Beide super goede begeleiding gehad en ook bij allebei in 1x geslaagd.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Robert uit Beek en donk 02-11-2019 Goed
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Ewald uit Hoeven 02-11-2019 Fijne instructeur, legde alles goed uit
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
John uit Spijkenisse 02-11-2019 Door een goede begeleiding en zeer ervaren instructeurs theorie vrachtwagen en code 95 in 1 keer behaald. Rijbewijs C bij de tweede x geslaagd. Hopelijk voor het E rijbewijs de tweede x ook slagen. Aan de instructeurs ligt het niet.
Gemiddeld 8
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Bert uit Roosendaal 02-11-2019 2 dagen les gehad van Ad van Gils voor herhaling ADR pittige lesstof maar goede uitleg bij examen dan ook geslaagd
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Aad den Oude uit St willebrord 02-11-2019 Herhaling ADR basis en tank. De les duidelijk veel herhalen en keurig opgebouwd. Alles lekker de tijd voor genomen en inter actief
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Nicky uit Poortvliet 02-11-2019 Vond het zelf echt van meerwaarde dat je op het terrein zelf je bijzondere verrichtingen kan doen. Veel verschillende instructeurs waardoor je je kan kijken wie het beste bij je leerstijl past. Duidelijk lesprogramma en je voortgang kun je zien in een online app. Voor mij was er bij de intakes voor beide examens voor de motor een juist aantal lessen voorgesteld waardoor ik niet oneindig bezig was maar precies op het juiste moment examen kon doen.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Yvar Ernst uit Lage Zwaluwe 02-11-2019 Een fijne rijschool om te komen de lessen worden goed ingedeeld en je komt niks te kort!
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
L Raaijmakers uit Etten Leur 02-11-2019 Het certificaat is weer in de pocket Bedankt voor alles
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: nee
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg