Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen
Bezoek onze banenmarkt
Ontmoet jouw toekomstige werkgever  | opleiding met baangarantie  & heel veel meer!

Reviews

995 klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Service:
8.6
Deskundigheid:
8.9
Prijs / kwaliteit:
8.1
Aantal reviews:
995
Gemiddeld:
8.5


Schrijf zelf een review
Heeft u een opleiding bij ons gevolgd dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring want wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Alle Reviews
Jenny van de Donk uit Rijen 11-09-2018 Eindelijk geslaagd! Vorig jaar voor blom gekozen, nooit een moment spijt gehad! Altijd het vertrouwen gekregen van mijn instructeur Chi Kit! Ik ga het nog missen onze ritten samen! Dank je wel!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Stan Cools uit Breda 10-09-2018
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor, Personenauto
Remko Verspui uit Etten leur 04-09-2018 Motorrijles gehad van Bas. Super instructeur, lekker duidelijk en direct
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Peter Elst uit Raamsdonksveer 03-09-2018 Ik kwam van een andere rijschool daar vond ik de rijlessen niet fijn , maar bij blom werden de dingen die je niet goed deed ook echt goed geoefend waardoor ik gelijk geslaagt ben.
Chi kit is de beste rij instructeur!
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
F Van winden uit 03-09-2018
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Bram van Ommen uit Breda 29-08-2018 De instructeur was altijd heel duidelijk en geduldig, dat maakt hem een super goede instructeur en daar ben ik super blij mee. Bedankt mr Wong!
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met:
Mart Buijs uit Etten-Leur 27-08-2018 Gewoon goed! In een keer beide examens voor rijbewijs A gehaald. De directheid van de rij-insyructeurs en passie van Bassie heb ik als zeer positief ervaren. Ook de begeleiding (planning) vanuit kantoor krijgt een pluim
Gemiddeld 9.7
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Annelies Otten uit Zevenbergen 24-08-2018 Zowel de lessen zelf als het inplannen van lessen en examens was helemaal super! Ik heb van iedere les genoten!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Luuk Meeuwisse uit Breda 11-08-2018 Ik heb de spoedopleiding voor het A rijbewijs gedaan en alles in een keer gehaald! Met een zeer deskundige instructeur die het je allemaal super kan leren. Dingen voordoen, de rust brengen en je even op je kop geven als je het echt niet goed doet. Je moet er wel tegen kunnen, maar dan heb je ook de grootste lol tijdens je lessen
Gemiddeld 9.3
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Paul van der Heijden uit Berkel-Enschot 07-08-2018 Het 'Bus' rijbewijs behaald bij verkeersschool Blom.
Een Prima verkeersschool met vooral zeer vriendelijke èn bovenal deskundige instructeurs !

Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Bus
Edwin Eijsten uit Etten-Leur 06-08-2018 Vakkundige instructeurs. Rijbewijs A gehaald.

Gemiddeld 9.3
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Wichard Taks uit Tilburg 04-08-2018 Rijbewijs d compleet gevolgd. Theorielessen waren duidelijk en alles was goed geregeld. Praktijklessen waren deskundig maar ook prettig om te volgen. Planning was goed geregeld. Code 95 en bijzondere verrichtingen was een leuke leerzame dag.Fons Ad en Gerard super bedankt voor de praktijk. Ad bedankt voor de theorie. Deze mensen zijn niet alleen deskundig maar ook gezellig om les van te krijgen. Dames op kantoor ook bedankt voor alles.
Gemiddeld 8.3
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Bus
Rico Habraken uit Wouw 02-08-2018 Zeer goede opleiding heb zelf een week mee mogen leren voor mijn C rijbewijs en geslaagd.
De lessen in de vrachtwagen met Andy en Thea was zeer gezellig en zeker ook leerzaam.
Ik raad de mense dan ook zeer aan hier je opleiding te doen voor de vrachtwagen!
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger
Cars van den Heuvel uit Molenschot 25-07-2018 Ja heel erg leuke lessen
Fijn lesgeven en een hele goede instructeur
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Scooter, Personenauto
Piet Haast uit Roosendaal 15-07-2018 Prima rijschool met duidelijke theorie lessen en vakkundig praktijkles
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Lichte vrachtwagen/camper
Dhr./mevr. uit 15-07-2018
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Ivar van Leijsen uit Oosterhout 13-07-2018 Motiverende lessen
Altijd op tijd bij rijlessen
Altijd een gezellig praatje maken
Gemiddeld 7.3
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Dhr./mevr. uit 09-07-2018 goede ervaringen staan goed te woord
Gemiddeld 6.7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 4 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Nascholing code 95
joey peterson uit roosendaal 08-07-2018 zeer positief
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Dhr./mevr. uit 08-07-2018
Gemiddeld 7
Service: 7 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Nascholing code 95
Rob Korbee uit Noordwijkerhout 08-07-2018 Alles netjes georganiseerd en in orde!
Gemiddeld 8.5
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Nascholing code 95
Willem Hulsbergen Hulsbergen uit Breda 07-07-2018 Professioneel bedrijf. Maakt goede afspraken.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Bus
Lieuwe Vroom uit Ferwert 07-07-2018 Prima voorbereiding/verzorging op het behalen van vakbekwaamheid Veevervoer
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Veetransport
Lukas Bucholc uit Roosendaal 06-07-2018
Gemiddeld 9.7
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Chris van Veggel uit Den Bosch 06-07-2018 Erg plezierige ervaring met de trainers en de kantine.
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Nascholing code 95
Jorieke Meijler uit Rijswijk noord Brabant 06-07-2018 Er zijn mij belofte gedaan dat ik na de medische keuring ongeveer 6 weken zou moeten wachten tot ik examen kon doen voor CE. Na een aantal weken na de keuring heb ik maar gebeld en toen duurde het nog 8 weken!? Dat was zeker niet de afspraak.
Gemiddeld 7.3
Service: 6 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Trekkeroplegger
Robin Taalman uit Etten-leur 05-07-2018
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Mesut Seker uit Roosendaal 05-07-2018 Rijbewijs C met Andy Kuiper, trekker oplegger CE met Wilfred, ADR cursus met Ad van Gils en code 95 behaald, Ik ben zeer tevreden. Ik heb met plezier mijn traject gevolgd. Perfecte rijschool !! Alles was van begin tot eind heel duidelijk.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger, ADR, Nascholing code 95
Eric Everwijn uit Wouwse Plantage 05-07-2018 Meerdere cursussen gevolgd, allen met C rijbewijs te maken. Alleen de LZV cursus vind ik niet in orde. Na een niet geslaagde cursus dag toch examen doen was puur weggegooid geld.
Gemiddeld 8.3
Service: 10 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: LZV, ADR, Veetransport, Taxi, Nascholing code 95, Slipcontrol
Pawel Chmielewski uit Bergen op Zoom 05-07-2018
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Trekkeroplegger
leen van den ouden uit st.annaland 05-07-2018 goed/zeer goed
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Veetransport, Nascholing code 95
Johan Van Limmen uit Axel 05-07-2018
Gemiddeld 9.5
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger
Gert Boverhof uit 05-07-2018 De lessen zijn goed gegeven. De huis vesting is erg verouderd en sanitair met koffieruimte niet van deze tijd. Daar werden ook kroketten gebakken waardoor dit een gedeelte vd middag was te ruiken.
Gemiddeld 7.3
Service: 6 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor, Personenauto, Aanhanger, Lichte vrachtwagen/camper, Vrachtauto, Trekkeroplegger, Veetransport, Nascholing code 95, Slipcontrol
Adrie Vlasblom uit Breda 05-07-2018 zeer gemotiveerde instructuurs die weten waar ze over praten en open staan voor nieuwe en andere regels als die zij weten
Gemiddeld 9
Service: 10 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Nascholing code 95
mariska luijten uit st willebrord 05-07-2018 Wij hebben een hele goede ervaring super gewoon.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Tractor
Anton Flipsen uit Zevenbergen 05-07-2018 Erg vriendelijk, weten wat ze je moeten leren en leren je dat duidelijk en op een prettige manier aan.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
jack van hooijdonk uit roosendaal 05-07-2018 ik was en ben erg tevreden met uw bedrijf, het hele pakket zowel de ontvangst, de instructeurs, en de lesstof waren duidelijk en werden duidelijk overgebracht op de leerlingen. daarom geef ik het hoogts mogelijke cijfer mogelijk.
Gemiddeld 9.7
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Nascholing code 95
Tjorven Van rooij uit Dordrecht 05-07-2018 Zeer duidelijke uitleg voor , tijdens en na het lessen . Voel mij hier zeer welkom echt een aanrader voor iedereen . Ik had een top instructeur.
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Nascholing code 95
Toon Boerekamps uit Asten 04-07-2018
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger, Veetransport, Nascholing code 95
Remco De Heij uit Rijswijk 04-07-2018 Kan niet anders zeggen dan goed! Goede instructeurs, materiaal en locatie.
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger, ADR, Nascholing code 95
Rene v Gerven uit Diessen 04-07-2018 zeer goed. Vond het een beetje ver Belgie in rijden
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Veetransport
Meyke Pietjouw uit Dinteloord 04-07-2018 Begin maart ben ik bij Blom begonnen met de motoropleiding A (code 80).
Gemiddeld 9.3
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Youri Van zon uit Etten-Leur 04-07-2018
Gemiddeld 7.7
Service: 7 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Scooter, Motor
Sjef Heeren uit Oudenbosch 04-07-2018 Super en deskundig
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Trekkeroplegger, Nascholing code 95
Dhr./mevr. uit 04-07-2018 Kan niet anders zeggen, alles super geregeld!
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Dhr./mevr. uit 04-07-2018 2 Twee maal met een bus gereden om mijn groot rijbewijs weer actief te maken.
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Bus
Kevin Faijaars uit Zevenbergen 04-07-2018
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Bart Den Biggelaar uit Roosendaal 04-07-2018
Gemiddeld 8.7
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Patrick Haccou uit 04-07-2018
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Scooter, Personenauto, Aanhanger, Veetransport
Cora Wijmans uit Gassel 04-07-2018 snelle en goede service
Gemiddeld 8
Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Veetransport
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg