Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen

Reviews

1433 klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Service:
8.9
Deskundigheid:
9.1
Prijs / kwaliteit:
8.5
Aantal reviews:
1433
Gemiddeld:
8.7


Schrijf zelf een review
Heeft u een opleiding bij ons gevolgd dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring want wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Alle Reviews
Marcel uit Strijen 30-07-2020 Goede instructeurs, duidelijke uitleg! Het schema is in goed overleg samengesteld en alle afspraken zijn nagekomen. Geen onverwachte verrassingen. Een aanrader!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Joey uit Tholen 29-07-2020 Gisteren geslaagd voor mijn motor A rijbewijs na de spoedopleiding van 3 dagen gevolgd te hebben! Wel behoorlijk intensief, aan het eind van de dag is de focus een beetje verdwenen, maar desondanks zeker een aanrader. Ook de lunch was goed verzorgd. Nogmaals bedankt!
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Madelon Janssen uit Den Haag 29-07-2020 Gezellige middag met goede tips gekregen.
Gemiddeld 9
Service: | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Roan Danisch uit Roosendaal 28-07-2020 De rijlessen waren mega gezellig en de informatie was altijd duidelijk, aanwijzingen etc. Ik zou het zo opnieuw willen doen :D
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
André Klepke uit Schiedam 28-07-2020 Fantastische instructeurs, met prima uitleg en duidelijk. Zeer gedreven mensen die er echt alles aan doen om je op je gemak te voelen en alles goed te leren. Waanzinnig goed. Thanks
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Peer uit van Kaathoven 24-07-2020 Alles goed geregeld.
Gemiddeld 10
Service: 7 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Jaap uit Vermulm 23-07-2020 Complete C en CE opleiding gehad ; van Nico Goosen theorie Ad van Oosterwijk C en CE van Bart Mees. Voor alles in 1 keer geslaagd !!!! Je wordt er fijn geholpen en opgeleid volgens "het boekje". Maar ook worden er concrete praktijk gerichte tips en handvaten gegeven.
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Cassandrah Mulders uit Sprundel 23-07-2020 Hele leuke, leerzame lessen gehad en top begeleiding.
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Gerard uit Dinteloord 21-07-2020 Men denkt steeds met de klant mee. Planning betrekt de klant bij de totstandkoming van een realistische planning. Instructeurs kijken goed waar er verbeterd moet worden en werken daar voortdurend aan. De service is zeer klantgericht en men heeft zeer goede kennis van zake. Heb zelfs dingen geleerd welke ik dacht te weten, maar toch anders waren als gedacht.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Karim uit Etten-Leur 21-07-2020 Bedankt mannen, voor jullie goede lessen voor de motor, Bas, Marco, Ad en Jos. Danny ook bedankt voor de flexibiliteit met de planning!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ivo uit Etten-Leur 21-07-2020 Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad van Bart Mees.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
johnny uit oud-vossemeer 19-07-2020 week nascholing code 95 gevolgd. tijdens saaie stof toch wakker gebleven. verzorging inwendige mens tijdens pauzes goed.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Rien uit Zegge 18-07-2020 leerzaam
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Sam van dat Sluys uit Roosendaal 17-07-2020 Als ik nogeens een cursus of nascholingscursus I.v.m. vracht(auto) Dan weet ik waar ik wezen moet bij Blom je bent dom als je geen cursus doet bij blom
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
p. nagtzaam uit Fijnaart 14-07-2020 leerzaam
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Guus uit Breda 14-07-2020 AVB examen op het terrein van blom zelf doen is super. Begeleiding is uitstekend mede door de flexibiliteit en meedenken van de planning. Tevens is het wisselen van instructeurs heel fijn omdat je meerdere inzichten leert.de directe aanpak met ook de uitleg als het gewoon niet goed is beviel mij uitstekend. Je weet direct of het lekker gaat of dat je een tandje erbij moet. Dankzij perfecte instructeurs alles in een keer gehaald. Ik kom graag nog een langsrijden voor een bakkie.
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
ernesto Gerritsen uit Loenhout 14-07-2020 Wegens vakmanschap door de docent ondanks mijn autisme hier toch mijn trekker oplegger kunnen halen
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
carolinda rombouts uit Hoeven 14-07-2020 Alles prima verlopen, goed en snelle correspondentie.
Gemiddeld 7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Luuk van Tol uit Wouw 14-07-2020 Mijn 1e professionele slipervaring. Leuk lesprogramma vooraf van een leuke instructeur die wel van een grapje houdt, waarna leerzame praktijkoefeningen werden gedaan.
Gemiddeld 9
Service: | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Jeroen uit Etten Leur 14-07-2020 Goed geregeld. En cursussen waren niet saai
Gemiddeld 10
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Romano uit Etten-Leur 13-07-2020 Code95 nascholing compleet gedaan. Leuke instructeurs en instructrices die saaie lesstof op een leuke wijze wisten te brengen.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Rens Nijssen uit Helenaveen 13-07-2020 Ondanks verplichte code 95 een erg prettige dag gehad
Gemiddeld 8
Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Jacqueline uit Lems 13-07-2020 Goede duidelijke uitleg, met voorbeelden.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Jan van Oudenaarden uit Ouddorp 13-07-2020 Alles is zeer netjes geregeld.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
John Volk uit Krimpen aan de Lek 13-07-2020 ervaren instructeurs Eric is wel een bijzondere,en een tip van mijn kant, iets meer complementen geven. nu had ik af en toe de vraag hoe vind je het gaan en dan pas reageerde hij er op! maar voor de rest zeer tevreden
Gemiddeld 7
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Michel uit Halsteren 13-07-2020 Prima rijschool met kundige instructeurs nette planning enz. Zeer tevreden
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Martijn uit Oosterhout 13-07-2020 Prima
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Arno uit Ammerzoden 13-07-2020 Goede duidelijke uitleg! Ondanks de korte tijdsduur voor relatief vele lesstof toch de tijd te nemen om onderdelen beter uitteleggen
Gemiddeld 7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Edith uit ROOSENDAAL 12-07-2020 Blom geeft goede, leerzame auto rijlessen ik ben zeer tevreden met hoe de instructeur omgaat met de leerlingen. En hij weet altijd goed te handelen in situaties met stress of paniek
Gemiddeld 10
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Johan harskamp uit Zegge 12-07-2020 Goeie en vriendelijke instucteurs
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Bart uit Etten leur 12-07-2020 Goed
Gemiddeld 7
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Sylvester van den Berg uit Raamsdonksveer 12-07-2020 Ik echt een goede rijschool
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Martin uit Best 12-07-2020 Zowel het materieel, de locatie en de docenten zijn top en praktijk gericht.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Rens Robben uit Oisterwijk 12-07-2020 .
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Patrick uit Oudenbosch 12-07-2020 Wij hadden een goede leuke opleider. Dat maakt t verschil. Dat was ook wel eens anders. Verder prima
Gemiddeld 8
Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Kjell uit Klaaswaal 12-07-2020 Voor mijn 22e verjaardag een antislipcursus van mijn ouders gekregen. Was écht super leuk en ik heb er veel van geleerd!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
piet uit Zevenbergschen Hoek 12-07-2020 alles was goed geregeld tijd, dag,lessen , totaal geen klachten prima opleiding.
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Andre uit Zundert 12-07-2020 Prettig ervaren ondanks de corona maatregelen.
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Mark uit BREDA 12-07-2020 Blom staat goed aangeschreven voor het motor rijbewijs en dat maken ze helemaal waar. Voertuigbeheersing kent veel voordelen omdat het op 't eigen terrein is en de instructeurs zijn toppers en echte motormuizen, wat heel motiverend is als je op de weg lest.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Erik-Jan uit Breda 12-07-2020 Communicatie loopt goed en website is overzichtelijk en duidelijk
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Fonny uit Baarle Nassau 12-07-2020 Een fijne instructeur die met respect omgaat met de ervaring die je al hebt, maar tegelijk duidelijk en op een prettige manier je bijbrengt wat je niet kent of niet goed gaat.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Laurien uit Oud-Vossemeer 12-07-2020 Allemaal aardige instructeurs die weten waar ze het over hebben. Voor beide rijbewijzen (C en C/E) in 1x geslaagd.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Arjan uit Esbeek 12-07-2020 In de korte tijd die ik heb meegemaakt om het E achter C rijbewijs te halen, is de tijd optimaal benut om de kneepjes van het vak te leren. Ook jaren terug toen ik voor het C rijbewijs en het E achter B rijbewijs gehaald heb was dit precies het zelfde. Dank voor de opleiding.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Gabry uit Tilburg 11-07-2020 Zes uur les en dan nog op voor je examen is heel zwaar en vermoeiend. Toiletbezoek bij benzinepomp: had ik anders verwacht. Net als lunch.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Marcel Sluijs uit Rijsbergen 11-07-2020 3 dagen ADR cursus gevolgd dankzij de goede kennis en het lesgeven zoals ad van gils dat doet in 1 keer geslaagd voor mijn ADR....
Gemiddeld 10
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
ilse en bart v sprundel uit etten-leur 11-07-2020 super bekwame rij school
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Wim uit Halsteren 11-07-2020 Zeer goed neemt de tyd voor je en zegt wat mijn zwakke plek is en idd het heeft geholpen
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Bart Ros uit Rijen 11-07-2020 Ik heb hier mijn c rijbewijs gehaald. Ik ben keurig begeleid en ze focussen op het zo snel en goed mogelijk slagen. Ze geven je de aandacht die je nodig hebt.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Kimber De Bruijn uit Zevenbergschen Hoek 11-07-2020 Prettige, ongedwongen, oprechte en eerlijke sfeer. Ook kwalitatief een dikke prima.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Dominique uit Geldrop 11-07-2020 Ik heb mij bij Blom altijd heel erg op mijn gemak gevoeld. Op het moment dat ik dacht dat ik ging zakken, gaven de instructeurs mij altijd het gevoel dat ik het kon. Een goede sfeer om in les te krijgen.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Kantoor Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 17.30 uur
Kantoor Etten-Leur Hoevenseweg 39D
4877 LA Etten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 18.00 uur
Zaterdag 07.30 – 14.00 uur
Kantoor Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Ma-di-do-vrij 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur