Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen

Reviews

835 klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Service:
8.5
Deskundigheid:
8.9
Prijs / kwaliteit:
8.1
Aantal reviews:
835
Gemiddeld:
8.5


Schrijf zelf een review
Heeft u een opleiding bij ons gevolgd dan zijn wij erg benieuwd naar uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan uw ervaring want wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren!

Onze reviews worden verzorgt door de onhafhankelijke website klantenvertellen.nl.
Schrijf hier een review over verkeersschool blom

Alle Reviews
Dhr./mevr. uit 14-12-2017
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Conny . uit . 11-12-2017 Deskundige manier van lesgeven, met een grap op zijn tijd..
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Mike van Merode uit Utrecht 01-12-2017 Ik heb héle goede ervaringen met Blom, met de nadruk op instructeur Chi Kit Wong! Dankzij de hele duidelijke instructies tijdens de lessen heb ik mijn theorie & praktijk in één keer gehaald!!
Gemiddeld 9.3
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Jennifer Koch uit Wouw 01-12-2017
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Bart Vermeulen uit Etten-Leur 30-11-2017 Educatieve lessen van een gezellige instructeur die je goed begeleid!
Gemiddeld 8.3
Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Coen Jansen uit Oosterhout 26-11-2017 Goed
Gemiddeld 8.3
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Sonja Stolwerk uit Breda 24-11-2017 Mijn zoon heeft bij jullie in een korte tijd zijn B, C en E rijbewijs gehaald en 3 jaar geleden zijn T rijbewijs. Mijn vraag gaat over de laatste 3 rijbewijzen. Mijn zoon heeft ze gehaald via school hij volgt de opleiding transport en logistiek. Het behalen van zijn rijbewijzen gaat langs drie wegen. School, aldiver en Blom. Hij heeft in de laatste per maanden drie keer een rijbewijs moeten aanvragen en daar drie keer 38.50 voor moeten betalen. Nu is mij tehoren gekomen dat hij een soort vrijstelling had kunnen krijgen en dat hij pas na het halen van zijn E achter C zijn rijbewijs had hoeven aan vragen. Dit had hem 2 x 38.50 gescheeld. Klopt dit en van wie had hij die vrijstelling moeten krijgen? Van jullie? Graag hoor ik hier een antwoord op. Vr gr Sonja Stolwerk.
Gemiddeld 0
Service: -1 | Deskundigheid: -1 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met:
Max Mulders uit Tilburg 23-11-2017
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor, Personenauto
Rick van Wingerden uit Roosendaal 22-11-2017
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Achraf Kaddour uit Etten-Leur 22-11-2017 Leerzaam en instructeurs met goede uitleg
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Johan Brabers uit Etten leur 21-11-2017 Prettig....
Alles is dik in orde. ...
Fijne mensen en mooi materiaal
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Bart van Aert uit Schijf 21-11-2017 Een duidelijke uitleg met een ontspannen sfeer maakt het lessen iets waar je zeker niet tegenop ziet.
Gemiddeld 8.3
Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Bastiaan Smith uit Roosendaal 21-11-2017 De theorie lessen waren goed en de praktijk lessen gezellig en leerzaam.
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Rob Smit uit Lage Zwaluwe 20-11-2017
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Bus, Nascholing code 95
Richard van Hamond uit Voorschoten 20-11-2017 Afgelopen maanden C en E achtet C behaald
Gemiddeld 9.5
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger
Carola Jongenelen uit Roosendaal 20-11-2017 Ik kwam van een andere rijschool af , heb duidelijk de juiste keuze gemaakt. Ik heb veilige rijlessen gehad en alle lof voor Marco plavier.
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Peter Van der smissen uit Sint Willebrord 20-11-2017 Super helpende en goede instructeurs
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger
Rick Pistorius uit Breda 20-11-2017
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
A Boer uit Wateringen 20-11-2017
Gemiddeld 6.3
Service: 6 | Deskundigheid: 7 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Veetransport, Nascholing code 95
Dhr./mevr. uit 17-11-2017 Ik zal hieronder mijn beschrijving maken aan de hand van de criteria door Blom voor de reviews die gebaseerd is op; 1) service, 2) deskundigheid, 3) prijs/kwaliteit, 4) contact/informatie verstrekking, 5) administratieve verwerking, 6) kwaliteit theorie opleiding, 7) kwaliteit praktijk opleiding, 8) verzorging gedurende cursus dagen, 9) les uitvoering, 10) website.

1. Service; Mijn ervaring heeft geleerd dat Blom niet tot het uiterste gaat voor zijn klanten. Een voorbeeld hiervan is dat ze me niet wilde helpen met het reserveren van een spoed examen (ik ging naar het buitenland) wat ik apart vond. Ze zeiden dat dit niet mogelijk was, wat onzin is, omdat ik zelf alles geregeld heb om alsnog een spoedexamen succesvol af te ronden.
2. Deskundigheid; de deskundigheid van mijn instructeurs, qua rijden op een motor, valt weinig op aan te merken denk ik. De manier van overbrengen van een leraar naar de leerling kan zeer zeker verbeterd worden.
3. Prijs/kwaliteit; de motoren hebben op ze minst 65.000 km gelopen (vaker meer), wat veel is en het soepel rijden op een motor vermoeilijkt. Dit voor een prijs van bijna honderd euro per les?! Dat kan beter.
4. Contact/informatie verstrekking; Blom was ontzettend duidelijk met het verstrekken van telefonische informatie op het moment dat ik verzocht een spoedexamen aan te vragen. De informatie die ik verkreeg was, Sorry kan niet “dan moet je een andere rijschool zoeken.” (zo gezegd, zo gedaan) alle dank aan een andere rijschool.
5. Administratieve verwerking; de enige keer dat de administratieve taken op orde zijn is wanneer de leerling moet betalen. Als het ging om lessen, zou het zomaar kunnen dat Blom je inboekt voor een tweede ‘intake’ test.
6. Kwaliteit theorie opleiding; Ik heb geen theorie opleiding gevolgd.
7. Kwaliteit praktijk opleiding; de kwaliteit heeft verbeter punten zoals; de motoren en de service levels personaliseren. Prijs VS kwaliteit; ik zal volgende keer overwegen om een andere rijschool te zoeken omdat mijn verwachting hoger lag voor de gevraagde prijslijst.
8. Verzorging gedurende cursus dagen; (alleen voor de cursus speciale verrichtingen) ik was binnen 5 minuten weer buiten. “Pak maar een motor ergens achteraan en ik zie je zo bij punt X.” Ik moest 8 verrichtingen laten zien en stond letterlijk binnen 5 minuten weer buiten. Het papierwerk duurde langer dan het examen.
9. Les uitvoering; je kunt niet communiceren of vragen stellen als je rijd op de motor, daarnaast wordt je rechts ingehaald door instructeurs en rijden ze op momenten minder dan twee meter achter je. Knap nerveus.
10. Website; ik ben blij dat ik mijn zegje kon doen op de website zodat andere mensen kunnen overwegen om naar een kleinere rijschool te gaan, waar de service gepersonaliseerd wordt op de leerling en niet alles draait om het geld.
Gemiddeld 1
Service: 1 | Deskundigheid: 1 | Prijs / kwaliteit: 1 | Aanbeveling: nee
Ervaring met: Motor, Personenauto
Marc Steijlen uit Prinsenbeek 16-11-2017 Niet in een keer geslaagd, maar dat was niet aan Blom te wijten. Fijne instructeurs voor zowel theorie als praktijk.
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Marnix Meeuwis uit Breda 16-11-2017 Met dank aan de beste instructeer Chi Kit Wong in één keer geslaagd voor het examen! Door leuke lessen en enthausiaste instructeurs heb je er altijd wel zin om te gaan rijden.
Gemiddeld 8.3
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Scooter, Personenauto
huseyin caner uit raamsdonk 15-11-2017 geweldig bedrijf met heel goed personeel
Gemiddeld 9.3
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto, Aanhanger, Vrachtauto
Kees Kroot uit Haghorst 12-11-2017 Aangename ontspanne sfeer, geen tijdsdruk, duidelijke uitleg,en niét onbelangrijk tijd voor een koetjes en kalfjes gesprek bij de koffie bij binnenkomst
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: LZV, Nascholing code 95
Anouk Martesn uit Zundert 07-11-2017 Tractor rijbewijs gehaald. Het waren leuke en leerzame lessen.
Gemiddeld 7.3
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Tractor
Willem Meijer uit Prinsenbeek 03-11-2017
Gemiddeld 9
Service: 8 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Max Bellemans uit gierelaar 88 23-10-2017 zeer tevreden
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Demi van der Linden uit Zwijndrecht 20-10-2017
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Pieter Geilings uit Dinteloord 20-10-2017 Na ,eerdere, slechte ervaringen bij een andere rijschool, was het hier heerlijk ontspannen en met plezier lessen examen doen.
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Marijn Machielse uit Langeweg 20-10-2017 Hou rekening met de wens van leerling maar is dan toch eerlijk over hun kijk erop
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Trekkeroplegger
Anton van de Kar uit Roosendaal 20-10-2017
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Bus
Mark Vellekoop uit Rozenburg (ZH) 19-10-2017 9 jaar geleden in 1 keer mijn C gehaald bij Blom. Nu afgelopen twee weken de compact rijopleiding CE gevolgd en wederom in 1 keer geslaagd. Ik ben super opgeleid. Totaal geen verrassingen tijdens het examen. Helemaal top!
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger, Slipcontrol
chris coumans uit kaatsheuvel 19-10-2017 alles was zeer netjes geregeld
Gemiddeld 9.5
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Trekkeroplegger
Dhr./mevr. uit 19-10-2017 Motorrijbewijs a in 1 keer gehaald via jullie.
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Nick Somers uit Hoogerheide 18-10-2017 Zeer vriendelijk en zeer goede hulp en duidelijke uitleg waar je op moet letteb
Gemiddeld 9.7
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Dhr./mevr. uit 18-10-2017
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger, Vrachtauto
Zegert Gnade uit Nieuw Vossemeer 18-10-2017
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Tom Verhoek uit Prinsenbeek 18-10-2017
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Jeffrey Volkert uit Etten-Leur 18-10-2017 Goede ervaring, eigen terrein voor bijzondere verrichtingen!
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Bas Marijnissen uit Etten-Leur 18-10-2017
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor, Personenauto
bart huggers uit gilze 18-10-2017 ik was niet altijd gecharmeerd van de manier waarop Nico bijna iedere cursist benaderd (veelal denigrerend) hij heeft echter wel kennis van zaken en kan dat ook overbrengen.

Van erik mijn rijinstructeur was ik wel gecharmeerd, hij is duidelijk in zijn uitleg neemt ook geel blad voor de mond maar doet dit op een menselijke manier.
Gemiddeld 8.5
Service: 9 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Dhr./mevr. uit 18-10-2017
Gemiddeld 6.7
Service: 6 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 6 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Tractor
Arno Van Eekelen uit Roosendaal 18-10-2017
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Henk Leusink uit Tilburg 18-10-2017 Heel goed en netjes geholpen
Gemiddeld 9.3
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 9 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger, Nascholing code 95
Andre Huijer uit Stellendam 17-10-2017 Goede ervaren instructeurs, top verkeersschool
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: 8 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Aanhanger
Marc Leenaerts uit Roosendaal 17-10-2017
Gemiddeld 8
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto
Marc Lauwerijssen uit Wouw 17-10-2017 Zeer positief.
Gemiddeld 7.7
Service: 8 | Deskundigheid: 8 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Vera Buyle uit Roosendaal 17-10-2017
Gemiddeld 8.7
Service: 9 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 7 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Personenauto
Richard van Hamond uit 17-10-2017
Gemiddeld 9
Service: 9 | Deskundigheid: 9 | Prijs / kwaliteit: -1 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Vrachtauto, Trekkeroplegger
Aäron Spapens uit Amsterdam 17-10-2017 Super bedrijf met hele goede begeleiding
Gemiddeld 10
Service: 10 | Deskundigheid: 10 | Prijs / kwaliteit: 10 | Aanbeveling: ja
Ervaring met: Motor
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg