Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen
Bezoek onze banenmarkt
Ontmoet jouw toekomstige werkgever  | opleiding met baangarantie  & heel veel meer! Donderdag 10 januari in Til

Reviews

1073 klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Service:
8.6
Deskundigheid:
8.9
Prijs / kwaliteit:
8.2
Aantal reviews:
1073
Gemiddeld:
8.6


Schrijf zelf een review
Heeft u een opleiding bij ons gevolgd dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring want wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Alle Reviews
Daimen Van der Schenk uit Etten-Leur 21-01-2019 Goede ervaring met dit bedrijf. Vooral erg fijn dat de lessen worden ingevuld op eigen kunnen, steeds een stapje verder en niet te gehaast.
Gemiddeld 9.7
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met:
Jos van de Wiel uit Tilburg 16-01-2019 Goede communicatie en goede planning. erg fijne en duidelijke instructeur.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Naomi Tromp uit Etten-Leur 15-01-2019
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Dhr./mevr. uit 14-01-2019
Gemiddeld 9.5
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Ron Janssens uit Roosendaal 13-01-2019 Zeer kundige instructeur die in korte tijd met een toegesneden programma mij tot een positief examenresultaat heeft opgeleid.
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Lichte vrachtwagen/camper
Rick Luijten uit Etten-Leur 13-01-2019 Leuke en leerzame lessen gehad.
Gemiddeld 8.7
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Lennaert Smits uit Etten-Leur 10-01-2019 Goed. Vanaf begin tot eind vriendelijke en goede begeleiding. Als ik een fout maak wordt dat op een rustige manier verteld en hoe ik het dan beter kan doen. Als ik iets goed doe wordt dat ook verteld.
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Ivar van Haperen uit Etten-Leur 08-01-2019 Top ervaring
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Caithlin Van geloof uit Made 07-01-2019 Goede rijschool heel relaxt je bent nergens toe verplicht alles is bespreekbaar helpen je van je angste af met heel veel dank aan mijn rij instructeur chi kit super bedankt nu kan ik mijn eigen veilige kilometers maken.
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Eric van den Berg uit Zevenbergen 03-01-2019 Rijbewijs A gehaald bij verkeerd school BLOM.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Cors Den Hollander uit Klundert 03-01-2019 Zeer goed
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Tractor
Rob Schoute uit Breda 25-12-2018 met Verkeersschool Blom in contact gekomen voor code 95 en busrijlessen
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Bus, Nascholing code 95
Chris Mierop uit Ouddorp 21-12-2018
Gemiddeld 8.7
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Nascholing code 95
Henk Peijs uit Tilburg 21-12-2018 Ondanks dat ik niet geslaagd ben wat mijn eigen schuld is heb ik een zeer goede instructeur gehad. Ik kwam al zeer nerveus aan voor mijn examen. Gerard heeft in de les voor mijn examen alles aangedaan om mij rustig te maken. Heb dit als zeer prettig ervaren, nogmaals bedankt Gerard. Maar eenmaal aan het examen kwam dit weer terug. Gerard was/is een zeer prettig instructeur om mee te werken. Graag in de lessen voor mijn herexamen wil ik Gerard als mijn instructeur. Hij heeft vakkennis en kan iemand motiveren.
Gemiddeld 9.3
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Bus
Walter Donkers uit Helmond 21-12-2018 Even een compliment voor deze rijschool ,weten van aanpakken .
Ben voor Touringcar D met code 95 in twee weken klaargestoomd ,fijne instructeur (Dhr Adriaense) waar nog vakkennis en motivatie bovenaan staat.
Gemiddeld 9.7
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Bus
Demi van Mook uit Dongen 20-12-2018 Hele leuke rijlessen gehad met Chi Ki, veel gelachen ons nooit verveeld hadden altijd wel iets te vertellen tegen elkaar. Na al de gezelligheid ook een professionele uitleg gehad en veel geleerd.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Sil Bakker uit Breda 18-12-2018 Zeer leuke en leerzame lessen gehad van Bas. Zeker een aanrader!
Gemiddeld 9.3
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Dominique Van den maagdenberg uit Breda 18-12-2018 Super goed, duidelijke lessen, een top instructeur en in een keer geslaagd. Chi kit bedankt voor de leuke lessen
Gemiddeld 9.7
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met:
Neldyomar Virginia uit Breda 16-12-2018
Gemiddeld 7.3
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Ruud Verhoeven uit Breda 14-12-2018 Ik heb mijn rijbewijs gehaald ondanks dat ik veel moeite heb gehad bij de start. Dankzij Chi Kit Wong en zijn geduldige, persoonlijke benadering kreeg ik vertrouwen en lukte het.
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Glenn Vaarwerk uit Alblasserdam 12-12-2018 Rijles gehad van chi kit. Heeft pas examen aangevraagt wanneer hij dacht da ik er klaar voor was . En ben in 1 keer geslaagd.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Nicky Westerburger uit Raamsdonksveer 10-12-2018 Vandaag mijn E achter B rijbewijs in één dag gehaald. ( al had ik daar vanochtend andere gedachten over... ) Het lessen kon zéker beter maar dankzij de fijne instructeur toch doorgepakt en uiteindelijk geslaagd. Mocht ik ooit nog een rijbewijs moeten halen dan kom ik zeker terug bij Blom, het liefst weer bij Fons!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Scooter, Personenauto
Janneke de Leeuw - van Oorschot uit Etten-Leur 07-12-2018 Lesgeven op maat!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Lars De Brouwer uit Tilburg 03-12-2018 Wat een super rijschool. Alles in een vrij korte tijd kunnen halen. Mijn rijinstrecteur Gerard heeft alles gedaan om mij om me gemak te stellen en mij zoveel mogelijk te leren op een zeer vriendelijke manier. Heel erg bedankt Gerard! Planning ook super fijn. Je hoeft maar te bellen en het word voor je geregeld
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Bus
Bo Crooijmans uit Etten-Leur 03-12-2018 Ik vond het erg gezellig, maar serieus waar nodig. De aanwijzingen waren duidelijk en hielpen me. Heb afgelopen tijd echt dingen geleerd.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Scooter, Personenauto
A Okkema uit Britswert 29-11-2018
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto, Aanhanger
Michel Hurk uit Oud gastel 27-11-2018 Heb vandaag 27-11-2018 mijn CE rijbewijs mogen halen en heb prima les gehad van Wilfred van veen en was super gezellig. Bedankt.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Trekkeroplegger
Yasmin Gelaudie uit Breda 27-11-2018 Chi kit is een gezellige instructeur. Hij is direct en punctueel. Duidelijke begeleiding en komt zijn afspraken netjes na. Mochten er wijzigingen zijn werd dit altijd in overleg en optijd gedaan. Complimenten.
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
sjoerd bogers uit Gilze 25-11-2018
Gemiddeld 7.7
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Bart Oostvogels uit Wernhout 24-11-2018 Prima ervaringen! Elke les was gezellig. En elke instructeur heeft zijn eigen manier van lesgeven.
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor, Personenauto, Aanhanger, Vrachtauto, Tractor
Kris Boender uit Oudenbosch 23-11-2018
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
John van Assen uit Vlaardingen 23-11-2018
Gemiddeld 8.5
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger
A. Brood-van Zundert uit Etten-Leur 22-11-2018 Zelf geen rijles gehad bij Blom. Had dit cadeau gedaan aan Isa Muhaxhiri (Nr. bij Blom 464776 MUH
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Jan Lambregts uit Steenbergen 22-11-2018 Hele prettige lessen
Planning was erg goed en snel
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Melissa Janssen uit Etten-leur 22-11-2018 Leuke en leerzame lessen gehad!
Gemiddeld 7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 5 | Aanbeveling: ja
Ervaring met:
Ivar Klerkx uit Dongen 22-11-2018
Gemiddeld 9.3
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Scooter
Chris uit Schijf 22-11-2018 Positieve, correcte, duidelijke ervaring met Verkeersschool Blom, waarbij ook de flexibiliteit van het bedrijf niet vergeten mag worden.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
André Van Beek uit Tilburg 22-11-2018
Gemiddeld 8.7
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: ADR, Nascholing code 95
N Tolenaars uit Breda 22-11-2018 Zeer tevreden. Heb mijn BE rijbewijs in 1 x gehaald!
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto, Aanhanger
Quirinus Tak uit Roosendaal 21-11-2018 Goede en snelle correcte afhandeling
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: ADR
Randy Maas uit Oosterhout 21-11-2018 Super goed te woord gestaan aan de telefoon.
Alles goed en snel geregeld.
Dagcursus etc ook een dikke 10
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Scooter
Yannis Bosch, van den uit Sint Willebrord 21-11-2018 Ik heb goede ervaringen met Blom. De instructeurs zijn aardig en ik kon er ook goed mee opschrieten.
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Abdeslam Afennich uit Veenendaal 21-11-2018
Gemiddeld 9.5
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger
W. L. uit Tilburg 21-11-2018
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Peter Dercks uit Bergen op Zoom 21-11-2018 Geslaagd voor rijbewijs D en code 95, dus tevreden met het resultaat. De app bevalt prima en is duidelijk.
Gemiddeld 8.3
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Bus
Tamara Snijder uit Hank 21-11-2018 Aardige mensen en goede instructeur!
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Scooter
Aldwin Anemaat uit Oosterhout 21-11-2018 Zeer goed.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: ADR
Nadina Jaajngier uit Oudenbosch 21-11-2018
Gemiddeld 9.7
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor, Personenauto
Henk Krijnen uit Noordhoek 21-11-2018 Leuke en leerzame eerste motorervaring opgedaan.
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Mervyn Van mourik uit Roosendaal 21-11-2018 Op zich een goed opleidings school.
Maar 1 hele grote ergenis dat ik tijdens mijn praktijk 4 verschillende rij instructeurs had.

En dan had ik ook nog een hele sekssistische instructeur ook het was zelfs zo gek dat ik eigenlijk wilde stoppen die dag!

Theorie niks op aan te merken!
Gemiddeld 8.3
Service: 9 | Deskundigheid: 6 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
Tel: 076-50 15 535 info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg