Chauffeursopleiding met baangarantie

CE chauffeur worden bij PostNL Transport?

Ben jij ons aanstormend rijtalent en wil jij altijd al als Chauffeur aan de slag, maar ben je nog niet in het bezig van het rijbewijs C of CE ? Geen probleem, want wij kunnen jou opleiden en het kost je helemaal niets! Beter zelfs: Je krijgt er voor betaald.

Op 28 maart hebben wij, Blom Verkeersschool en PostNL, een banenmarkt georganiseerd om jou te voorzien van alle informatie over de opleiding tot Chauffeur. Hierin nemen wij jou mee hoe het traject eruit komt te zien en wat we van elkaar mogen verwachten. Meerdere collega’s zijn je al voor geweest en die kunnen jou tijdens de banenmarkt nog enthousiaster maken over deze mooie uitdaging. Wat we je al wel kunnen vertellen is het volgende: De opleiding tot C/CE Chauffeur wordt volledig voor je betaald en je komt direct in dienst, waardoor je al lekker gaat verdienen! Mooier kunnen we het niet maken voor je!

Wat breng jij mee? Een dosis enthousiasme en een rijbewijs B zodat je al wel de basis van veilig en verantwoord rijden onder de knie hebt. Als ons aanstormend rijtalent willen we in jou investeren en jij ook in jezelf! Ga je de uitdaging met ons aan? Klik dan hieronder om je gegevens achter te laten.

Ben je wel in het bezit van het rijbewijs C of CE, dan ben je ook van harte welkom bij ons.

Kom jij kennismaken?

  • Opleiding tot CE chauffeur met baangarantie
  • Direct een vast contract (dus meteen salaris)
  • Opleiding- en opleidingstijd worden volledig doorbetaald

Iedereen is welkom, met of zonder vrachtautorijbewijs, met of zonder code 95 en met of zonder ervaring! Wel dien je minimaal in het bezit te zijn van het rijbewijs B (auto).

De banenmarkt

Vind je bovenstaande interessant en zie jij deze nieuwe uitdaging wel zitten?
Kom dan zeker even naar onze informatiebijeenkomst, aanmelden kan hiernaast.

  • Dinsdag 28 maart
  • Aanvang 18.30 uur
  • Steenbok 2 Den Bosch
  • Korte presentatie met aansluitend kennismaking

Gelieve bij aanmelding een voorkeurstijd aan te geven. Indien u geen voorkeur heeft ontvangt u na aanmelding een paar dagen voorafgaand aan de banenmarkt een uitnodiging met uw tijdslot.

Kom goed voorbereid naar de banenmarkt, denk aan een CV en wellicht een korte motivatie.

Contact met ons opnemen:

Heb je vooraf al vragen of wil je toch meer informatie? Stuur dan een mail naar iris@verkeersschoolblom.nl of bel 076 501 55 35

Direct aanmelden

Welke rijbewijzen heeft u?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bellen
E-mail