Theorie halen voor je motorrijbewijs? Dat doe je bij BLOM!

A: Motor

100% van onze oud-leerlingen beveelt ons aan | Hoogste slagingspercentage van Nederland | Eigen verkeerscentrum, waar je lest doe je examen.

Theorie

Direct aanmelden

Algemeen
Voor het behalen van het motorrijbewijs is het positief afleggen van een theorie examen wettelijk verplicht, ook als je al in bezit bent van het rijbewijs personenauto. Als je dit examen behaalt ontvang je het theoriecertificaat A wat 1,5 jaar geldig is. Het theorie-examen toetst je kennis van de verkeersregels maar natuurlijk komen ook verkeersinzicht, verantwoordelijk rijgedrag en milieu en voertuigtechniek aan bod. Het examen bestaat uit 50 vragen waarvan je er minimaal 44 goed moet hebben beantwoord.

Natuurlijk is het verstandig om zo snel mogelijk het theoriecertificaat te behalen. Zonder dit certificaat mag je wel starten met de praktijklessen op het afgesloten terrein (AVB). Om examen te mogen doen voor dit eerste praktijkonderdeel dien je echter in het bezit te zijn van je rijbewijs B óf het theoriecertificaat A.
Voordat je het praktijkexamen Verkeersdeelneming (AVD) mag afleggen moet je in ieder geval in het bezit zijn van het theoriecertificaat A, zelfs als je in het bezit bent van het rijbewijs B. Als je al in bezit bent van het rijbewijs B dan mag je wel beginnen met de praktijklessen op de openbare weg.

Theorie zelfstudie (e-learning)
Wij bieden een thuisstudie aan met een theorieleerboek in combinatie met het online oefenexamens. Het boek inclusief online oefenexamens kost € 37,50. Wij helpen ook graag met de aanvraag van het theorie-examen, hiervoor bedragen de kosten €47,50. Wil je graag toch extra theorieles dan kun je op aanvraag bij ons terecht voor individuele theorieles (blok per 2 uur). Kom je met meerdere? Ook dat is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Klassikale theoriecursus 

Wij bieden een aantal keer per jaar ook de mogelijkheid aan om de theorie voor het motorrijbewijs klassikaal te volgen. Op dit moment zijn geen beschikbare cursusplaatsen. Neem contact met ons op voor meer informatie: 076 501 55 35
Deelname aan onze klassikale cursus kost € 172,50 incl. BTW, lesboek, online examentraining en het officiele CBR theorie-examen. 

Direct inschrijven voor één van onze cursussen?
Ik wil graag:
   Contact
  Inschrijven
Voor / Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Categorie:
Aanvullende keuze:
Opmerkingen:
Direct inschrijven voor één van onze cursussen?

Voorletters:
Voornaam:
Achternaam:
Geslacht:
Man Vrouw
Geboortedatum:
Geboorteplaats:
Straat & huisnummer:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Mobiel telefoonnummer:
BSN/Sofinummer:
Rijbewijs nummer:
Rijbewijs behaald op:
Eigen bijdrage:
Akkoord met de voorwaarden en de eigen bijdrage van €35,-
Opmerkingen:
Aanmelden
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Kantoor Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 17.30 uur
Kantoor Etten-Leur Hoevenseweg 39D
4877 LA Etten-Leur
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 18.00 uur
Zaterdag 07.30 – 14.00 uur
Kantoor Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Ma-di-do-vrij 09.00 – 17.30 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur