Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen

Reviews

1509 klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Service:
8.8
Deskundigheid:
9.1
Prijs / kwaliteit:
8.4
Aantal reviews:
1509
Gemiddeld:
8.7


Schrijf zelf een review
Heeft u een opleiding bij ons gevolgd dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring want wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom:
https://www.klantenvertellen.nl/invite-link/1052045/blom-verkeersschool-bv?lang=nl
 

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Alle Reviews
Rody Jansen uit Etten leur 26-10-2020 Jaartje of 4 geleden mijn C rijbewijs behaald , vorige week mijn CE .. bij instructeur Bart.. goede uitleg , neemt de tijd .. zorgt voor rust in de bovenkamer .. een topper !
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
John De Regt uit Etten-Leur 15-10-2020 Het was een heel erg traag verloop van alle opeenvolgende stappen. We dachten met Blom een goede, doortastende aanbieder gekozen te hebben, maar dat bleek niet het geval. Leeftijdsgenoten van onze kinderen, die bij andere rijscholen les hadden genomen, hadden allemaal minstens een half jaar sneller hun rijbewijs. Als Blom eerlijk was geweest over hoe de planning zou verlopen en de verwachte examendatum, dan hadden we een andere rijschool gekozen. Tijdens het traject hebben we meerdere malen aangegeven dat alles erg lang duurde, maar vanuit Blom is daar nauwelijks op gereageerd. Het is toch niet normaal als je begin juli een proefles aanvraagt voor eind september, je vervolgens pas op 30 december je eerste echte rijles kunt gaan doen!? (Dat werd ons na de proefles pas verteld...) Probeer dat eens uit te leggen aan je kinderen die dolgraag met de trekker aan de slag willen.....
Gemiddeld 2
Service: 1 | Deskundigheid: 6 | Prijs / kwaliteit: 2 | Aanbeveling: nee
Petra uit Hoeven 14-10-2020 Aan het eind van het 1e lesuur motorlessen op het terrein viel ik en kwam onder de motor. Het duurde even voordat Bert de motor van mij afhaalde terwijl ik er met geen mogelijkheid onderuit kon komen! Ik had mijn voet flink bezeerd en Bert zei je kunt beter stoppen nu en je voet laten bekijken bij de huisarts en het 2e lesuur later inhalen of laten crediteren. Na bezoek bij de arts bleek dat de voet gekneusd was hadden we na een aantal weken een nieuwe afspraak gemaakt voor de 2e les, echter door een calamiteit op het werk kon mij partner het niet halen om op tijd thuis te zijn en moesten we deze annuleren en werd er gezegd om hiervoor dan een nieuwe afspraak te maken. Na een aantal keren gebeld te hebben en niet werden teruggebeld omdat de planner op vakantie was kregen we uiteindelijk toch iemand te pakken van de planning en kregen we te horen dat deze les vervallen zou zijn, een erg rare gang van zaken. Graag zouden we zien dat deze les alsnog gecrediteerd wordt en er terugbetaling van het 2e lesuur plaatsvindt. Uw reactie zie ik dan ook met belangstelling tegemoet!! Met vriendelijke groet, P. B.
Gemiddeld 3
Service: 5 | Deskundigheid: 5 | Prijs / kwaliteit: 4 | Aanbeveling: nee
J uit Rotterdam 14-10-2020 Ik vind de mensen bij blom niet echt vriendelijk en open naar (bepaalde)mensen. Iedereen die ik ken die bij blom zn rijbewijs Heeft gehaald, praat negatief over de rijschool inclusief Ik! zou blom nooit aan niemand aanraden. WILFRED BEDANKT VOOR JE LESSEN,TIPS EN GEDULD. jij bent de enige pluspunt van dit bedrijf!
Gemiddeld 1
Service: 1 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 1 | Aanbeveling: nee
Imke uit Gorssel 13-10-2020 Dat ik vol moest betalen terwijl ik af moest zeggen omdat m’n moeder op de intensive care lag. Ik heb nog gevraagd of ik het niet om kon zetten naar een andere cursus omdat ik wel erg graag code 95 wou doen maar dat was geen optie. Erg teleurgesteld hierheen en kom zeker geen cursussen meer bij Blom doen.
Gemiddeld 1
Service: 2 | Deskundigheid: | Prijs / kwaliteit: 1 | Aanbeveling: nee
Hens uit Dongen 11-10-2020 Zie boven
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Walter blom uit Venray 10-10-2020 Als zeer goed
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Jay uit Breda 10-10-2020 Ik ben begonnen bij Blom en deel mijn ervaringen met jullie. Ik heb leuke lessen gehad met ChiKit en hebben gelachen! aangezien de tijdsdruk heeft hij bij mij even alles goed erin gestamd en het heeft zijn vruchten afgeworpen! Ik ben in een keer geslaagd! Een dikke pluim voor Chi Kit voor het lesgeven. Dik bedankt!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Nelis de jong uit Roosendaal 09-10-2020 Was goed geregeld
Gemiddeld 7
Service: 8 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Leonie uit Roosendaal 09-10-2020 Het halen van mijn motorrijbewijs was een prettige ervaring. Met name de lessen AVB op het eigen terrein vond ik echt een pluspunt.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Jeroen Dekker uit Oosterhout 09-10-2020 zeer goede rijschool , denkt mee met inplannen lessen zodat deze tussen de werkdagen / tijden plaatsvinden. vriendelijk en deskundig personeel
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
John uit Vlaardingen 08-10-2020 In het begin een wat mindere ervaring beleefd met een instructeur. Maar daarna bij de juiste instructeurs een geweldige opleiding genoten. Top!
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Toon uit Didam 08-10-2020 Proffessionele begeleiding, aangename instructie
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Stan uit Stampersgat 08-10-2020 Alles is volgens afspraak verlopen. Goede begeleiding en snel alles geregeld
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Peter Derks uit Roosendaal 08-10-2020 Was er voor code 95 ; conclusie; je leert altijd bij. Een positieve ervaring.
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Leroy uit Stampersgat 08-10-2020 Alles is top geregeld van materiaal instructeur tot aan lunch super fijne ervaring met behalen van meerdere rijbewijzen
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Kennard uit Doran 07-10-2020 Geweldig
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Erik-Jan Worms uit Breda 07-10-2020 Heb al diverse cursussen gevolgd en het bevalt mij prima.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Jente Smit uit Bavel 07-10-2020 Goed lesprogramma op maat gemaakt voor de persoon en zijn of haar leertempo. Altijd gezellige lessen!! Mijn instructeur (Peter) heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik nodig had om in 1 keer mijn examen te halen.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
wim uit alphen nb 07-10-2020 fijne opfriscursus
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Sem uit Beugen 07-10-2020 over de planning en wat van me werd verwacht was nooit twijfel om omgang met elkaar was altijd leuk en duidelijk.
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Frank Luijkx uit Etten-Leur 07-10-2020 had soms dat het te lang over een onderwerp ging maar toch geslaagd
Gemiddeld 7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Jasmine uit Breda 07-10-2020 Veel informatie in een korte tijd. Aardige mensen en veel geleerd, heb het hierna ook in een keer gehaald!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Femke uit Amsterdam 07-10-2020 Ik woon eigenlijk in Amsterdam, maar ben speciaal voor mijn motorrijbewijs naar Etten Leur gekomen. Mijn broer heeft hier een jaar voor mij zijn rijbewijs gehaald en we zijn het er samen over eens dat BLOM de beste (en leukste) motorrijlessen aanbied in Nederland.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Farih El-Hakimi uit Lage-Zwaluwe 07-10-2020 top rijschoolbedrijf. Zeer kundige instructeurs. Gerard is een topgozer die kan je het besturen van een vliegtuig nog aanleren. Verder top humor en hele goed uitleg!!! Ik ga m missen
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Wendy uit Nijkerkerveen 07-10-2020 Blom is erg meedenkend, en een theorie/praktijk lessen gegeven en ook de nascholing voor de code95
Gemiddeld 8
Service: 10 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
marinus uit lage zwalue 07-10-2020 naschooling code 95.duidellijke lesgeving over digitale tachograaf.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
A vd Broek uit Rucphen 07-10-2020 Goede en leuke uitleg door instructrice
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Barry uit Geertruidenberg 07-10-2020 Ervaren instructeurs die weten wat ze doen en zorgen dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Nico uit St Willebrord 07-10-2020 Een goed opleidings centrum waar je daarmede een ontmoeting hebt met andere mensen die ook met het chauffeursvak bezig zijn.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Sjors van Ham uit dongen 07-10-2020 Ik kon zeer snel mijn T-Rijbewijs halen. Goede instructeurs en als wordt duidelijk uitgelegd.
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Peter fens uit Terheijden 07-10-2020 Prettige docenten
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
F. Back uit Breda 07-10-2020 Geweldige opleiding gehad voor theorie code 95 door Nico,daarna C opleiding door Ad en CE door Hans ,ik ben er blij mee
Gemiddeld 8
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Nicole uit Fiolet 07-10-2020 Goede persoonlijke lessen met wat humor op zn tijd. Zeggen waar het op staat en je weet waar je aan toe bent.
Gemiddeld 9
Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Rob uit Landgraaf 07-10-2020 Deze theorie en praktijk dag,was weer even duidelijk geworden, het nut van de praktijk training over het uitrollen en nemen van rotondes,het vooruitzien van situaties.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Mat Swinkels uit Garderen 06-10-2020 Een hele goede en leerzame cursus.
Gemiddeld 8
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
johan uit zundert 06-10-2020 ik ben zeer tevreden over de dienstverlening
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Liesbeth de Craen uit Prinsenbeek 06-10-2020 Super geregeld ! Alles klopt , afspraken , betalingen ondanks de Corona tijd toch in 1 geslaagd
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Sebert uit Rotterdam 06-10-2020 Leraar was duidelijk. Blijft belangrijke dingen herhalen. Legt goed uit .
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
René Goris uit Roosendaal 06-10-2020 Rijlessen Motor A gevolgd. Zeer goede kwaliteit van de lessen en instructeurs. Heel fijn dat ze een eigen terein hebben voor het AVB examen.
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Marco van der Tuin uit Baarle Nassau 06-10-2020 Bij alle onderdelen theorie en praktijk. Altijd een goede uitleg. En als je iets niet begrijpt word het goed uitgelegd. Dit ook met nascholing code 95 er goede lesstof gehad. Ook met praktijklessen CE word je goed begeleid en word je steeds erop gewezen hoe je moet handelen. Al met al soms streng maar wel zo dat je het wel onthoud. De uitleg en wijze van lesgeven is hier zeker zeer prettig en goed.
Gemiddeld 9
Service: 7 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Sophie uit Prinsenbeek 06-10-2020 Goede ervaring rijker, op naar het volgende kind
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Benny uit Kollumerzwaag 06-10-2020 Heerlijke middag gehad met veel slippen en antislippen.... geweldige instructeur die Bas....
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ardo uit Raamsdonk 06-10-2020 Ik heb veel geleerd en leuke theorie en praktijk lessen gehad ik vond heel leuk.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Red uit Roosendaal 06-10-2020 Vlot, veilig en verantwoord
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Guus uit Breda 06-10-2020 Prima
Gemiddeld 10
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ronald uit Sint willebrord 06-10-2020 Ik heb een leuke dag gehad veel moge leren en mogen doen klasse!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Josh uit Whitaker 06-10-2020 De ADR cursus heeft mij veel informatie aangebracht, de leraar was ook top. Bedankt!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Bert uit Roosendaal 06-10-2020 Goede uitleg bij zowel praktijk (het nieuwe rijden) als bij de ADR cursus
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: | Aanbeveling: ja
Cassandrah Mulders uit Sprundel 06-10-2020 Leuke en gezellige verkeersschool. Helpen je indien mogelijk
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Kantoor Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 17.30 uur
Kantoor Etten-Leur Hoevenseweg 39D
4877 LA Etten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 18.00 uur
Zaterdag 07.30 – 14.00 uur
Kantoor Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Ma-di-do-vrij 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur