Begin een nieuwe carrière bij Blom!

Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ben je op de goede weg!

Als rijinstructeur help jij met jouw enthousiasme & kennis onze leerlingen op weg door deze op een deskundige, vlotte en leuke manier op te leiden richting het examen! Natuurlijk begrijpen wij dat je wellicht nog niet alle benodigde papieren al op zak hebt maar hoe fijn is het dat wij jou de ruimte geven om jezelf verder te ontwikkelen?

Op maandag 15 november organiseren wij een geheel vrijblijvende en informatieve informatiebijeenkomst waarin wij je  kort vertellen wat het vak van rijinstructeur precies inhoud, hoe de eventuele opleiding (ook bijscholing) eruit ziet en wat wij je eventueel kunnen bieden!

Vanaf 18.45 uur staat de koffie voor je  klaar waarna wij om 19.00 uur starten met een korte presentatie. Aansluitend aan de presentatie laten we je graag zien hoe onze opleidingslocatie eruit ziet en geven we je een inkijkje in ons wagenpark! Mocht je interesse dan gewekt zijn dan plannen we graag meteen een gesprek met je in zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden gericht op jouw situatie! Want mogelijkheden zijn er genoeg.

We vernemen graag of je erbij bent, we vragen je hiervoor het formulier op deze pagina in te vullen.

Mocht je op voorhand al vragen hebben of misschien liever meteen met ons in gesprek gaan bel dan 076 501 55 35 en vraag naar Reggy of Karoline.

Aanmelden informatiebijeenkomst