Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen
Bezoek onze banenmarkt
Ontmoet jouw toekomstige werkgever  | opleiding met baangarantie  & heel veel meer!
Ministerie roept rijscholen op Code 95 golf op te vangen

Rijschoolvertegenwoordiger Bovag heeft vorige week met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat gesproken over de wetswijziging rond Code 95 en de gevolgen daarvan. Er lijkt niet te ontkomen aan bijscholing voor oudere chauffeurs. Het ministerie roept de opleiders op om zich voor te bereiden en relevante nascholing aan te bieden.

Het hele artikel lees je hier


Blom Verkeersschool
De wetswijziging in combinatie met het huidige chauffeurs tekort zorgen er samen voor dat er veel druk op de sector staat. Maar niet alleen de transport- en logistiekbedrijven merken hier wat van. Wij, Blom Verkeersschool zijn voorbereid! 

Er moeten duizenden nieuwe chauffeurs opgeleid worden, gepensioneerde en medewerkers geboren voor 1955 moeten hun volledige code 95 behalen voor 1 januari 2020 en de deadline voor de meeste chauffeurs staat op 10 september 2020. 

Wij adviseren onze klanten dan ook om nu al te beginnen met opleiden, daar waar het CBR tot op heden de achterstand nog niet heeft weggewerkt en de regels omtrent de code 95 steeds strenger worden.

Wilt u opleidingsplan op maat? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs: 076 501 55 35

Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg