Taxi

Over deze opleiding

Theorie

  • Zelfstudie E-learning
  • Theorie-examen

Praktijk

  • 4 uur rijles
  • CCV examen
  • Eigen voertuig

Prijs € 925,-

Genoemde prijs is exclusief BTW & gebruik taxivoertuig maar inclusief lesmateriaal theorie, theorie-examen, praktijklessen en praktijkexamen. Particulieren zijn vrijgesteld van BTW!

Contact opnemen

Indien u taxichauffeur wenst te worden bent u verplicht het CCV Chauffeursdiploma Taxi te behalen. Dit geldt ook wanneer u slechts parttime taxichauffeur wordt.

Voordat u aan de opleiding kan beginnen moet u in het bezit zijn van het autorijbewijs B en een IVW-nummer. Het IVW-nummer vragen wij voor u aan). Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is ook een vereiste.

De opleiding bestaat uit theorie en praktijk.

De theorie bieden wij aan middels E-learning. U gaat dus zelf aan de slag met het leren van de stof. Wij vragen wel voor u het examen aan. Zodra u de theorie gehaald heeft kunt u verder met de praktijk.

De praktijk bestaat uit 4 uur rijles met aansluitend examen. Het praktijkexamen wordt afgenomen door het CCV. De onderdelen van de praktijk zijn; rijklaar controle, toepassing van de wet- en regelgeving, professioneel rijgedrag & defensief rijden.

De praktijkopleiding is meestal met eigen voertuig (taxi). Uiteraard is het tegen meerprijs ook mogelijk met ons voertuig.

Wij gaan verder dan alleen opleiden!

Indien gewenst helpen wij u graag bij het aanvragen van de verplichte medische keuring (€87,50) en de overige benodigde documenten zonder bijkomende kosten zoals het aanvragen van het KIWA nummer, Tijdelijk Bewijsschrift Taxi TBT, formulieren VOG en het aanvragen van de chauffeurspas