Cursusdata

Hieronder treft u onze actuele cursusdata aan voor zowel de reguliere als E-learning theoriecursussen. Indien gewenst kunt u op onze website direct uw plaats reserveren.  Klik voor de actuele cursusdata van ons 5-daagse compactpakket.

Staat uw gewenste cursus of datum er niet bij? Wilt u meerdere chauffeurs aanmelden of heeft u alleen nog praktijkuren nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op 076 501 55 35 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Klassikale theoriecursussen

Hieronder staan de actuele cursusdata van onze klassikale theoriecursussen t.b.v. van de verplichte nascholing code 95. Voor de praktijktrainingen vragen wij u telefonisch contact op te nemen 076 501 55 35.

 

E-learning theoriecursussen

Hieronder staan de actuele cursusdata van onze e-learning theoriecursussen (4 uur thuisstudie online + 3 uur klassikale cursus of praktijktraining) t.b.v. van de verplichte nascholing code 95. Voor de praktijktrainingen vragen wij u telefonisch contact op te nemen 076 501 55 35.

Zakelijk opleidingsadvies

  • Heeft u meerdere chauffeurs?
  • Wilt u een opleiding bij u op locatie?
  • Wilt u weten wat de subsidiemogelijkheden zijn?
  • Wenst u een offerte op maat?
  • Of wilt u volledig ontzorgt worden met de code 95?

Want u wensen ook zijn, onze adviseurs staan voor u klaar om u op weg te helpen!

Onze adviseurs

Jessica Melisse  opleidingsadviseur
jessica@verkeersschoolblom.nl
06 43 02 33 48

Johan de Jong opleidingsadviseur
johan@verkeersschoolblom.nl
06 26 38 21 32

Nick Vriends planner
nick@verkeersschoolblom.nl
076 501 55 35

SOOB subsidie

Op verschillende nascholingscursussen is het mogelijk SOOB subsidie te ontvangen. De hoogte van deze subsidie hangt af van de cursus of training. Op een theoriecursus ontvangt u maximaal € 75,- en op de praktijktraining maximaal € 100,-

SOOB subsidie

Wet- en regelgeving

Code 95 komt voort uit de Europese Wetgeving en is verplicht volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid. In deze richtlijn staat wat u moet doen om beroepschauffeur te worden én te blijven. Sinds 2021 zijn er een aantal wijzigingen.

Wet- en regelgeving

Cursusaanbod

Wij bieden tientallen cursussen aan met code 95, zowel theorie als praktijk waardonder ook specialisatiecursussen zoals ADR gevaarlijke stoffen, chauffeur LZV, Getuigschrift Veetransport & winterdienst.

Bekijk ons cursusaanbod
Bellen
E-mail