Beroepsopleidingen

Wij verzorgen ook verschillende beroepsopleidingen die van belang zijn voor het uitvoeren van een beroep. Bijvoorbeeld ADR, LZV en Getuigschrift Veetransport voor chauffeurs &  taxi opleiding voor taxichauffeur in spé. Door onze jarenlange ervaring (sinds 1968) zijn wij een fullservice opleider geworden.

ADR Gevaarlijke stoffen

Iedere chauffeur die werkzaam is in het vervoer van gevaarlijke stoffen moet daar een speciale opleiding voor hebben gevolgd namelijk ADR!

Meer informatie!

Ondernemer goederenvervoer

Aan de slag als zelfstandig transportondernemer? Haal dan uw diploma ondernemer goederenvervoer t.b.v. de NIWO vergunning.

Lees meer

Chauffeur LZV

Tijd voor iets groters? Haal uw certificaat Lange Zware Voertuigen bij Blom Verkeersschool.  Wie bieden 3 opleidingsmogelijkheden aan!

Lees meer

Getuigschrift Veetransport

Vervoert u beroepsmatig groot vee en/of pluimvee? Dan heeft u het Getuigschrift Veetransport nodig! In één dag onbeperkt geldig.

Lees meer

Taxi chauffeur

Personen die taxichauffeur willen worden zijn verplicht het CCV Chauffeursdiploma taxi te behalen.  Wij, Blom Verkeersschool, helpen u graag op weg!

Lees meer

Brandweer chauffeur

Wij hebben o.a. een IFV gecertificeerd oefenterrein voor baantrainingen met een volledig nieuw kantoor met instructieruimtes, tal van opleidingsfaciliteiten.

Lees meer

Winter

Wij verzorgen winterdiensttrainingen voor chauffeurs die ingezet worden tijdens de winterdiensten. Deze voldoen aan de eisen van Rijkswaterstaat en Arbowetgeving.

Lees meer
Bellen
E-mail