Banenmarkt 20 oktober

Yes we gaan er weer voor! Op donderdag 20 oktober openen wij de deuren van onze opleidingslocatie aan de Hoevenseweg 39d in Etten-Leur voor weer een super toffe avond vol unieke kansen!

  • 18.00 uur Aanvang
  • 18.30 uur Start presentatie
  • 19.15 uur Kennismaking bedrijven en proefritten
  • 21.00 uur Einde avond

Wil jij chauffeur worden? Dan moet je hierbij zijn!

We beginnen de avond met een korte presentatie over het werken in de sector transport & logistiek en de opleiding(en) tot chauffeur / logistiek medewerker met baangarantie. Daarna krijg je voldoende tijd om kennis te maken met een van de 15 aanwezige bedrijven. Om je echt een gevoel te geven van jouw potentiele nieuwe werkplek op wielen kun je deze avond ook instappen in een van onze lesvrachtauto’s voor een kort proefritje.

Uiteraard ben je ook van harte welkom als je al chauffeur bent en/of de rijbewijzen en/of nascholing code 95 hebt.

Ook geven wij deze avond informatie over het STAP-budget. Want wist jij dat ook jij wellicht recht hebt op €1.000 STAP-Budget voor een opleiding en/of training?

Zien wij je 20 oktober? De volgende bedrijven heten je welkom: Breewel transport, Raben, Jan de Rijk, JLN transport, Bakkerij Holland, Attract, AB Texel, Saver, Ploeger Logistics, Koopman Transmission, Mutsters transport, Lineage, Nouwens transport, Sitra, Werkgeversservicepunt en Blom Verkeersschool.

Aanmelden is gewenst en kan middels het aanmeldformulier op deze pagina!

Ben jij erbij? Direct aanmelden

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Welke rijbewijzen heeft u?(Vereist)

Om in aanmerking te komen voor een opleiding met baangarantie dient u minimaal in het bezit te zijn van het Autorijbewijs (B)
Met welk doel / welke doelen wilt u deze avond bezoeken?