Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen

Reviews

1359 klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Service:
8.9
Deskundigheid:
9.1
Prijs / kwaliteit:
8.5
Aantal reviews:
1359
Gemiddeld:
8.6


Schrijf zelf een review
Heeft u een opleiding bij ons gevolgd dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring want wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Alle Reviews
Anke uit Goirle 10-03-2020 BE rijbewijs gehaald in 1 dag bij rijschool Blom. De instructeur was kundig, gaf onderweg veel praktische tips en goede uitleg, met passie voor het vak. Er wordt echt het maximale uit de lesdag gehaald, daardoor is het wel heel intensief maar met goed resultaat. Ook de communicatie vooraf was prima; praktisch en snel.
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Joeri de bruijn uit Etten-leur 09-03-2020 Ik heb van mijn rijles tijden heel erg genoten paul was een top gozer die alles goed en rustig vertelde en alles in rustige stappen waardoor je bijna wel zeker bent van je rijbewijs ik vond het hele fijne lessen altijd lachen en genoten. ik wens paul het beste toe.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ed uit Breda 05-03-2020 Praktijkles(HNR)met de dhr Verheul vond ik geen fijne ervaring. Had constant het gevoel niets goed te doen tijdens de ritten,over alles wat ik zei had Bert wel een weerwoord of z'n twijfels.Langzaam profileerde hij zich bij mij als een "mister know it all" . Ik denk dat hij z'n attitude eens moet gaan veranderen, zijn militaristische werkverleden heeft hem waarschijnlijk gebracht tot wat zijn stijl van lesgeven nu is. Ik heb met andere cursisten hier over gesproken en de meesten beaamden wat hier boven is geschreven. Dus kom op Bert ,breng t een beetje luchtig !Hoewel ik vrees dat je het allemaal maar onzin vind....
Gemiddeld 6
Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Rachel uit Klundert 03-03-2020 Ik vond het een super goede rijschool. Ik heb veel lessen gehad en daar werdt ik goed bij geholpen van Chi Kit Wong. Ik heb het super erg naar me zin gehad! En ben zelf in 1 keer geslaagd!
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Danilo uit Breda 25-02-2020 Toen ik in de auto stapte was ik best zenuwachtig. Ik zat met trillende beentjes in de auto maar Chi Kit stelde me al snel op mijn gemak. De rijlessen waren altijd gezellig (wel serieus natuurlijk) en je kon altijd een leuk praatje maken met Chi Kit. Ik ben blij dat het erop zit maar ik ga het stiekem ook wel een beetje missen.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
jerome uit Rijppaert 20-02-2020 toppie
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Jesse Cornelisse uit Oosterhout 18-02-2020 Goede rijschool, alles goed geregeld! Ik heb les gehad van Chi Kit , fijne lessen. En in 1 keer geslaagd!!
Gemiddeld 8
Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Niels uit ETTEN-LEUR 18-02-2020 niet goed gecommuniceerd instructeur was niet vriendelijk kon geen lessen bij nemen als het moest
Gemiddeld 3
Service: 4 | Deskundigheid: 4 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
Luna de Koeijer uit Zevenbergen 17-02-2020 een fijne en goeie leerschool. Je word goed geholpen bij het lessen en krijgt goede instructies.
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
John uit Aerdt 14-02-2020 Op een ontspannen manier mijn Bus en Vrachtwagen rijbewijzen kunnen behalen bij de Verkeersschool Blom. Theoriecursussen waren bijzonder leerzaam en er wordt doeltreffend naar de examens toegewerkt. Uiteraard moet je er zelf veel energie in steken en vooral veel examens oefenen om succesvol in 1 keer te kunnen slagen. Praktische rijlessen waren richting het examen leerzaam en interessant. Ik heb er van genoten. Er lopen zeker hele goede Rij-instructeurs bij Verkeersschool Blom.
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
R uit Breda 14-02-2020 het theoretische gedeelte via de computer liet wat te wensen over. Praktijk en resultaat konden niet beter.
Gemiddeld 9
Service: 7 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
John uit Breda 14-02-2020 Dat er deze keer slecht les werd gegeven voor adr, dat blijkt ook wel uit hoeveel mensen er geslaagd waren deze keer. Wij, als cursisten, moesten de leraar teveel corrigeren. En moesten teveel luisteren, mijn inziens, na teveel slechte voorbeelden van de leraar, die niet eens bleken te kloppen ook. Daarom score je deze keer een onvoldoende. En zak de rijschool voor zijn examen, net als heel veel cursisten. Wellicht volgende keer beter, maar dan wel bij Ad weer.😉
Gemiddeld 5
Service: 7 | Deskundigheid: 3 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
Jeanette uit Etten-Leur 13-02-2020 Bevestiging van wat ik al vermoedde.
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Manon Braspennin uit Ossendrecht 11-02-2020 zeer tevreden
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Lisanne uit Etten-Leur 11-02-2020 Je leert veel van iemand die er verstand van heeft. Alles is professioneel en goed geregeld. Van de lessen tot het afspraken maken. Je weet dat je altijd ergens terecht kunt met vragen.
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Arie.C. Bode uit Bergambacht 11-02-2020 Goede kennis met vakkundig personeel
Gemiddeld 7
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Lisette uit Oosterhout 11-02-2020 Prima ervaring vlot mijn rijbewijs gehaald
Gemiddeld 8
Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
danny uit klundert 10-02-2020 goede cursusdagen gehad
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Johan uit Vuren 10-02-2020 Super
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Adrienne van den uit Roosendaal 10-02-2020 Alleen was het niet duidelijk voor ons dat de medewerkers op onze locatie verwacht werden en daarom stonden beiden in Etten-Leur i.p.v. Roosendaal.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Remco Snelders uit Tilburg 10-02-2020 Leuke dag Leuke instructeur Redelijk leerzaam Verder alles goed geregeld zoals gewend bij blom
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Arie uit Ridderkerk 09-02-2020 Met theorie en lessen. Goede uitleg en allemaal top mensen, waar je echt iets van opsteekt.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Abdikarim uit Zoetermeer 08-02-2020 Geen toevoeging
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Femke uit Oosterhout 08-02-2020 Aimee heeft mij vanaf het begin op m'n gemak gesteld, goede lessen gehad en hierdoor zonder stress kunnen beginnen aan mijn examens!
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
AD Remijsen uit Gilze 08-02-2020 ik vind het een doelloze dag, allicht wordt je er iets wijzer van. ga misschien er eens een leerzame dag van maken, ik weet dat het wettelijk niet hoeft, maar misschien wordt het positief gezien als blom er iets extra's van maakt
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Jos uit Helmond 08-02-2020 Ondanks het 3 dagen binnenzitten viel het toch mee doordat de leraren toch de aandacht wisten vast te houden.
Gemiddeld 8
Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ricardo uit Breda 08-02-2020 Het theoriegedeelte wordt erg goed voorbereid en fijn om dit klassikaal te kunnen doen. De lunch was hierbij ook goed verzorgd! Praktijk was ook een goede training voor het examen en ik was daardoor ook goed voorbereid. 1 punt van verbetering, de trainers, theorie en praktijkinstructeurs mogen wat minder bot en agressief tegen de cursisten doen. Dit was vaak geen fijne ervaring.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Jess de Kort uit Schoten 08-02-2020 De slipcursus was een goede opfrissing. Wij hadden het laatste onderdeel, de auto uit een slip halen wat meer willen oefenen en de remoefeningen net iets minder. Goede opleiding met prima materiaal.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
johan romme uit zundert 08-02-2020 In goede omgeving en verzorgde ruimtes een les volgen in niet te grote groepen
Gemiddeld 7
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Jaap uit rijsbergen 08-02-2020 vanaf de eerste les het vertrouwen krijgen, om daarna met een goed gevoel op weg te zijn naar het behalen van mijn rijbewijs. zorgvuldig overwogen stappen om het te leren, te borgen en verder uit te breiden wat heeft geleid tot in 1x te slagen.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
C.V Zaman van De uit Zevenbergen 08-02-2020 Goede service en klantvriendelijkheid Uitstekende kwaliteit en lunch verzorging
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Jan uit Zevenbergen 07-02-2020 Ad van Gils heeft op een plezierige manier goed les gegeven.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Juul uit Rijsbergen 07-02-2020 De lessen waren altijd erg gezellig. Lachen en tegelijkertijd veel dingen leren.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Patrick van der uit Rijen 07-02-2020 Ervaring had ik al maar een leuk uitje.
Gemiddeld 10
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
ruud Haperen uit prinsenbeek 07-02-2020 goede leraren en leraressen in een woord geweldig
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: nee
Wim Dielemans uit Prinsenbeek 07-02-2020 Alleen die Iveco's zijn afgetrapte wagens
Gemiddeld 7
Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: nee
Stefan uit Adams 07-02-2020 Prima slipcursus en enthousiaste instructeur. Beetje armoedige accommodatie.
Gemiddeld 7
Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Kevin uit Breda 07-02-2020 Hele fijne dag gehad met een goede instructeur. Goede uitleg gehad met leuke en leerzame oefeningen. De groep was wel aan de grote kant.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Anita uit Biest-Houtakker 07-02-2020 De slipcursus was niet echt spectaculair. het was redelijk leerzaam, maar erg jammer dat er geen certificaat uitgereikt werd. Ik heb er daarna nog voor gebeld, maar dat kreeg je alleen als je met een grote groep kwam. Mijn vraag : wat is het verschil. Ik heb bewust bij julie de slipcursus laten doen, omdat jullie een erkend leerbedrijf zijn. Maar dit vind ik een slecht argument om geen certificaat uit te schrijven.
Gemiddeld 6
Service: 5 | Deskundigheid: 5 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: nee
martin uit Best 07-02-2020 alles netjes gepland en geordend toegestuurd. De lessen worden door zeer kundige en praktijk gerichte docenten gegeven.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Bedri uit Roosendaal 07-02-2020 16 uur lessen voor een vrachtwagen rijbewijs lijkt onmogelijk! En ik zag alleen maar beren op de weg. Maar dankzij een geweldige rij-instructeur met vakkennis die je onbewust onder druk laat lessen! Slaag je met vlag en wimpel. Top!!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ronald uit Roosendaal 07-02-2020 Bedankt voor de goede zorg en de lessen !
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
a.w.peters uit willemstad 07-02-2020 ik weet de naam niet meer van de op leider het was zuinig rijden op een daf 95 bij jan de rijk en ladingzekering in etten leur
Gemiddeld 10
Service: 7 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: nee
Wil uit Verrebroek belgie 07-02-2020 Prima ervaring
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Nienke uit Van der Wegen 07-02-2020 Vraag wordt snel verwerkt, soepele lestijden wat erg fijn is.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Frank uit Breda 07-02-2020 Alles is goed en soepel verlopen !!!
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Lisa uit Liempde 07-02-2020 Goede en vriendelijke instructeurs. Tip: vooraf doorgeven dat de medische keuring nu heel lang duurt bij CBR. Had deze dan zelfstandig gedaan voor de theorie zodat ik het praktijk deel meteen achter de theorie aan kon doen
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Peter Pijpers uit Steenbergen 07-02-2020 Vakkundige mensen die lesgeven , goede gezelligheid
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Ton uit Oosterhout 07-02-2020 Kennis opdoen op een goede wijze
Gemiddeld 8
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Thomas uit Sint-Maartensdijk 07-02-2020 Ik heb mijn bus rijbewijs D en code 95 gehaald, ben zeer tevreden met met de lessen en de duidelijke uitleg geweest. Mijn instucteur remco is echt een goede instucteur.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Kantoor Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 17.30 uur
Kantoor Etten-Leur Hoevenseweg 39D
4877 LA Eten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 18.00 uur
Zaterdag 07.30 – 14.00 uur
Kantoor Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Ma-di-do-vrij 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur