Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen
CROW gecertificeerd SDW opleider Onze winterdiensttraining is door CROW beoordeeld en gecertificeerd op basis van ‘Opleidingseisen Specifieke Deskundigheid Winterdienst’. 

De opleiding moet voldoen aan de ‘Opleidingseisen Specifieke Deskundigheid Winterdienst’. Dit is ook waar het CROW-certificaat garant voor staat. Waar de opleiding inhoudelijk aan moet voldoen is opgenomen in de eisen. Ook zijn er eisen opgenomen ten aanzien van de kwaliteit van de trainers en het maximum aantal personen dat aan de opleiding deel mag nemen. Het certificaat is verstrekt op basis van een uitgebreide audit. Het certificaat mag vijf jaar lang gevoerd worden. Op regelmatige basis wordt de opleiding gecontroleerd of nog steeds aan de opleidingseisen wordt voldaan.

Werkgevers (opdrachtgevers) voldoen aan wetgeving
Vanuit de kant van de overheid en het bedrijfsleven zijn gecertificeerde opleidingen van belang. Een werkgever (bij inhuur: opdrachtgever) is volgens de Arbeidsomstandighedenwet (artikel 8) verplicht om medewerkers te voorzien van voldoende voorlichting met betrekking tot het werk en verbonden risico’s. De door CROW gecertificeerde trainingen geven hier invulling aan door er voor te zorgen dat deelnemers kennis van zaken hebben over gladheidbestrijding en het veilig werken met dooimiddelen en materieel.

Herkenning gecertificeerde trainingen
De door CROW gecertificeerde trainingen zijn herkenbaar aan het beeldmerk ‘Specifieke Deskundigheid Winterdienst (SDW)’. Dit beeldmerk mogen de opleidingsorganisaties in de communicatie naar de markt en doelgroepen gebruiken als herkenning van de kwaliteit van de opleiding SDW.

Meer informatie over CROW:  www.crow.nl 
Meer informatie over de winterdiensttraining : www.verkeersschoolblom.nl
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Kantoor Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 17.30 uur
Kantoor Etten-Leur Hoevenseweg 39D
4877 LA Etten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 18.00 uur
Zaterdag 07.30 – 14.00 uur
Kantoor Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Ma-di-do-vrij 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur