Blom verkeersschool | Rijopleidingen, rijbewijzen, logistieke trainingen en opleidingen
Bezoek onze banenmarkt
Ontmoet jouw toekomstige werkgever  | opleiding met baangarantie  & heel veel meer!
Gratis opleiding tot chauffeur met baangarantie Gratis opleiding tot beroepschauffeur met baangarantie
Informatieavond bij Blom Verkeersschool op donderdag 15 november a.s. 

ETTEN-LEUR/ROOSENDAAL - Op donderdag 15 november a.s. organiseert Worktrans Uitzendbureau uit Roosendaal in samenwerking met BLOM Verkeersschool een informatieavond voor iedereen die vrachtwagen- of buschauffeur of -chauffeuse wil worden. Hebben we een klik? Dan bieden we een  gratis chauffeursopleiding met baangarantie aan.

De komende jaren blijft de vraag naar beroepschauffeurs voor het goederen- en personenvervoer groeien. Het tekort wordt dus alleen maar groter”, aldus Maureen Penders van Worktrans en Workbus vestiging Roosendaal. “Je gaat bij Blom Verkeersschool in opleiding voor het C/CE/D rijbewijs en via Worktrans of Workbus aan de slag. Maar we weten ook dat het vak niet voor iedereen is weggelegd, daarom willen we graag mensen volledig informeren over het vak en de opleiding.

Tijdens de informatieavond wordt verteld over het vak en de vele mogelijkheden in de transport. Je krijgt uitgelegd hoe het opleidingstraject eruit ziet en wat de eisen voor deelname aan deze opleiding zijn. Ook leggen we uit wat onze baangarantie inhoudt. Na de presentatie voer je met onze intercedenten en onze opdrachtgever een kort persoonlijk gesprek over jouw ambities en ons aanbod.

Ben je in het bezit van het B-rijbewijs en eigen vervoer? En zie jij het wel zitten om als beroepschauffeur of beroepschauffeuse aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan via www.gratischauffeurworden.nl!

De informatieavond vindt plaats op donderdag 15 november bij Blom in Etten-Leur (Handelsweg 11, 4879 AJ Etten-Leur). Om 18.30 uur starten we met de presentatie vanaf 18.15 uur staat de koffie voor je klaar!
 
Contactgegevens
Voor informatie of een offerte op maat kunt u bellen met ons hoofdkantoor in Etten-Leur:
info@verkeersschoolblom.nl
Etten-Leur Handelsweg 11
4879 AJ Etten-Leur
Breda Lunetstraat 11
4814 AJ Breda
Tilburg De Posthoornstraat 2
5048 AS Tilburg